• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınız ve deneyimlerinize ihtiyacım var..

uyusukkk

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
3
0
6
İstanbul
Oncelikle Merhaba.

Siteye yeni üye oldum verdiğiniz destek den etkilendim sanırım ߘʠbir konuda bilgi almak isterim sizlerden öncelikle 5 martta adet oldum 14 martta da hamile kalma ihtimalim var şu zamana kadar bi takım değişiklikler yaşadım goguslerde aci,akinti,kaşıkla hafif bir sanci,bayilma (sadece 1 kez oldu ) ,surekli uzanmak istiyorum ve rahatsızlık verecek şekilde gaz konuyla ilgili hiçbir bilgim yok ve biraz da utandigimdan kimseyle paylasamadim.aslinda bu zaman için bi bebek planimiz yoktu adet tarihine 7 gün var ama kendi kendimi yiyorum sizin Görüşünüzü öğrenebilirsiniz benim için gerçekten çok önemli.

Oncelikle Merhaba.

Siteye yeni üye oldum verdiğiniz destek den etkilendim sanırım ߘʠbir konuda bilgi almak isterim sizlerden öncelikle 5 martta adet oldum 14 martta da hamile kalma ihtimalim var şu zamana kadar bi takım değişiklikler yaşadım goguslerde aci,akinti,kaşıkla hafif bir sanci,bayilma (sadece 1 kez oldu ) ,surekli uzanmak istiyorum ve rahatsızlık verecek şekilde gaz konuyla ilgili hiçbir bilgim yok ve biraz da utandigimdan kimseyle paylasamadim.aslinda bu zaman için bi bebek planimiz yoktu adet tarihine 7 gün var ama kendi kendimi yiyorum sizin Görüşünüzü öğrenebilirsiniz benim için gerçekten çok önemli.

ben adetimi hamileliyime 9 yada 11 gun kala ogrenmisdim gogsumde agri ve nefes alamayacagim sekilde qazim vardi test yaptim cikti ertesi gun kan testi yaptim .. ama dogrusu adet tarihinin gecmesini beklemek sonradan hayal krikligi yasaMAMAK ICIN

Yani adet dönemine 10 gün önce cubuk testler sonuç verebiliyor mu ?

Verirse bile bence yanlis olma ihtimali yuksek ben adetim dort gun gecince yapmistim pozitif cikmisti. Ben cok istiyodum diye her adetim gectiginde yapiyodum m bi de tek erken belirtim hep yorgunluk ve uyumak bazen aksam sekizden diger gun sekize kadar uyuyodum yine doymuyodum

Back