Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımınıza ihtiyacım var, bakır saçlarıma alışamadım :((( Havuç gibiyim!

Ayyy tekrar yazarsan çok sevinirim, nasıl olmuş saçları akmış mı bir bak lütfeeeen :)))))

Canım saç rengini çok beğendim çok hoş duruyor.
Hangi renkti bundan önce saçların ??

Canım teşekkür ederim:) Bundan önceki saç rengimin önemi yok aslında, çünkü saçımdaki boya akıtıldı.Bildiğin sapsarı oldum :)

saçları akmış canım :) bu gün görüştük.muhteşem bi renk olmuş.bugün kuaför tekrar bi kat attı iyice otursun dedi.ya yıkadılar fön çektiler o kadar tatlı bi renk oldu ki :81: bence senin saçın da çok güzel olucak ki şu an da çok güzel zaten

canım bence çok güzel olmuş ayrıca istediğin o saç rengi kızılın akmış hali gibi duruyor bence böle daha parlak emin ol 3 4 yıkama sonrasında bu renge ulaşırsın sonuçda kızıl bu akıyor

Canımmm unutmayıp cvp yazdığın için teşekkür ederimmm... sevindim valla. Bende ilkk defa yıkadım boyadan sonra. İlk yıkamada bile belli etti kendini. Daha tatlı oldu rengi. Küvet tupturuncu oldu ya çok komiktiii :)

Teşekkür ederimmmm canım. Heheh ilk defa yıkadım işte, emin oldum 3. de filan baya akıcak demek. Mutluyummmm....

Motivasyonunuz için çok teşekkür ederim kızlar.

Teşekkür ederimmmm canım. Heheh ilk defa yıkadım işte, emin oldum 3. de filan baya akıcak demek. Mutluyummmm....

Motivasyonunuz için çok teşekkür ederim kızlar.

emin ol akmış halini görünce şuanki rengi geri isticeksin çünkü saçındaki renk çok hoş canım

canım bi arkadaşımın saç rengi de seninki gibiydi moralini bozmak istemem ama akınca sarı olmuştu onun saçı ama zaten bu senin istediğin de sanki sarıya yakın gibi yanlış görmediysem

bence çok hoş bir saç rengi olmuş şahsen çok beğendim kuaförünün dediği gibi o tonlar tek boyama ile elde edilemiyor çoğu zaman ama 1,2 yıkamaya akar sen de bu sırada renge alışırsın akmış hali soluk bir renk olacak büyük ihtimal ama onun üstüne boyadılar mı istediğin rengi elde edersin bu sırada bu tatlı rengin tadını çıkar derim :87:

Arkdaşlar hepinizin yazılarını okudum. Evet akınca saarı olacak sanırım diyen arkadaşım, evet öyle olack canım ben de sanırım :)

Eski rengi geri isticeksin, saçın aktıkça diyen arkadaşıma gelince, evet :/ 3. yıkamamı yaptım. Kesinlikle eski rengimi istemeye başladım çok değişik bir şekilde. Turuncu havuç kafamı istiyorummmm =DD İnsan alışıyormuş çok tuhaf!

Ve saçımın güzel olduğunu söyleyen arkadaşlarım çok çok teşekkür ederimmmm :)))

Bilgileriniz için çok teşekkür ederimmm... Evet kime sorsam, akınca olduğunu söylüyor. Benim kuaförde bir sorun yok demek ki hehe :)) Bakalım 2. boyamada nasıl olacak.

Bilgileriniz için çok teşekkür ederimmm... Evet kime sorsam, akınca olduğunu söylüyor. Benim kuaförde bir sorun yok demek ki hehe :)) Bakalım 2. boyamada nasıl olacak.

rica ederimmm umarız istediğin renk olur :93: 2. boyamadan sonra fotoğrafını bekliyoruz o halde :80:

Son düzenleme:
Tabi çeker koyarım ben de :))))

bna kalırsa rengi çok hoş hatta ne boyadığını bilmek isterim:)eğer saçının zemininde oryal varsa hiç merak etme bi hafta içinde altta ki resim gibisin çünkü bnm öyle oldu:)

Valla canım kuaför boyadı , ben de bilmiyrum rengini Evet altı sapsarı saçımın. Zaten yakın zmnda akmış halini koyacğım :)))

çok yakışmış çok çok beğendim rengini yıkadıkça istediğin renge dönüşür güle güle kullan

6 aydır bu renkle dolaşıyordum ama sürekli akmasından parlaklığını yitirmesinden bıkmıştımşimdi kurtulmak için çabalıyorum...benimde saçlarım platin sarıydı sonra bakır yaptırdım ama sıkıldım işte

şimdide sarıya dönmek istiyorum,küllü kumrala boyattım ama hala kızıllık var saımda offf...

ama siz yeni boyatmıssınız ve kullanın güzel iddalı bir renk hoş olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…