- Konu Sahibi pera123321
-
sen daha evli değilsin galiba şimdiden bunları düşünme derimlmaz: lmaz:
benim fikrimce bu kadar meraklı olmayın
sen daha evli değilsin galiba şimdiden bunları düşünme derimlmaz: lmaz:
benim fikrimce bu kadar meraklı olmayın
sizene evli olması şart mı hayret bişey
konuya yorumunuz var mı? yoksa arkadaşın merakı sizi ilgilendirmez gayet net sağlık sorunu ifade etmiş
bence terslemek çok saçma kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez demekki evlenmeden ilişki yaşamayı arkadaş sorun etmiyor ve bizlere birşey danışıyor canım hiç sorun olmaz öyle ilişki esnasında genişler ama sonra eski haline döner.
sizene evli olması şart mı hayret bişey
konuya yorumunuz var mı? yoksa arkadaşın merakı sizi ilgilendirmez gayet net sağlık sorunu ifade etmiş
asıl sizene bizim yorumumuzdan :mymeka: zaten birde marifetmiş gibi yaptığı işide anlatmış çoğu kızımız yaptığından pişman olurken bide anlatmış bu :1shok:klava:
asıl sizene bizim yorumumuzdan :mymeka: zaten birde marifetmiş gibi yaptığı işide anlatmış çoğu kızımız yaptığından pişman olurken bide anlatmış bu :1shok:klava:
bence terslemek çok saçma kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez demekki evlenmeden ilişki yaşamayı arkadaş sorun etmiyor ve bizlere birşey danışıyor canım hiç sorun olmaz öyle ilişki esnasında genişler ama sonra eski haline döner.
oldu canıım bide senin için normal olan şeyler bizler gibi düşünenler için anormaldir ben cevabımı yazdım geriside konu sahibini ilgilendirir bana ters arkadaş okadar :umursamaz::umursamaz:
nisanlimla ne yapıp yapamayacağımı sanamı soracağım bir de bu diyor bana ukala ukala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?