• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
Hanimlar 11 aydir tedavi goruyorum klomen ile gebe kaldim mart ayinda fakat gebeligim sonlandi.Son kullandigim klomen ile hic yumurtam gelismedi en buyuk yumurtam 16mm oldu doktorumuz tup bebege yonlendirdi simdi doktor arastirmasindayiz istanbul sakarya ankarada onerebilceginiz doktorlar merkezler varmi fiyat bilgileriniz varsa fiyatla merkezleri soylerseniz cok sevinirim
Tup bebek ile olacak mi bilmiyoruz da pco sendromluyum.
Sunuda belirtiyim doktorum ortalik duzelene kadar bekleyelim kendiniz deneyin dedi bu surede arastirmak istedim az cok fikir sahibi olmak adina.

Hanimlar 11 aydir tedavi goruyorum klomen ile gebe kaldim mart ayinda fakat gebeligim sonlandi.Son kullandigim klomen ile hic yumurtam gelismedi en buyuk yumurtam 16mm oldu doktorumuz tup bebege yonlendirdi simdi doktor arastirmasindayiz istanbul sakarya ankarada onerebilceginiz doktorlar merkezler varmi fiyat bilgileriniz varsa fiyatla merkezleri soylerseniz cok sevinirim
Canım profiline baktımda yaşın daha çok genç hemen geçmesen tüp bebeğe biraz doğal yollarla denesen? Mesela saracoglunun yumurta geliştirici kürleri var pco olanlar için kürler var.bunlari bir desen ve eşinde görünse bir urologa? Belki sadece senden kaynaklı değildir

Canım profiline baktımda yaşın daha çok genç hemen geçmesen tüp bebeğe biraz doğal yollarla denesen? Mesela saracoglunun yumurta geliştirici kürleri var pco olanlar için kürler var.bunlari bir desen ve eşinde görünse bir urologa? Belki sadece senden kaynaklı değildir
Esimdede problem var kuzum morfolojik sorunu var morfolojik deger 4 ustu olmasi gerekirken esimin ki 2 6 aydir oda tedavi goruyor ama tek ilerleme yok ilaclar kullandi ibrahim saracoglunun kurlerini yaptim onada icirdim ama degerimiz 2 den ne indi nede cikti ilac masraflarimiz 6 ayda 6.700 tl tuttu sadece esimin kullandigi vitaminler.6 aylik surede degerler yukselmeyi gec baya dusus oldu bazi degerlerinde morfolojigi duzeltelim derken bak esimin degerlerini atayim dususude gormus olursun

En sondaki degerler eski degerleri normal yazmasi gereken yerde yazanlar yeni degerleri dususe bakarmisin ilac keci boynuzu pekmez kuru kayisi incir herseyi yedi icti morfoloji yukselmedi dusmedide ama diger degerlerimiz dustu hizli hareket sayimiz iyiken normalin altina indi mesela

Eklentiler

• IMG-20200229-WA0003.jpg
    IMG-20200229-WA0003.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 106
Morfoloji dışında esinde başka sıkıntı yokmu tek başına morfoloji sıkıntı değil 2 de çok düşük değil

Sunuda belirtiyim doktorum ortalik duzelene kadar bekleyelim kendiniz deneyin dedi bu surede arastirmak istedim az cok fikir sahibi olmak adina.
Canim istanbulda bulent tirasi ankarada berfu demiri ganze sinem caglari oneririm prof hepsi de tup bebekci bir de sabri cavkaytar var o da iyi

Canim istanbulda bulent tirasi ankarada berfu demiri ganze sinem caglari oneririm prof hepsi de tup bebekci bir de sabri cavkaytar var o da iyi
Berfu demiri 11 aydir takip ediyorum aslinda aklima cok yatti bugun instada mesaj attim felan fiyatlari ne kadardir tereddut ettim.Hastanelerin tup bebek birjmlerine pek guvenim yok bu yuzden ozel klinik istiyorum ama ucretleri butcemi asarmi bilmiyorum

Morfoloji dışında esinde başka sıkıntı yokmu tek başına morfoloji sıkıntı değil 2 de çok düşük değil
Sonuclar yukarda kuzum baska problem cikmadi varikosel tespiti saglanmadi morfoloji 2 cikti yukselmesi gerek dediler 6 ay ilac kullandi ama hizli hareket sayisi 24 den 15 e dustu diger degerlerdede dusus soz konusu yukarida sonucunu attim eski ve yeni olarak yaziyor sondaki degerler eski degerleri

Merhaba, ben İstanbul Tüp Bebek merkezini tavsiye ederim. Aret Hocam sağolsun bugün testim pozitif çıktı çok şükür. Fiyatlar hemen hemen aynı görülüyor çoğu merkezde fakat burda dondurma işlemleri ve tahliller daha uygun. Süreci göz önüne aldığında sonuç rakamı bayağı farklı olabiliyor. Tüp bebek ücreti genelde 8.500 tl ,bir o kadar da ilaç parası ödüyorsun. Hakkında hayırlısı olsun

