Bebeğim ultrasonda 10 gün geriden geliyor düzelirmi? :(

Çok teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için, umarım düzelir.
Allahın izniyle sağlıkla düzelirim ve burdan tek tek hepinize haber veririm inşallah.
Başka problem çıkmasında artık bende bu geri gitmeyi pek takmıyorum kafama.
Çok sağolun tekrar, hepinize iyi bayramlar diliyorum opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Canim bende kan pihtilasmasi durumu var mthfr homozigot um ben coraspirini kanamam olunca kesti dr fskat innohep igne kullaniyorum folibol de

Bugun 6+6 olmasi gerekirken 5+5 cikti usg de tedirgin oldum. Senin durumun nasil bebisinin fark kapandimi cinsiyeti belli oldu mu?

Şuanda 14 haftalık gebeyim ama ultrasonda en son 12+4 gözüküyor, daha öncede sıkıntılarım vardı zaten suyu azdı çok şükür düzelmiş, kanamalarım oluyordu oda düzelmiş rahim kendini toparlamış dedi doktorum, ama bu seferde bu geriden gelme canımı çok sıkıyor, kafa ve bacak ölçümü 14 hafta ile uyumlu ama karın bölgesi uyumlu değil demekki. Daha öncedende 1 kaybım var bunuda kaybetmek istemiyorum, Allahın takdiri tabi ama ben elimden geleni yapmak istiyorum. Normalde adetlerim düzenlidir ve kalp atımınıda 6.haftada duymuştum.
Bu problemi yaşayan arkadaşlar lütfen paylaşırsanız çok sevinirim, düzeltmek için neler yapmam lazım
Canim merhaba yillar önce yazmissin ama simdi de hamilelik takvimini görünce yazayim dedim. Benim de bebeğim on gün geriden geliyor çok canim sıkıldi senin bebeğinde ilerleyen haftalarda problem oldu mu saglikli doğdu mu bir sorayim dedim tatlimmm..

Kizlar maalesef benim bebeğim de sat a göre yaklaşik 1 hafta geriden geliyor.dr gayet sağlikli bir bebeğin var dedi ama ben yine de acaba sorusunu aklimdan çikaramiyorum.inşallah gelecek muayenede açiği kapatmiş oluruz.beslenmeme daha fazla dikkat etmekten başka yapabileceğim b!r şey var mi acaba?

Kizlar dr um geç dölennme olabilir dedi çünkü 1 haftalik geriden gelme devam ediyor:)saglikli olsun da biraz minik olsun.annesi besler büyütür onu:KK66:

İyi günler 33 haftalık hamileyim bu zamana kadar sıkıntı yoktu 20 gün önce bebeğin bir hafta geride olduğu söylendi doktor ne söyledi ise yaptım dün gittim tekrar 3 hafta geride dedi yani suan 1800 kilodaymis bebegim normali 2000 olmaliymis nst ye girdim sorun yok dedi bir de kireclenme baslamis
ne yapabilirim

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?

Benim oglum da geriden geliyordu ama cok sukur hicbir sikintisi yok suan 18 aylik. Takma kafana iyi dusun iyiiyi olsun insallah

X