- 10 Kasım 2019
- 44
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi annesevgisiibii
-
O size be almışki söylesydinz ona göre tavsiye verirdik..
Eşi benim için bi başörtü ve koleksiyon bi çay takımı koymuş.O sıze ne almıs
Sizde ona guzel bır markadan kahve fincan takımı alın, bır de guzel bır kol cantası alın.Eşi benim için bi başörtü ve koleksiyon bi çay takımı koymuş.
Ayrıca eve maddi değeri yüksek bi duvar saati almışlar.
Evet bende aynısını götürmek istemedim ondan ikileme düştüm. Ev hediyesidir hediyeleşmediir asla iyi olmadığım konularPaşabahçe’de çok tatlı koleksiyon objeler var onlara bakabilirsiniz. Onlar üç parça getirdi diye siz de üç parça götürmek zorunda değilsiniz. Kadın için de özel bir hediye götürmek istiyorsanız güzel bir koltuk şalı alabilirsiniz mesela. Başörtüsü ya da fular güzel seçimmiş ama karşılığında aynısını götürmek şık değil sanki
Çok teşekkür ederim fikriniz içinSizde ona guzel bır markadan kahve fincan takımı alın, bır de guzel bır kol cantası alın.
Vaaaayy anam kalmış mı öyle arkadaşlarEşi benim için bi başörtü ve koleksiyon bi çay takımı koymuş.
Ayrıca eve maddi değeri yüksek bi duvar saati almışlar.
Güzel bi şamdan güzel olabilir ikili üçlü olanlar var..Arkadaşlar çoğunuza göre benim ki dert değil. bence de dert değil ama aklıma aşırı takıldı ve altta kalmakta istemiyoruz.
Ben yeni evliyim ve eşimin iş yerinden bi arkadaşı ev görmeye gelirken bizi cidden utandıracak kadar pahalı ve çok hediye ile geldi samimiyeti hoşumuza gitti tabi ama biz de onların evine ilk kez gideceğiz. Altta kalan bişey almak istemiyorum. Sizce ilk ev görmeye gittiğin de kaliteli olarak ne alınabilir?Siz olsanız ne alırdınız?
Sizde güzel bir çaydanlık takımı ve nevresim takımı alın yada yeni gelinler bizde çeyizinden güzel bir patik havlu namazlık kombini de koyabilirsin bizde ziyarete gidince yeni gelin böyle paket yapıp götürür (tabi çok yakınlara)Arkadaşlar çoğunuza göre benim ki dert değil. bence de dert değil ama aklıma aşırı takıldı ve altta kalmakta istemiyoruz.
Ben yeni evliyim ve eşimin iş yerinden bi arkadaşı ev görmeye gelirken bizi cidden utandıracak kadar pahalı ve çok hediye ile geldi samimiyeti hoşumuza gitti tabi ama biz de onların evine ilk kez gideceğiz. Altta kalan bişey almak istemiyorum. Sizce ilk ev görmeye gittiğin de kaliteli olarak ne alınabilir?Siz olsanız ne alırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?