Merhaba, ben İstanbul Tüp Bebek merkezini tavsiye ederim. Aret Hocam sağolsun bugün testim pozitif çıktı çok şükür. Fiyatlar hemen hemen aynı görülüyor çoğu merkezde fakat burda dondurma işlemleri ve tahliller daha uygun. Süreci göz önüne aldığında sonuç rakamı bayağı farklı olabiliyor. Tüp bebek ücreti genelde 8.500 tl ,bir o kadar da ilaç parası ödüyorsun. Hakkında hayırlısı olsun
Probleminiz neydi acaba

Benim doktorum profesör doktor Süha Sönmez . İstanbuldayız . Doktorumuzun özel kliniği var muayenemiz hep orada oldu, tüm işlemler Acıbadem’de yapıldı. Bİzim sorunumuz eşimde de sperm hareketsizliği bende de pkos vardı . İlaçlar , muayene , dondurma işlemi falan toplam yaklaşık 20 bin TL ye geldi . İlk transferimiz de tuttu çok şükür .

Benim doktorum profesör doktor Süha Sönmez . İstanbuldayız . Doktorumuzun özel kliniği var muayenemiz hep orada oldu, tüm işlemler Acıbadem’de yapıldı. Bİzim sorunumuz eşimde de sperm hareketsizliği bende de pkos vardı . İlaçlar , muayene , dondurma işlemi falan toplam yaklaşık 20 bin TL ye geldi . İlk transferimiz de tuttu çok şükür .
Ay ne guzel canim cok sevindim darisi bize insAllah.Kac yaslarindasiniz esin ve siz

Aslında bu bu bölgede umuttepe sevilen bi hastane tüp bebek bölümü de var hiç gittiniz mi?

Aminnn Darısı tüm istenlerin başına inşallah . Ben 25 eşim 35 yaşında
Ilac tedavisi vs aldinizmi ben 11 aydir duphaston ve klomen kullandim 3 ay da gecenhafta doktorum hic catlama yok en buyugu 16 mm olmus yeterli bir buyume degil artik tedaviye gecelim ama bu sureci atlatalim dedi bendede pko var esimdede morofoloj bozukluk var
Son kisimdaki degerler eski degerleri cikan degerler ilactan sonra morfoloji ayni 2 ama digerleri dustu ilaclara ragmen

Eklentiler

• IMG-20200229-WA0003.jpg
    IMG-20200229-WA0003.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 20
Hic gitmedim tup bebek merkezine ben ozel medar hastanesinde tedavi gordum kadin dogumcu esliginde az cok biliyorsunuz asilama dahi olmadi bende klomen tedavisi
Benim umuttepeden memnun olan tanıdıklarım var tüp bebekle evlat sahibi oldular. Bence bir bakabilirsin oraya da ortalık düzelince. Ben de oraya baslıcam aşılamaya geldi sıra. 🤷🏻‍♀️ Bizde de sayı biraz düşük. Yaptıracaktık aşılama filan bu olaylar çıktı.

Benim umuttepeden memnun olan tanıdıklarım var tüp bebekle evlat sahibi oldular. Bence bir bakabilirsin oraya da ortalık düzelince. Ben de oraya baslıcam aşılamaya geldi sıra. 🤷🏻‍♀️ Bizde de sayı biraz düşük. Yaptıracaktık aşılama filan bu olaylar çıktı.
Bizde neden asilamayi es gecti anlamadik asilama yaptircaktik ama es gecti ignelerle buyume saglanabiliyordu belki ortalik boyle oldugu icin detaylida bilgi veremedi ne zaman gitmeyi dusunuyorsunuz ben nisan bitiminde baslamayi dusunuyorum ortalik duzelir duzelmez bilmiyorum ama mayis gibi gitmeyi dusunuyorum

Ilac tedavisi vs aldinizmi ben 11 aydir duphaston ve klomen kullandim 3 ay da gecenhafta doktorum hic catlama yok en buyugu 16 mm olmus yeterli bir buyume degil artik tedaviye gecelim ama bu sureci atlatalim dedi bendede pko var esimdede morofoloj bozukluk var
Son kisimdaki degerler eski degerleri cikan degerler ilactan sonra morfoloji ayni 2 ama digerleri dustu ilaclara ragmen
İlaç tedavisi yada herhangi bir tedavi tüp bebek öncesinde hiç görmedim . Hiç korunmadık , 6 yıllık evliyiz . Yaşım küçük olduğu için bende çok önemsemedim açıkçası . Baktık olmuyor direk tüp bebek kararı aldık .

Back