• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı oLursanız sevinirim :)

Karamsar18

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
89
0
286
İstanbul
Saç rengim Kumral karamel.Ama ben biraz daha turuncuya kaçsın istiyorum kızıllık olmadan.Hangi boyayla bunu elde edebilirim .Resim eklemeyi beceremedim bi türlü eğer yardımcı oLursanız istediğim rengi resimle gosteririm :) Teşekkürler şimdiden.

hizliresim.com a gir
gözat a tıkla
bilgisayarında kayıtlı olan resmi bul ve seç
yükleye tıkla
4 tane link çıkacak
3. yü kopyala ve buraya yapıştır
kaydirigubbakcemile5

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 41 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.
Böle bi yazı çıkıyo hr defasında :d

bence hiç bulaşmayın derim,bende yapmaya çalışmıştım bir türlü olmadı,çok açık renk saça balki olur aksi halde kızıllık yapıyor saçta,şuan ben onları gidermek için birsürü boya yaptım,şimdi mecburen koyultacağım ne güzelmiş saç renginiz,illa değişiklik istiyor iseniz seçeneğiniz çok fazla ,yorucu renklerle uğraşmayın ,yinede yaparsanız biri uyarmıştı dersiniz,o saç hemen akacak belki tekrarlayacaksınız turuncular iyice işleyecek saça,ikinciyi yapmadınız diyelim,başka renk istediniz kızıllar kapanmayacak mecbur koyultacaksınız,karar yinede sizin,bol şans

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 41 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.
Böle bi yazı çıkıyo hr defasında :d

kısaca diyor ki: şu anda 41 mesaja sahipsin, link ekleyebilmek için en az 100 mesaja sahip olmalısın

Kızıllık oldugunda küllü açık kumralla kendi boyamı karıştırıp yapmıştım.Kızıllık gitmişti.gözüm kaldı valla o renktede ya..Kahve köpüğüyle o rengi sağlayabilirmiyim acaba

Back