• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olur musunuz?

tammam

maziden biri..
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
350
16
68
merhaba arkadaşlar
benim çeyizimde aile bornoz setim var (2 bornoz+2 banyo havlusu+2 baş havlusu+2 terlik)
misafir için belki lazım olur diye hamam seti almayı düşünüyordum ki bu hafta A101'e bu ürün gelecek sizce hamam seti yerine bunu alsam olur mu hem fazladan para vermemiş olurum
yoksa kalitesiz midir var mı fikri olan?
takipteyim teşekkürler

Eklentiler

• $5f9828f1-37bf-4a7a-8063-b4add8ccf18a.webp
    $5f9828f1-37bf-4a7a-8063-b4add8ccf18a.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 68
canım bu modeli değil ama başka rengini almıştım bende a101 den 2 tane el havlusu 1 tanede banyo havlusu misafir için güzel ve kaliteli gözüküyor misafir için 60 tl hamam setine vermek bana göre biraz fazla bu yeterlidir bence.

öyle mii çok sevindim kullanan arkadaştan yorum gelmesine saol canım 70 lira vermektense bunu alırım çok basit bişey gibi tahmin etmiştim ama iyi diyosan biraz daha olumlu düşünmeye başladım du bakalım başka ne cevaplar gelecek..

100 kişi bakmış bir tanecik cevap var:25: bakan al veya alma deseydi iyiydi:52: neyse buna şükür

ben de misafir için okadar özel bir şeye gerek olmadığını düşünüyorum.. istersen English home da havlularda %50 indirim var şimdi ben dün el ve yüz havluları aldım hem çok kaliteli hem de fiyatı bu gösterdiğin modeller kadar olmasa da çok uygun bir bak istersen.. ben bayılarak aldım hepsini :16:
gözatmak istersen buradalar; http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/564114-minis-cevizlerim-7.html

ben de misafir için okadar özel bir şeye gerek olmadığını düşünüyorum.. istersen English home da havlularda %50 indirim var şimdi ben dün el ve yüz havluları aldım hem çok kaliteli hem de fiyatı bu gösterdiğin modeller kadar olmasa da çok uygun bir bak istersen.. ben bayılarak aldım hepsini :16:
gözatmak istersen buradalar; http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/564114-minis-cevizlerim-7
teşekkür ederim canım hoşmuş gerçekten bende dün markette yakından görünce vazgeçtim birkaç lira daha ilave ederek daha kaliteli havlu alınabilir:31:

bende english homedan havlu aldım bugün fiyatları çok uygundu gerçekten :) misafir için ordan almak çok daha mantıklı hem kaliteli hem ucuz

Back
X