yardımınıza çok ihtiyacım var..

Eşim promotil kullandı bir ay bilmiyorum nasıl yükseldi sürekli fındık ballı süt ceviz yiyordu hergün ama doktor 1 ayda bu kadar yükselmez dedi ben önceki tahlillerde sıkıntı. Olduğunu düşünüyorum bu tahlili verirken 10 gün ilişkiye girmedik ondan sonra tahlil verdi bence tahlil vermeden önce ilişkiye uzun süre girmemek gerek sabah
Ne kadar geç olursa olsun satı gayet ıyı bnce Rabbim nasıp eylesın

mrh kızlar kuzenim polistik over sendromu demiş doktor ona ve yumurtalığı çok kötü demiş zaten kendiside 2 veya 3 ayda bir adet görüyor böyle olupta hamile kalanvar mı çok istiyor çocuk doğurmayı....
arkadaşım da da bu durum vardı. doktora gitti ve ilk ay hamile kaldı. tedavisi mümkün olan bir durum. sıkıntı yapmasın

mrh kızlar kuzenim polistik over sendromu demiş doktor ona ve yumurtalığı çok kötü demiş zaten kendiside 2 veya 3 ayda bir adet görüyor böyle olupta hamile kalanvar mı çok istiyor çocuk doğurmayı....
Yakin arkadasima ve kuzenime ayni teshisle senin cocugun olmaz dediler. İkisininde var masallah. Onlarda şaşırdı hani olmuyodu diye hatta biri evlenir evlenmez hamile kaldi. Allahin isine kim karisirmis nasip kismettir bu isler. Bazi doktorlarda cok acımasız. Kayinvalideme zamaninda sizin asla Çocuğunuz olmaz nereye giderseniz gidin demiş doktor birakmslar doktora gitmeyi ama sonra oldu. Dua ve sabir ☝☝

Back
X