• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri YARDIMCI OLURMUSUNUZ

İlaç tedavisi yada herhangi bir tedavi tüp bebek öncesinde hiç görmedim . Hiç korunmadık , 6 yıllık evliyiz . Yaşım küçük olduğu için bende çok önemsemedim açıkçası . Baktık olmuyor direk tüp bebek kararı aldık .
Yok canim tup bebek tedavisinde ilac degil bu biz daha hic tup bebek denemesine konusmaya dahi gitmedik hic kadin dogumda tedavi aldim ben klomen ve adet duzenleyici tedavi gordum 11 ay doktorumda 4.ayda esinde test yaptirsin onuda gorelim dedi urolojiye gittik urolojinin teshis ve tedavisiydi bu

Yok canim tup bebek tedavisinde ilac degil bu biz daha hic tup bebek denemesine konusmaya dahi gitmedik hic kadin dogumda tedavi aldim ben klomen ve adet duzenleyici tedavi gordum 11 ay doktorumda 4.ayda esinde test yaptirsin onuda gorelim dedi urolojiye gittik urolojinin teshis ve tedavisiydi bu
İğnelerden önce Eşim için takviye ilaç verdi sperm hareketleri hızlansın diye. Bana da folmega plus diye bir ilaç vermişti vitamin içeren bir ilaçtı , birde ben sigara kullanıyordum ciğerler temİzlensin diye başka bir ilaç daha vermişti onları kullandıktan sonra iğnelere başladık

İğnelerden önce Eşim için takviye ilaç verdi sperm hareketleri hızlansın diye. Bana da folmega plus diye bir ilaç vermişti vitamin içeren bir ilaçtı , birde ben sigara kullanıyordum ciğerler temİzlensin diye başka bir ilaç daha vermişti onları kullandıktan sonra iğnelere başladık
Su sureci bi atlatalim iyide bir doktor bulursam bizde baslicaz bakalim nasil bir surec bizi beklicek

Sen kaç yaşındasın ? Allah gönlünüze göre versin inşallah

Yaşın küçük hiç korkma zaten pcoslular tüp bebekte en şanslı grup . Nereye gitmeyi düşünüyorsun?

Arastircam bu surecte suan bulent berker di sanirim o ve berfu demir aklima cok yatiyor ama tabiki tum doktorlari arastircam
Doktorunu sevmen önemli . Şöyle de yapabilirsin ön görüşme için randevu al . Ben bir kaç doktorla ücretsiz görüşme yapmıştım. elektrik önemli 😃

Berfu demiri 11 aydir takip ediyorum aslinda aklima cok yatti bugun instada mesaj attim felan fiyatlari ne kadardir tereddut ettim.Hastanelerin tup bebek birjmlerine pek guvenim yok bu yuzden ozel klinik istiyorum ama ucretleri butcemi asarmi bilmiyorum
Tup bebekte biraz para konusunda 3 e 5 e bakmiycan en iyisine gidecen canim

Bizde neden asilamayi es gecti anlamadik asilama yaptircaktik ama es gecti ignelerle buyume saglanabiliyordu belki ortalik boyle oldugu icin detaylida bilgi veremedi ne zaman gitmeyi dusunuyorsunuz ben nisan bitiminde baslamayi dusunuyorum ortalik duzelir duzelmez bilmiyorum ama mayis gibi gitmeyi dusunuyorum
Gidişat çok kötü maalesef. Belki de italya gibi olucaz Allah korusun. Yaşın çok küçük hasretin büyük biliyorum ama bekle. Morfoloji sanırım uzun sürüyor hallolması seni çok istekli gördüğü için demiş olabilir. 2 3 tüp bebek yapan basarısız sonuç alan var. Tüp de garanti değil ki. Bizim sayi ve hareket az biraz. Doğal yoldan da olabilir ama aşılama değerleri bunlar yaşın genç o yuzden acele etmeye gerek yok dedi. 91liyim ben. Bunca strese eger gebelik riskli olursa Allah korusun doktor kontrolu stresi de eklenir hastanele yoğunlaşırsa. Kendi haline bırak bence kesinlikle. Zaten nasipse 1 spermle bile olur. 😔

Sonuclar yukarda kuzum baska problem cikmadi varikosel tespiti saglanmadi morfoloji 2 cikti yukselmesi gerek dediler 6 ay ilac kullandi ama hizli hareket sayisi 24 den 15 e dustu diger degerlerdede dusus soz konusu yukarida sonucunu attim eski ve yeni olarak yaziyor sondaki degerler eski degerleri
En basi stres canım hiç korkutmayın bu sonuçlardan ablammların tanıdığı arkadaşlarında erkekte sperm 0 yoktu hiç ameliyat geçirmiş nasıl olduysa tüp bebekte tutmuş Allahın işi yani bu değerler hiçte kötü değil doktorlar kağıda yorum yapar olmaz der bakarsın olur stres yapma

Tüp bebekte pco avantaj ama baslicaksan tedaviye illaki yakın bir yer bak derim cok git gel yapman gerekicek

Gidişat çok kötü maalesef. Belki de italya gibi olucaz Allah korusun. Yaşın çok küçük hasretin büyük biliyorum ama bekle. Morfoloji sanırım uzun sürüyor hallolması seni çok istekli gördüğü için demiş olabilir. 2 3 tüp bebek yapan basarısız sonuç alan var. Tüp de garanti değil ki. Bizim sayi ve hareket az biraz. Doğal yoldan da olabilir ama aşılama değerleri bunlar yaşın genç o yuzden acele etmeye gerek yok dedi. 91liyim ben. Bunca strese eger gebelik riskli olursa Allah korusun doktor kontrolu stresi de eklenir hastanele yoğunlaşırsa. Kendi haline bırak bence kesinlikle. Zaten nasipse 1 spermle bile olur. 😔
Ya kafam cok karisik 3 5 ay bekliyim diirum ama sonra neyi nie bekliyim diorum offf napcam bilmiorum

En basi stres canım hiç korkutmayın bu sonuçlardan ablammların tanıdığı arkadaşlarında erkekte sperm 0 yoktu hiç ameliyat geçirmiş nasıl olduysa tüp bebekte tutmuş Allahın işi yani bu değerler hiçte kötü değil doktorlar kağıda yorum yapar olmaz der bakarsın olur stres yapma
Ay insAllah canim gecenay ikizlerime kaldim aslinda dusuk yaptim.

Tüp bebekte pco avantaj ama baslicaksan tedaviye illaki yakın bir yer bak derim cok git gel yapman gerekicek
Sakaryada ozel hastanede birim olarak var bu yuzden cok guvenemedim istanbul cok uzak sayilmaz aslinda 2 saat felan ankarada 3 saat ne siklikta gidiliyor ki

canım sakaryadaysan istanbul sana yakın tüp bebek için hatta gelmene gerek kalmadan bahçeci online doktorlarla görüşme yaptırıyor öyle yapıp sonra içine sinerse tedaviye gelebilirsin

Back