• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardimci olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
Hayirli aksamlar hanimlar
Pko sendromum var ikizlerime normal yolla hamile kaldim 5 gun once gebeligim sonlandi malesef.Doktorumda beklemeyelim 1 2 ay dene 3.ay olmazsa asilama yapalim dedi.Asilama hakkinda yardimci olurmusunuz yaptiran varmi nasil bir islem asamalar neler?

Pko sendromum var ikizlerime normal yolla hamile kaldim 5 gun once gebeligim sonlandi malesef.Doktorumda beklemeyelim 1 2 ay dene 3.ay olmazsa asilama yapalim dedi.Asilama hakkinda yardimci olurmusunuz yaptiran varmi nasil bir islem asamalar neler?
Klomen vermeden direk aşılama mı dedi 🙄

Biz onlari kullandim klomenle hamile kaldim dusuk yaptim ben.
Anladm geçmiş olsn sonraki aşama normaldede aşılama bnn olmadm ama araştrdm sperm vajina yoluyla size enjekte ediliyo enjektörle direk rahmen ulaşması sağlanıyo iyi bi yrde yapılırsa kolay bi işlemmiş kaçıncı klomen kullanışınzda gebelik oluştu acaba

Anladm geçmiş olsn sonraki aşama normaldede aşılama bnn olmadm ama araştrdm sperm vajina yoluyla size enjekte ediliyo enjektörle direk rahmen ulaşması sağlanıyo iyi bi yrde yapılırsa kolay bi işlemmiş kaçıncı klomen kullanışınzda gebelik oluştu acaba
1.ay klomen kullandim catlatma ignesi icin gittigimde yeterince buyume mevcut 24mm 25 mm boyutunda 4 5 yumurtam vardi igneye gerek kalmadi vurmadi o ay hamile kaldim

1.ay klomen kullandim catlatma ignesi icin gittigimde yeterince buyume mevcut 24mm 25 mm boyutunda 4 5 yumurtam vardi igneye gerek kalmadi vurmadi o ay hamile kaldim
Yaa çok güzel büymüş bnde kullanıyorm ama gene bir yumurta oluştu o da 20 mm idi kaç doz adlnz

Yaa çok güzel büymüş bnde kullanıyorm ama gene bir yumurta oluştu o da 20 mm idi kaç doz adlnz
Adetin 2.gunun 6.gunune kadar gunde 1 tane ictim benim ilac kullanmadanda 16 17 mm oluodu ama doktorum 20 ustu en iyisi dedigi icin klomen baslatti ama dozunu az verdi

Merhaba
Öncelikle geçmiş olsun bende ocak başı doğal yollardan ikizlerimi düşürmüştüm 6 haftalıklardı sizinkiler kaç aylıktı?
Ocak sonu regl oldum doktor bir regl gör sonra bekleme demişti şu an tekrar hamile kaldım. Sağlıklı olması için dua ediyorum.

Adetin 2.gunun 6.gunune kadar gunde 1 tane ictim benim ilac kullanmadanda 16 17 mm oluodu ama doktorum 20 ustu en iyisi dedigi icin klomen baslatti ama dozunu az verdi
Bnmde oluyodu normalde 20 de oluyodu bn iki doz kullandm ama gene bir tane oluştu neden anlamadm şimdi adet olumca gene gidicem dozu arttırır beşki

Merhaba
Öncelikle geçmiş olsun bende ocak başı doğal yollardan ikizlerimi düşürmüştüm 6 haftalıklardı sizinkiler kaç aylıktı?
Ocak sonu regl oldum doktor bir regl gör sonra bekleme demişti şu an tekrar hamile kaldım. Sağlıklı olması için dua ediyorum.
Maşalaah ne güzel hemen hamilelik elde etmişsiniz iki kex ben dokuz aydır çabalıyptum ypruldum klomen falan kullandnz mı kendiliğindenmi oldu acaba

Hiç boşuna aşılama vs uğraşma direkt tüp bebek dene. Ben aşılama yapalım dedim doktoruma vakit kaybı dedi bana bunu söyleyen prof. Benim fikrim hızlıca tüp dene 🤲🏽

Merhaba
11.haftalarindaydi.benim doktorum da bekleme 1 2 ay dene dedi olmadigi takdirde 3.ay asila dedi.Dusuk sonrasi ilk 3 ay nemli insAllah tekrar normal olur.Ama asilama pcolarda tutma orani felan nasil yuksekmi

Canım öncelikle sonlanan gebeliğin için çok üzüldüm. Ama eğer düşüğünü kendiliğinden yaptıysan doktorun dediği gibi bekleme ve denemeye devam et. Ama eğer kürtaj olduysan benden sana tavsiye mutlaka 2-3 ay bekle rahmin dinlensin tekrar aynı şeyi yaşama inşallah. Aşılamaya gelince bana kalırsa doktorun biraz maddi açıdan bakmış olaya. Pkolu olduğun halde 24-25 mm oluşan yumurtaların var ve ilk seferde tutmuş. Bu çok güzel bişey. Aşılama tutma ihtimali düşük olan bir uygulama. Yani %15 gibi diyorlar sence değer mi? Binlerce lira vereceksin.. tutmayınca üzüleceksin. Bence gerek yok. Bi kaç ay deneyin eğer kürtaj olmadıysanız. Burda sana önereceğim adetsen eğer adetin 4-5 günü gibi başlanan Saraçoğlunun incir kürünü uygulamak olsun. Yumurta gelişiminde emin ol klomenden daha çok işe yarıyor. Aynı zamanda incir kürünü uygularken ovulasyon testini de kullan yumurtlama günlerini kaçırmadan değerlendirme açısından. Bence tekrardan kolaylıkla gebe kalabilirsin. Selametle..

Back