Yardımcı olursanız sevinirim.

annesevgisiibii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2019
44
5
1
29
Arkadaşlar çoğunuza göre benim ki dert değil. bence de dert değil ama aklıma aşırı takıldı ve altta kalmakta istemiyoruz.
Ben yeni evliyim ve eşimin iş yerinden bi arkadaşı ev görmeye gelirken bizi cidden utandıracak kadar pahalı ve çok hediye ile geldi samimiyeti hoşumuza gitti tabi ama biz de onların evine ilk kez gideceğiz. Altta kalan bişey almak istemiyorum. Sizce ilk ev görmeye gittiğin de kaliteli olarak ne alınabilir?Siz olsanız ne alırdınız?

Eşi benim için bi başörtü ve koleksiyon bi çay takımı koymuş.
Ayrıca eve maddi değeri yüksek bi duvar saati almışlar.
Sizde ona guzel bır markadan kahve fincan takımı alın, bır de guzel bır kol cantası alın.

Paşabahçe’de çok tatlı koleksiyon objeler var onlara bakabilirsiniz. Onlar üç parça getirdi diye siz de üç parça götürmek zorunda değilsiniz. Kadın için de özel bir hediye götürmek istiyorsanız güzel bir koltuk şalı alabilirsiniz mesela. Başörtüsü ya da fular güzel seçimmiş ama karşılığında aynısını götürmek şık değil sanki

Evet bende aynısını götürmek istemedim ondan ikileme düştüm. Ev hediyesidir hediyeleşmediir asla iyi olmadığım konular
Çok teşekkür ederim fikriniz için bakıcam mutlaka

Eşi benim için bi başörtü ve koleksiyon bi çay takımı koymuş.
Ayrıca eve maddi değeri yüksek bi duvar saati almışlar.
Vaaaayy anam kalmış mı öyle arkadaşlar benimde arkadşm olsunlar çok cnm çekti neyseeee güzel bi aksesuar seti alablirsinz.. takım halinde oluyolar ya öyle biiişi..

Güzel bi şamdan güzel olabilir ikili üçlü olanlar var..

Paşabahçe, Mudo Concept gibi mağazaların dekoratif ürünleri çok şık oluyor. Bir de herhangi bir tekstil ürünü olabilir. Kaliteli bir nevresim takımı ya da tv battaniyesi gibi.

Sizde güzel bir çaydanlık takımı ve nevresim takımı alın yada yeni gelinler bizde çeyizinden güzel bir patik havlu namazlık kombini de koyabilirsin bizde ziyarete gidince yeni gelin böyle paket yapıp götürür (tabi çok yakınlara)

Böyle pahali takımlı hediyeler beni de sıkardı. İnsan altta kalmak istemez ama her evinde ayrı bir bütçesi var. Paşabahçeden şık bir saksı yada obje alabilirsiniz. Kadın için şık bir cüzdan. Ya da güzel bir tablo

Pierre cardin yemek takımlarından biri ya da Zara yumuşacık battaniyelerinden olabilir. Dün ben de ev hediyesi aldım, baya zorlandım ama bunları aldım. Çok beğendiler.

Duvar saatinin maddi değerini nereden anladiniz ki?
güzel bir tablo götürebilirsiniz.bir arkadaşın dediği gibi koltuk şalı da olabilir.ama ikisini de her renge uyumlu olabilecek birşey almanız gerek.evin koltukların vs rengini bilmiyorsunuz çünkü.

Hediye konusunda karşı tarafın tarzını ve zevkini bilmek lazım.
Mesela ister Paşabahçe'den ister Mudo'dan gelsin dekoratif obje, süs eşyası vb hediye bana, makbule geçmez, kalabalığı hiç sevmem evde.
Geçen bir arkadaşım ayaklı, şık bir pasta takımı almış Karaca'dan, hiç benim kullanacağım bir şey değil,
üzerine para ekleyip tava seti aldım.
Ben yakından tanımadığım kişilere, duruma göre gram altın veya hediye çeki götürmeyi tercih ediyorum, bozdurup beğendiğini alsın.
Öbür türlü gelen hediyeyi değiştirmek de bir iş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…