• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı/ Temizlikçi

sudankalp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Merhaba bayanlar. Eve gelen temizlikçiye verdiğiniz ücret nedir ve bir günde hangi işleri yapıyor. Gelenler işler çok vs. Diyor da ev zaten 70 metrekare. Beklentim camlar ve balkon silincek banyo wc yerler süpürüp silincek mutfak dolapları ve ütü

Eve alınan yardımcı problemleri de burda en çok açılan konulardan biri. Yani çok sorunlu oluyor bunlar. İş çok demek nedir ya? Az olsa zaten kendiniz yapardınız. İşe göre teklif edilen ücreti mi az buluyorlar yoksa hiç gelmek istemiyorlar mı? Ücret az geliyorsa artırabilirsiniz ama görüştüğünüz Kişiler sadece şunları yaparım dye şart koşuyorsa başka birini bulmaya çalışın.

Eve alınan yardımcı problemleri de burda en çok açılan konulardan biri. Yani çok sorunlu oluyor bunlar. İş çok demek nedir ya? Az olsa zaten kendiniz yapardınız. İşe göre teklif edilen ücreti mi az buluyorlar yoksa hiç gelmek istemiyorlar mı? Ücret az geliyorsa artırabilirsiniz ama görüştüğünüz Kişiler sadece şunları yaparım dye şart koşuyorsa başka birini bulmaya çalışın.
Dediğim işler için 220 tl yeterli değil mi yemek te söylüyorum

İstediğiniz iş de fazla değil bu arada eviniz de küçükmüş zaten. Onları da yapmayacaksa oturmak için gelip mi ücret alacak 🤦🏻‍♀️

Saati 20 TL benim bulunduğum yerde. Eviniz küçükmüş . Haftada yarım gün gelse yeter bence. Ütü ve camlar her hafta olmaz zaten. Onlar için ayda bir 2 saat fazla kalır. Diğer işler yarım günde yetişir.

Merhaba bayanlar. Eve gelen temizlikçiye verdiğiniz ücret nedir ve bir günde hangi işleri yapıyor. Gelenler işler çok vs. Diyor da ev zaten 70 metrekare. Beklentim camlar ve balkon silincek banyo wc yerler süpürüp silincek mutfak dolapları ve ütü
Tam gün geldiğinde camlar dahil oluyor. Yarım günde cam, dolap silmezler genelde.
Yarım günde silme, süpürme, banyo, WC yıkama ve toz alma oluyor. 120 veriyorum.

Tam günde yine aynı işler, cam, kapı silme, mutfak dolabı silme, ütü oluyor. 250 lira veriyorum. Yaşadığınız yere göre değişir fiyat ama ev küçükmüş

150 tl ,eleman yonlendir ,4 saat temizlik brnce en ideali bu surekli biri yoksa ,sonradan begendigini cagirirsin

Yarim gun 100 tl ne istersem onu yapiyor genelde sil supur toz al banyo temizligi utu yapiyor onun disinda ya cam siliyor ya koltuk siliyor yada mutfak dolabi siliyor herseyi yetistiriyo yani 3.5 saatte istanbul bu arada yemek falanda almiyorum evde olmuyorum kendisi evden bisey yemek isterse yer icer tabiki

Yarim gun 100 tl ne istersem onu yapiyor genelde sil supur toz al banyo temizligi utu yapiyor onun disinda ya cam siliyor ya koltuk siliyor yada mutfak dolabi siliyor herseyi yetistiriyo yani 3.5 saatte istanbul bu arada yemek falanda almiyorum evde olmuyorum kendisi evden bisey yemek isterse yer icer tabiki
Size özel mesaj attım yardımcımızın numarasını paylaşır mısınız

Sık alıyorsanız bir gelişinde camları silip öteki gelişinde ütü yapabilir. Seyrek alıp mutfak dolaplarının içini de yaptırıyorsanız ütüyü yetiştiremeyebilir

Utu basli basina bir is zaten. O olmasa verdiginiz fiyat uygun. Bir de sahsi fikrim ev kucuk ve esya coksa o daha skintili ve yorucu bir is cunku esya cek yerlestir derken kucuk evin temizligi de zahmetli olabiliyor.
Eşyamız çok yok ikea tipi ufak bir evimiz var bu işleri çok rahat yetiştirebilir maksat laf olsun

Back
X