- 28 Şubat 2020
- 910
- 560
- 18
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen vermeden direk aşılama mı dediHayirli aksamlar hanimlar
Pko sendromum var ikizlerime normal yolla hamile kaldim 5 gun once gebeligim sonlandi malesef.Doktorumda beklemeyelim 1 2 ay dene 3.ay olmazsa asilama yapalim dedi.Asilama hakkinda yardimci olurmusunuz yaptiran varmi nasil bir islem asamalar neler?
Biz onlari kullandim klomenle hamile kaldim dusuk yaptim ben.Klomen vermeden direk aşılama mı dedi![]()
Anladm geçmiş olsn sonraki aşama normaldede aşılama bnn olmadm ama araştrdm sperm vajina yoluyla size enjekte ediliyo enjektörle direk rahmen ulaşması sağlanıyo iyi bi yrde yapılırsa kolay bi işlemmiş kaçıncı klomen kullanışınzda gebelik oluştu acabaBiz onlari kullandim klomenle hamile kaldim dusuk yaptim ben.
1.ay klomen kullandim catlatma ignesi icin gittigimde yeterince buyume mevcut 24mm 25 mm boyutunda 4 5 yumurtam vardi igneye gerek kalmadi vurmadi o ay hamile kaldimAnladm geçmiş olsn sonraki aşama normaldede aşılama bnn olmadm ama araştrdm sperm vajina yoluyla size enjekte ediliyo enjektörle direk rahmen ulaşması sağlanıyo iyi bi yrde yapılırsa kolay bi işlemmiş kaçıncı klomen kullanışınzda gebelik oluştu acaba
Yaa çok güzel büymüş bnde kullanıyorm ama gene bir yumurta oluştu o da 20 mm idi kaç doz adlnz1.ay klomen kullandim catlatma ignesi icin gittigimde yeterince buyume mevcut 24mm 25 mm boyutunda 4 5 yumurtam vardi igneye gerek kalmadi vurmadi o ay hamile kaldim
Adetin 2.gunun 6.gunune kadar gunde 1 tane ictim benim ilac kullanmadanda 16 17 mm oluodu ama doktorum 20 ustu en iyisi dedigi icin klomen baslatti ama dozunu az verdiYaa çok güzel büymüş bnde kullanıyorm ama gene bir yumurta oluştu o da 20 mm idi kaç doz adlnz
MerhabaHayirli aksamlar hanimlar
Pko sendromum var ikizlerime normal yolla hamile kaldim 5 gun once gebeligim sonlandi malesef.Doktorumda beklemeyelim 1 2 ay dene 3.ay olmazsa asilama yapalim dedi.Asilama hakkinda yardimci olurmusunuz yaptiran varmi nasil bir islem asamalar neler?
Bnmde oluyodu normalde 20 de oluyodu bn iki doz kullandm ama gene bir tane oluştu neden anlamadm şimdi adet olumca gene gidicem dozu arttırır beşkiAdetin 2.gunun 6.gunune kadar gunde 1 tane ictim benim ilac kullanmadanda 16 17 mm oluodu ama doktorum 20 ustu en iyisi dedigi icin klomen baslatti ama dozunu az verdi
Adetin 2.gunun 6.gunune kadar gunde 1 tane ictim benim ilac kullanmadanda 16 17 mm oluodu ama doktorum 20 ustu en iyisi dedigi icin klomen baslatti ama dozunu az verdi
Maşalaah ne güzel hemen hamilelik elde etmişsiniz iki kex ben dokuz aydır çabalıyptum ypruldum klomen falan kullandnz mı kendiliğindenmi oldu acabaMerhaba
Öncelikle geçmiş olsun bende ocak başı doğal yollardan ikizlerimi düşürmüştüm 6 haftalıklardı sizinkiler kaç aylıktı?
Ocak sonu regl oldum doktor bir regl gör sonra bekleme demişti şu an tekrar hamile kaldım. Sağlıklı olması için dua ediyorum.
Hiç boşuna aşılama vs uğraşma direkt tüp bebek dene. Ben aşılama yapalım dedim doktoruma vakit kaybı dedi bana bunu söyleyen prof. Benim fikrim hızlıca tüp deneHayirli aksamlar hanimlar
Normal yolla hamila kalmisken asilamadada tutma sansim varken neden direk tup deneyeyim?Hiç boşuna aşılama vs uğraşma direkt tüp bebek dene. Ben aşılama yapalım dedim doktoruma vakit kaybı dedi bana bunu söyleyen prof. Benim fikrim hızlıca tüp dene![]()
Ben klomen kullandim 1 ay sonra gebe kaldim zatenMaşalaah ne güzel hemen hamilelik elde etmişsiniz iki kex ben dokuz aydır çabalıyptum ypruldum klomen falan kullandnz mı kendiliğindenmi oldu acaba
11.haftalarindaydi.benim doktorum da bekleme 1 2 ay dene dedi olmadigi takdirde 3.ay asila dedi.Dusuk sonrasi ilk 3 ay nemli insAllah tekrar normal olur.Ama asilama pcolarda tutma orani felan nasil yuksekmiMerhaba
Öncelikle geçmiş olsun bende ocak başı doğal yollardan ikizlerimi düşürmüştüm 6 haftalıklardı sizinkiler kaç aylıktı?
Ocak sonu regl oldum doktor bir regl gör sonra bekleme demişti şu an tekrar hamile kaldım. Sağlıklı olması için dua ediyorum.
Hayirli haberler alin insAllahBnmde oluyodu normalde 20 de oluyodu bn iki doz kullandm ama gene bir tane oluştu neden anlamadm şimdi adet olumca gene gidicem dozu arttırır beşki
Darısı başıma inşallah allah bana da nasip eder ilk klomendeBen klomen kullandim 1 ay sonra gebe kaldim zaten
Amin inşallah üç dört günüm kaldı işk klomen tedavim inşallah olur bnmde sizin gibiHayirli haberler alin insAllah
Amin canim hic stres yapma evet bunu cok diyorlardir sana sende nasil yapmam etmem elimde degil dusuncesindesin ama kafani rahatlatDarısı başıma inşallah allah bana da nasip eder ilk klomende![]()