Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün doktorum aşılama tedavisi başlayacaz dedi gonal f 450 iu/0.75 ml başladık pazartesi kadar göbekten yapılacak salı gel kontrol dedi sonra n'olacak bilgisi olan var mı acaba? Çatlatma iğnesi de varmış sanırım böyle yapılıp tutan kaç kişi var acaba
Yumurta takibi yapacak sık sık çağıracak istediği boyuta gelince size dicekler su gün bu saatte çatlama igneninzi vurun die 36 saat sonra hastaneye gelin diyecekler aşılama yapılacakKızlar bugün doktorum aşılama tedavisi başlayacaz dedi gonal f 450 iu/0.75 ml başladık pazartesi kadar göbekten yapılacak salı gel kontrol dedi sonra n'olacak bilgisi olan var mı acaba? Çatlatma iğnesi de varmış sanırım böyle yapılıp tutan kaç kişi var acaba
Teşekkürler cevap verdiğiniz için. Salı günü kontrol çağırdı yumurta gelişimine bakacakYumurta takibi yapacak sık sık çağıracak istediği boyuta gelince size dicekler su gün bu saatte çatlama igneninzi vurun die 36 saat sonra hastaneye gelin diyecekler aşılama yapılacak
Mesela ben kendimden anlatayım Eylül ayında yaptırmıştım regilin 3 gün iğneye başladım gonal f 450 ben 150ml vuruldum hep 3 günde 2 günde bı çağırdı sürekli dozlar yeterlimi yumurta buyuyormu die benim 150 ile büyüdü yumurtam doktor 2 yumurta büyümesini istedi öylede olmuştu ben 8 gün iğne kullandım bana yeterli oldu benim dozum yuksekti ama belki senin günün biraz daha uzun sürebilir değişiyor kişiye göre 8 iğneden sonra 9. Gün boş geçti iğnesiz 10. Gün çatlama iğnesi vurdum saatinde 12. Gün aşılama için gittim eşimden alınan yıkama vs derken asilamami yaptılar 20 dakka yatırdılar bu süreçte folikasit kullanıyordum bide aşılama işlemi sonrası progestan verdi sonuç alana kadar onu kullandım doktorum hersy çok guzel geçti dedi 15 gün sonra gel dedi tahlil yapalım dedi tabi ben 13. Gün regil oldum kanamam geldi negatif sonuç aldım ama herks farklı işte senin inşallah bebeğin sana tutunur canım benim kendi çok dinleme çok düşünme belirtiler arama kendinde ben her belirtiyi yaşadım gebelik olabilecek ama olmadıKızlar bugün doktorum aşılama tedavisi başlayacaz dedi gonal f 450 iu/0.75 ml başladık pazartesi kadar göbekten yapılacak salı gel kontrol dedi sonra n'olacak bilgisi olan var mı acaba? Çatlatma iğnesi de varmış sanırım böyle yapılıp tutan kaç kişi var acaba
Benim de aynindoz bugün ikinci günü adetin bugün başladım bakalım salı günü herşey belli olacakMesela ben kendimden anlatayım Eylül ayında yaptırmıştım regilin 3 gün iğneye başladım gonal f 450 ben 150ml vuruldum hep 3 günde 2 günde bı çağırdı sürekli dozlar yeterlimi yumurta buyuyormu die benim 150 ile büyüdü yumurtam doktor 2 yumurta büyümesini istedi öylede olmuştu ben 8 gün iğne kullandım bana yeterli oldu benim dozum yuksekti ama belki senin günün biraz daha uzun sürebilir değişiyor kişiye göre 8 iğneden sonra 9. Gün boş geçti iğnesiz 10. Gün çatlama iğnesi vurdum saatinde 12. Gün aşılama için gittim eşimden alınan yıkama vs derken asilamami yaptılar 20 dakka yatırdılar bu süreçte folikasit kullanıyordum bide aşılama işlemi sonrası progestan verdi sonuç alana kadar onu kullandım doktorum hersy çok guzel geçti dedi 15 gün sonra gel dedi tahlil yapalım dedi tabi ben 13. Gün regil oldum kanamam geldi negatif sonuç aldım ama herks farklı işte senin inşallah bebeğin sana tutunur canım benim kendi çok dinleme çok düşünme belirtiler arama kendinde ben her belirtiyi yaşadım gebelik olabilecek ama olmadı
Hayırlı güzel sonuçlar alirsin inşallahBenim de aynindoz bugün ikinci günü adetin bugün başladım bakalım salı günü herşey belli olacak
Merhaba hayirli olsun insallahNerde yaptirdiniz asilamanizi ve ne kadar zamandir deniyordunuz bebek icin acaba?Merhabalar. Ben de 27kasımda ilk aşılamamı oldum. Öncesinde adetin 2.gününden itibaren Gonal f 75ml göbekten iğne yaptım. Aşılamamın 13.günü yani 3gün önce beta hcg 82.78 çıktı çok şükür doktorum 14 aralıkta gel bakalım tebrikler dedi. Dün eşim hala inanmadığı için tekrar test verdim şükür 213.19 çıktı Moral olması için yazdım ben çok umutsuzdum ilk aşılama diye. Ha bir de aşılamadan sonra ananas yedim faydası oldu mu bilemedim. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için Biz 2019ocak ayında başladık bebek düşünmeye 8aylık evliydik o zaman .Bebek istediğimiz ilk 8 ay doktora gitmedik sonraki 1 yıl bir hep aynı doktorda devam ettim doktor prof. du herkes çok memnundu ama bende pek başarılı olmadı. Başka doktora geçtim 2 ay sonra aşılamayla gebe kaldım. Afyonkarahisarda yaşıyorum özel hastanede yaptırdık işlemi.Darısı size ve tüm isteyen kadınlara inşallahMerhaba hayirli olsun insallahNerde yaptirdiniz asilamanizi ve ne kadar zamandir deniyordunuz bebek icin acaba?
