• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olur musunuz ?

cemre200

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
3
0
1
merhaba herkese ben suan 24 yaşındayım 5sene önce adet kanım iki hafta boyunca azar azar geldi..doktora gittim doğum kontrol habı verdi ve bu günlerde yoğun kanaman olacak korkma dedi..iki gün sonra çok şiddetli sancım oldu ve 4-5cm büyüklüğünde kist düşürdüm düşürürkende çok acı çektim ama tekrar doktora gitmedim korktum açıkçası:KK43::KK43: hala gitmekten korkuyorum :KK43::KK43:sizce hymen zarına bişey olmuşmudur ?
şimdiden herkese teşekkürler

Zara buyuk ihtimal bisiy olmamistir ama yyasadigin sorun ilerde daha buyuk bi soruna donusebilir ozellikle anne olmak istediginde. İhmal etme doktora gooooşşş

Zara bir şey olmamıştır. Zaten regl döneminde de birkaç cm büyüklüğünde parçalar çıkar kan ile birlikte. Bunların geçebileceği kadar delikler var hymen zarında. Yalnız tedavini aksatma. Ben oldum olası kistlerle boğuşan biriyim ve ilerlemesin sorunların. Geçmiş olsun.

Zara bir şey olmamıştır. Zaten regl döneminde de birkaç cm büyüklüğünde parçalar çıkar kan ile birlikte. Bunların geçebileceği kadar delikler var hymen zarında. Yalnız tedavini aksatma. Ben oldum olası kistlerle boğuşan biriyim ve ilerlemesin sorunların. Geçmiş olsun.

benim büyüktü işte düşürürken cok acı cektim o yüzden tedirginim ..çok teşekkür edrm

Back