• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınız lazım

porfiromonas

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
495
132
18
34
erkek arkadaşımın annesi ile aram bozuldu beni görmek dahi istemiyor
Kendisi kapalı ben açığım diye zaten ısınamamıştı bana
Aranızda tesettürlü olup, izmirde oturan, 40-50 yaslarında bi ablam yok mudur benle gelse, konussa annesiyle, bi büyüğüm olarak yanımda bulunsa bana sahip çıksa
Kimsem yok çünkü burda babam da hayatta değil ve o insanlar kapalı olmayan insanlara çok önyargılı Kısacası bana annelik edecek yardım edecek birine ihtiyacım var :(

Bak kuzum bu aileye kendini yamamaya çalışma. Sakin böyle bir hata yapma. Kapali veya acik... bu önemli değil. Seni olduğun gibi seven ve beğenen insanlar cikar karşına

Bu insanlar kendini ne zannediyor ya? Kimse icin kendini degistirme,seven oldugun gibi sevsin.

Kalbini kırmasıı dinimizde ne kadar yeri varmış bi mendil kuruyana kadar müminler küs kalın denilen güzel dine sahibiz.. Ki sana daha kol kanat germeleri lazımdı herşey kapanmakla bitmiyor. Kendinden ödün verme buna benzer durum bende yaşadım bizim ailemiz kapalı seviyorsan kapanırsın dedi annesi bende kızınız kapalı sevdiği adamın annesi seviyorsan açılırsın desee kabul etmesine razı gelirmiydiniz benden de bunu beklemeniz doğru değil dedim .. Bu hayat ve doğruların senin sakın başkaları için birşeyler yapma

sırf saçın açık diye senden soğuyan bir ailede ne işin var kendine kastın mı var?

yol yakınken dön bu işten.. bu tarz insanların başkasına saygısı olmaz. böyle dinin tek temsilcisi kendisi zanneden tipleri görünce koşarak uzaklaşmak gerekiyor. ileride çok sorun yaşarsın.

şimdi bu tarz problemlerin üstünü örtmek için çabalasanda evlendikten sonra sende hata yaptığını anlıcaksın eğer olayda haksızsan sen özürünü yine dile ama sırf açık olduğun için bunu yapıyorsa boşver sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa buna dil uzatıcak karışıcak insanlarıda hayatından çıkar üzülme :)

erkek arkadaşımın annesi ile aram bozuldu beni görmek dahi istemiyor
Kendisi kapalı ben açığım diye zaten ısınamamıştı bana
Aranızda tesettürlü olup, izmirde oturan, 40-50 yaslarında bi ablam yok mudur benle gelse, konussa annesiyle, bi büyüğüm olarak yanımda bulunsa bana sahip çıksa
Kimsem yok çünkü burda babam da hayatta değil ve o insanlar kapalı olmayan insanlara çok önyargılı Kısacası bana annelik edecek yardım edecek birine ihtiyacım var :KK43:
Bence böyle cahil insanların içine girme. Çaba bile gösterme. Dinde hoşgörü ve saygı esastir. Müslüman olmayı, imam-ı tesettür altında bulan kişiler yarın sizinde kazanmanız icin baskı yapacaktır. Ayrıca annesi şimdiden dişlerini göstermiş. Bence kafanı kullan ve uzak dur. Bugün buna karışan yarın hayatının merkezinde durur.

Back