Afyonkarahisarda özel bir hastanede yaptırdım işlemi canım. Aşılamadan sonra 1 buçuk saat yatırdılar işlemin yapıldığı koltuğu sedyeye çevirdiler hemen. Doktor ertesi gün ilişki önerdi. Aşılama günü dinlendim hiç kalkmamaya çalıştım sonraki günler de hiç yormadım kendimi ne süpürge yaptım ne ağır kaldırdım hatta gün gün belirtilerimi not ettim sonra umutsuzluğa kapıldım onu da bıraktım ama çok ağrım oldu hem belim( ki bel aprısı hiç çekmem) hem kasıklarım. Bir dönem aşılamanın 7. Veya 8. Günüydü galiba dudaklarım çok kurudu kanadı resmen. Çok duygusaldım başakşehirin oyuncusuna ırkçı saldırı yapıldı diye hüngür hüngür ağladım ben bunların hepsini progestan ilacına bağladım ama bir iki gün sonra da pozitifi gördüm darısı başına inşallahCanım merhaba tebrık ederım asılamanı nerede hanhı doktorda yaptırdın asılama surecınde nelere dıkkat etrın bızede bılgı verır mısım
Amin inşallah canım bende 2018 ekimde evlendim bizde bir sene kadar gitmedik doktora . Simdi artik bir senedir gidiyoruz subat ayinda asilama yapilacak bana Allah izin verirse inşallah olurÇok teşekkürler iyi dilekleriniz için Biz 2019ocak ayında başladık bebek düşünmeye 8aylık evliydik o zaman .Bebek istediğimiz ilk 8 ay doktora gitmedik sonraki 1 yıl bir hep aynı doktorda devam ettim doktor prof. du herkes çok memnundu ama bende pek başarılı olmadı. Başka doktora geçtim 2 ay sonra aşılamayla gebe kaldım. Afyonkarahisarda yaşıyorum özel hastanede yaptırdık işlemi.Darısı size ve tüm isteyen kadınlara inşallah
Canım asilamanin yapıldığı gün beraber oldunuzmu doktor bize olun dedi ama biz olamadık sıkıntı olurmuAfyonkarahisarda özel bir hastanede yaptırdım işlemi canım. Aşılamadan sonra 1 buçuk saat yatırdılar işlemin yapıldığı koltuğu sedyeye çevirdiler hemen. Doktor ertesi gün ilişki önerdi. Aşılama günü dinlendim hiç kalkmamaya çalıştım sonraki günler de hiç yormadım kendimi ne süpürge yaptım ne ağır kaldırdım hatta gün gün belirtilerimi not ettim sonra umutsuzluğa kapıldım onu da bıraktım ama çok ağrım oldu hem belim( ki bel aprısı hiç çekmem) hem kasıklarım. Bir dönem aşılamanın 7. Veya 8. Günüydü galiba dudaklarım çok kurudu kanadı resmen. Çok duygusaldım başakşehirin oyuncusuna ırkçı saldırı yapıldı diye hüngür hüngür ağladım ben bunların hepsini progestan ilacına bağladım ama bir iki gün sonra da pozitifi gördüm darısı başına inşallah
Yok canım ertesi gün ilişki önerdi. Yüreğini ferah tut inşallah aşılama tutarCanım asilamanin yapıldığı gün beraber oldunuzmu doktor bize olun dedi ama biz olamadık sıkıntı olurmu
Merhaba bana da aşılama yapıldı ancak tutmadı hayırlısı diyelim inşallah sizin olurKimse yok mu
Maalesef benim olmamıştı canım üstüne klomen kullandım oda olmadıMerhaba bana da aşılama yapıldı ancak tutmadı hayırlısı diyelim inşallah sizin olur
Hayırlısı olsun cnmMaalesef benim olmamıştı canım üstüne klomen kullandım oda olmadı