Yardımcı olursanız sevinirim.

Pierre cardin yemek takımlarından biri ya da Zara yumuşacık battaniyelerinden olabilir. Dün ben de ev hediyesi aldım, baya zorlandım ama bunları aldım. Çok beğendiler.
Yemek takımı derken yani ev hediyesi yemek takimi gider mi bilemedim hani cok yakin aile üyelerine belki ama yemek takimi fazla geldi. Gerci benim günlük 2 takim msiafir bir takım var . Günlüklerin bi takimi hep kullandigimdan biraz çatladı değişmem lazm banada gelse sevinirdim:))

Ben görünce aşık oldum takıma, dayanamadım aldım.

Böyle arkadaslarin kaldigini duymak cok güzel
Sizde ona Schäfer in Waffle krep makinesi ve English home den şik Bir nevresim veya havlu takimi alabilirsiniz.

Vaaaayy anam kalmış mı öyle arkadaşlar benimde arkadşm olsunlar çok cnm çekti neyseeee güzel bi aksesuar seti alablirsinz.. takım halinde oluyolar ya öyle biiişi..
Ahaha valla benim de çok arkadaşım sayılmazlar eşimin iş yerinden çok eski arkadaşıymış yeni evli olunca gelmek zorunda kaldılar diyelim
Teşekkür ederim fikriniz için

Böyle arkadaslarin kaldigini duymak cok güzel
Sizde ona Schäfer in Waffle krep makinesi ve English home den şik Bir nevresim veya havlu takimi alabilirsiniz.
Nevresim takımı uygunsuz kaçmaz değil mi?
Umarım daha iyi insanlarla arkadaş olursunuz Allah hep iyi insanları çıkartsın karşımıza

Valla ben karacadan almıştım günlüğe 2 aylık gelin olmama rağmen içleri pis gibi oldu bana da gelse sevinirdim
Ama battaniye fikriniz hoşuma gitti Çok teşekkür ederim

Kaliteli Bi nevresim takımı, yanınada anlamlı Bi kitap yada orkide alın :) beni bu üçü çok mutlu ediyorda

Bizde de öle çok yakınlara gider ama eşi bu hediyelerin yanında böyle bişi de yapmıştı bana çokta tanımadığım insanlar ben ilk kez görüştüm ondan şaşırdım. Şimdi aynısını yapmakta biraz sen bana yaptın bende sana getirdim gibi olur diye yapmak istemedim
AY bu hediye işleri beni yoruyor keşke hiç hediyeleşmesek bi tatlıyla gitsek oturmaya

İşte tam olarak düşünüp ifade edememiştim.
Hu kadar hediye yerine bi tatlyla samimi sohbette yeterdi ama insan yapılınca altında kalmak istemiyor bir de benim yeni tanıştığım insanlar ne düşünürler diye çekiniyor insan. Teşekkür ederim

Yaşadığımız şehir küçük bi yer gezerken aynıısnı görüp ciddi bi para ödediklerini gördük eşimle. Evini görmeden ev hediyesi seçmek kesinlikle zor ya belki kadının evi simsiyahtr teşekkür ederim size de

Bizim adetimiz öyledir aslında ev görmeye ya da yeni evli çifte kimse hediye ile gitmez giden ya çeyrek götürür ya da bi miktar para. O yüzden kime ne götüreceğim ne götürülür diye bi derdim olmamıştı evlenene kadar.

Benimkilerde anca borcam getirsin ne güzel arkadaşlarınız varmış öyle.Arkadaşların dediği gibi paşabahçe de çok kalite duran koleksiyon ürünler var arada gidip bakar iç geçiririm bende alamıyorum çünkü hem maddi olarak biraz aşar beni hemde evimde iki yaramaz var aldığıma değmez Birde eşi için boynerede bakın derim ordada çok seçenek var hediyelik üzerine.

Valla bugüne kadar bana da anca patikle borcam gelmişti hediyeleri görünce ufak bi şok geçirdim
Teşekkür ederim :)

Pasabahceye giderseniz kolonyo setlerine de bakin, hediyenizin yanina kolonya ekleyebilirsiniz cesit olarak.

Sus esyasi ben de sevmem ama genel gordugum dekoratif cerceveler herkes tarafindan seviliyor, sus esyasi seven insan salonuna yerlestiriyor, sevmeyen ofisine goturuyor falan.

bir de benim favorim saklama kaplari hediyelesmede, saklama kabi sevmem, ihtiyacim yok diyecek birisi yoktur diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…