• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz

tabiki canım sende kendi yorumunu yazmışsın ben seni eleştirmiyorum ama bana göre ters değil çünkü benim hayatım değil kendi tercihi kendi zevki kendi isteği bana neden yaptın sorusunu sormak yakışmaz sadece sıkıntısına cevap vermek düşer.
çünkü konu sahibi ne çocuğum nede akrabam kendisine göre doğru olanı yapmış biz yanlış desek ne yazar olan olmuş.

üzerinize vazife mi insanların cinsel yaşamları.

cinsellik en mahrem olaydır ve kimse de başkalarının cinselliğiyle ilgili ahkam kesemez

türkiyede böyle iste erkekler istediklerini yapar kadina gelince olmaz o yapamaz halbuki erkegede kadinada ayni derecede günah ama kadin yaparsa kötü kadin olur erkek yapmali hatta tecrübeli olmali denir bence herkez kendi dogru bildigini yapmali kimse kimsenin hayatina karismamali dogru buluyorsa kisi ne istiyorsa yapsin hemen kimseyi kinamayin sizin olmazsa kizinizin basina gelebiilir büyük konusmayin

Yadırgayan ınsanlar netede girmeyın bence cok cok gunah :) benı guldurdunuz yalnızca . size ne be isteyen istediğini yapar ve burda evli bekar ayrımı yok .

arkadas sorununu dile getrmıs. elestırmek yerıne yardımcı olun. sorununa odaklanın yada SUSUN yorum dahi yapmayın cunku kımseyi ilgilendirmez.

insan birini yadırgarken önce kendine bakmalı tamam cok yanlıs evlılık dısı cınsel yasam . ama onun tercıhı size yadırgamak yerine yardımcı olmak düşer. anca lak lak baska işinizmi yok yasakkelime

Kınamayın. yoksa başınıza gelir. benden söylemesi. :mymeka:

Neyse bende yardımcı olmak isterim arkadsm konuya dönelim. vajına genişler ama ilişkiden sonra kapanır tekrar o anlık birşeydir kafanı ferah tut :)

pptya87 hayır canım cinsel ilişki esnasında vajina açılıyor doğal olarak ve birleşme sağlanıyor zevk azalmıyor tam tersine genişleme cinsel birleşme acısından çok önemli yoksa acı yapar.
ilişki bittikten sonra vajina eski haline dönüyor erkeklerinki gibi düşün onlarınki sürekli nasıl dik durmuyorsa kadınlarınkide sürekli açılmış halde durmuyor.

cevap olarak bende pptya87'nin soylediklerini yazacaktim tatlim...
bu arada ne kadar ilginc yaa...konu sahibi kizcagiz bir soru soruyor ama sorusuna cevap aradigi yerden azar isitiyor...burda evlenmeden cinsellik yasiyor diye bir uyeyi yargilamak hic hos degil...herkesin kendi hayati, kendi karari...kime ne Allah askina...

arkadaşlar selam ben cansu konuyu nereye açacağımı bir türlü bulamadım kusura bakmayın :(

bir sorum olacak

cinsel ilişki fazlalaşınca vajina genişledikçe aldığımız his azalıyormu dahamı az his alıyoruz? ve bir daha daralma oluyormu yani genişleyince hep öylemi kalıyor

yardımcı olurmusunuz lütfen :(

benımkı mesela cok dardı ılk zamnlar acı werıodu doktorun katı bepanten kullanmamı onerdııı cok rahatlatıo tabee ama sımdı ıstelılen durumda cok janm acımıyorrr :):):):) ayrıcaaa genısleyınce zewk azaldıana ınanmıruommm :)

saten hamıle klaırsam sezeryan yaptırcam:lepi:

kızlarrrrr yargılamayın her neyseee ... burda hepımız bısı soluyoruzzzzzz .... konumuza gelelım

Back