Yardımcı olur musunuz?

Adetin geciktiyse bir umut var demektir canım kimininkinde 10 gün gecikmesinde çıkmış ancak görmüş testte düşün. Ama tabiki umutta bağlamamak gerekir ben öyle ciddi bir durumun olduğunu düşünmüyorum ama doktora görünmende fayda var. Ben bugün bat 14 aralık 2 gün varken test yaptım heyecan çok ama kan testini görmeden kendimi yatıştırmaya çalışıyorum ve senin hissettiğin gibi göğüs ağrım hiç yok belimde ağrımıyor sadece hafif bi yumurtalıklarımda ağrı gibi kıpırdama var ateş yüksekmesi falanda hiç yok biraz zaman geçsin testi tekrarla adet olmazsan kafanda soru işareti kalmasın

Doktora gidicem zaten adet olunca gel demisti. Adet olmayi beklerken simdi bu şüphe cikti. Kanı ne zaman verdin sen? Daha cikmadi mi sonuç?

Sonuclar e nabizda görülüyor. Baksana hemen. 5ten buyukse gebelik var demek.
Daha yaptırmadım canım kan testini yarını bekliyorum ama şimdilik 2 farklı marka testten denedim ikiside pozitif çıktı 12. Gün olmasına rağmen tabiki kandan sonra kesin hamileyim dicem kendime

Eklentiler

• 833C7DD6-9146-405F-A3E7-EB961FF462CC.jpeg
    53,3 KB · Görüntüleme: 28
Daha yaptırmadım canım kan testini yarını bekliyorum ama şimdilik 2 farklı marka testten denedim ikiside pozitif çıktı 12. Gün olmasına rağmen tabiki kandan sonra kesin hamileyim dicem kendime
Insallaj gerçek pozitiftir. Erken testlerde yalanci pozitif durumu oluyor. Bin kere insallah gerçek pozitiftir.

Insallaj gerçek pozitiftir. Erken testlerde yalanci pozitif durumu oluyor. Bin kere insallah gerçek pozitiftir.
Güzel temennin için Allah razı olsun canım inşallah ama hissediyorum sanki kandada çıkar çizgi oldukça belirgin dilerim rabbim sanada yaşatsın en kısa zamanda bu mucizeyi gönlüne göre versin

Canım valla yarın olmam gerekiyordu normalde 2 gün erkenden öğrendim ama kanı bugün verdim banada yüksek geldi ben 50 falan dedim sonuca çok şaşırdım
Hayirli olsun saglikla kucagina al insallah
Benim 3. Gun gecikme kaset testte negatif. Yoktur herhalde diye dusunmeye basladim.

O gecen ay pozitif çıkardı beni. Sonra adet oldum. Kimyasal gecirmisim herhalde. Bir yandan da senin fotografa baktim. 114 degerle bile silik çıkıyor. Demek ki bayağı büyük bir degerde algılıyor kasetler.
Amiiin allah tüm isteyenlere ve sanada nasip etsin. Kaset değilde normal erken gebelik testini denedin mi?

O gecen ay pozitif çıkardı beni. Sonra adet oldum. Kimyasal gecirmisim herhalde. Bir yandan da senin fotografa baktim. 114 degerle bile silik çıkıyor. Demek ki bayağı büyük bir degerde algılıyor kasetler.
Aslında göründüğü gibi silik değil gerçekte baya net ama evet en doğrusu kan testi. Eğer 2 3 gün daha olmazsan bence doktora git kanda ver en azından sağlama almış olursun. Gebe değilsen bile sorununu öğrenirsin ki inşallah hayırlı haberler verirsin banada canım

Adet olunca gel dedi doktor. Adet olmadan gitsem kızar mı?

Test falan yapmak içim söylüyorsa eğer adet olununca gidilmesi önemli demekki bi bildiği var. Ama olmuyorsun sonuçta bir süre daha devam ederse mecbur gideceksin. Daha önce yaşıyor muydun böyle sorun?
Hayir cok uzun suredir gecikmiyorumm geciksem bile kahve lekeler olmuyor siddetli bel agrim olmuyor gogsumde sizlama olmuyor.

Hayir cok uzun suredir gecikmiyorumm geciksem bile kahve lekeler olmuyor siddetli bel agrim olmuyor gogsumde sizlama olmuyor.
O zaman git yahu ne kaybedersin en azından kafandan gider soru işaretin ucunda ölüm yok ya birşey diyemez doktor, belki başka bir sorun var bilemezsin canım git öğren :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…