Yardımcı olurmusunuz çok huzursuzum..

kelebek01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
780
1
Şuanda 14 haftalık gebeyim ama ultrasonda en son 12+4 gözüküyor, daha öncede sıkıntılarım vardı zaten suyu azdı çok şükür düzelmiş, kanamalarım oluyordu oda düzelmiş rahim kendini toparlamış dedi doktorum, ama bu seferde bu geriden gelme canımı çok sıkıyor, kafa ve bacak ölçümü 14 hafta ile uyumlu ama karın bölgesi uyumlu değil demekki. Daha öncedende 1 kaybım var bunuda kaybetmek istemiyorum, Allahın takdiri tabi ama ben elimden geleni yapmak istiyorum. Normalde adetlerim düzenlidir ve kalp atımınıda 6.haftada duymuştum.
Bu problemi yaşayan arkadaşlar lütfen paylaşırsanız çok sevinirim. Nekadar sürede düzeldi neler yaptınız.

Sevgili kelebek 01 üzme kendini sakın sen içini ferah tut. Böyle bir problemi ben yaşamadım ama bir arkadaşım yaşadı. Hamileliği boyunce bebiş 2 hafta geriden geldi ve su azalma problemide hep devam etti ama çok şükür iki hafta önce kızını kucağına aldı. Biraz düşük kilolu doğdu ama hiçbir problemi yok maaşallah. Sen kendine dikkat et bol bol dinlen kafanıda takma yeter. Bak rahim kendini toparlamış demiş doktorun ne güzel bir süre sonra bu geriden gelmede normale dönebilir. Dualarım seninle olucak. Sevgiler

Sevgili kelebek 01 üzme kendini sakın sen içini ferah tut. Böyle bir problemi ben yaşamadım ama bir arkadaşım yaşadı. Hamileliği boyunce bebiş 2 hafta geriden geldi ve su azalma problemide hep devam etti ama çok şükür iki hafta önce kızını kucağına aldı. Biraz düşük kilolu doğdu ama hiçbir problemi yok maaşallah. Sen kendine dikkat et bol bol dinlen kafanıda takma yeter. Bak rahim kendini toparlamış demiş doktorun ne güzel bir süre sonra bu geriden gelmede normale dönebilir. Dualarım seninle olucak. Sevgiler

teşekkür ederim çok sağol inşallah bende hayırlısıyla kucaklarım yavrumu

X