Yardımcı olurmusunuz

pera123321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
6
0
86
İstanbul
arkadaşlar selam ben cansu konuyu nereye açacağımı bir türlü bulamadım kusura bakmayın

bir sorum olacak

cinsel ilişki fazlalaşınca vajina genişledikçe aldığımız his azalıyormu dahamı az his alıyoruz? ve bir daha daralma oluyormu yani genişleyince hep öylemi kalıyor

yardımcı olurmusunuz lütfen

hayır canım cinsel ilişki esnasında vajina açılıyor doğal olarak ve birleşme sağlanıyor zevk azalmıyor tam tersine genişleme cinsel birleşme acısından çok önemli yoksa acı yapar.
ilişki bittikten sonra vajina eski haline dönüyor erkeklerinki gibi düşün onlarınki sürekli nasıl dik durmuyorsa kadınlarınkide sürekli açılmış halde durmuyor.

sen daha evli değilsin galiba şimdiden bunları düşünme derim lmaz:lmaz:

teşekkür ederim , selam kızmanıza gerek yok bugun erkek arkadasımla girdıgım iliskiden sonra ilk baslarda cok zevk alırken bir süre sonra çok fazla genişledi ve cok sert yapmadıgımız sürece zevk alamadım buda beni korkuttu inş hep olmaz bu

belki normal dogumdan sonra genıslıyoya ozaman zevk almayabılırsın gercı ben bılmıyom dogurmadımda, bazı arkdaslarım dogumdan sonra eslerının ve kendılerının delik genıs oldugundan zevk alamadıklarını soyluyolar

bence terslemek çok saçma kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez demekki evlenmeden ilişki yaşamayı arkadaş sorun etmiyor ve bizlere birşey danışıyor canım hiç sorun olmaz öyle ilişki esnasında genişler ama sonra eski haline döner.

evli değilim ama erkek arkadaşım dediğim nişanlım :)

teşekkür ederim cevap için :)

sizene evli olması şart mı hayret bişey

konuya yorumunuz var mı? yoksa arkadaşın merakı sizi ilgilendirmez gayet net sağlık sorunu ifade etmiş

asıl sizene bizim yorumumuzdan :mymeka: zaten birde marifetmiş gibi yaptığı işide anlatmış çoğu kızımız yaptığından pişman olurken bide anlatmış bu :1shok:klava:

neden pişman olsunki yaptığından nişanlısıyla ilişkiye giren ilk insan sanırım bu arkadaş değildir hem neden cinselliği genç kızlara böyle öcüymüş gibi anlatıyoruzki.
sonrada başımıza vajinusmuslar çıkıyor işte bırakın kim kimle neyi istiyorsa doyasıya yaşasın günahsa bu onun günahı bizi bağlamaz.

asıl sizene bizim yorumumuzdan :mymeka: zaten birde marifetmiş gibi yaptığı işide anlatmış çoğu kızımız yaptığından pişman olurken bide anlatmış bu :1shok:klava:

sizi ilgilendirmez kimsenin cinsel yaşamı
arkadaşın sorusuna cevabınız varsa yazın yoksa cinsel öfkenizi gidin içinizde yaşayın. pek agresifsiniz smielylerde falan. sakin olun bakın konu sahibesi arkadaş gibi sakin ve huzurlubayanssulusmile

oldu canıım bide senin için normal olan şeyler bizler gibi düşünenler için anormaldir ben cevabımı yazdım geriside konu sahibini ilgilendirir bana ters arkadaş okadar :umursamaz::umursamaz:

nisanlimla ne yapıp yapamayacağımı sanamı soracağım bir de bu diyor bana ukala ukala

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ukala diye sana derler konunda hayır yok birde üstemi çıkıyorsun senin gibilerle fazla muhatab olmam zaten buda son cevabım bundan sonraki söylenen sözlerde sahibin olsun alsanaalsanasmile :dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…