- 28 Mart 2020
- 21.319
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.711
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Adetin geciktiyse bir umut var demektir canım kimininkinde 10 gün gecikmesinde çıkmış ancak görmüş testte düşün. Ama tabiki umutta bağlamamak gerekir ben öyle ciddi bir durumun olduğunu düşünmüyorum ama doktora görünmende fayda var. Ben bugün bat 14 aralık 2 gün varken test yaptım heyecan çok ama kan testini görmeden kendimi yatıştırmaya çalışıyorum ve senin hissettiğin gibi göğüs ağrım hiç yok belimde ağrımıyor sadece hafif bi yumurtalıklarımda ağrı gibi kıpırdama var ateş yüksekmesi falanda hiç yok biraz zaman geçsin testi tekrarla adet olmazsan kafanda soru işareti kalmasınSelam kızlar, size danışmak istedigim bir sey var. Dün beklenen adet günümdü. Adet olmadim. Aksaminda iliski yasadim. Bir saat sonra falan lekelenme oldu. Tamam adet olcam dedim, her gelen akintiyi kanama sanip tuvalete koştuğumda şeffaf, kokusuz, fazlaca gelen bir akıntı oldugunu gördüm. Bütün bunlar yumurtlama gününde oluyor diye biliyorum. Şeffaf akinti, hafifçe kanama vs. hep yumurtlamada olur. Bunlar beklenen adet gününde ilk kez oluyor. Doktorum adetinin yogun oldugu bir gunde gel muayene edeyim demişti. Muayene olmak icin adeti bekliyorum ama ne gelen var ne giden. Hamile oldugumu sanmıyorum. Ates ölçüyorum duzenli olarak her sabah. 2 gun önce düştü sonra hep normal ates seviyesinde sürdü. Hiç yükselme olmadi. Gebelik olsa yukselme oluyor. Gebelik testi de yaptim her ihtimale karşı. Bembeyaz tek çizgi. Oncesinde gebelik belirtin oldu mu derseniz igne batar gibi goguslerimde batmalar oldu. Çamur gibi akintim oldu azicik. Tahminen adet bitiminden 14 gun sonralarda oldu. Adet sancisi gibi sancilarim da oluyor. Bunlari yasadim yasiyorum. Benim durumumu anlayan, neden oldugunu bilen, yaşayan birileri var mi? Tedirgin oluyorum açıkçası.
Doktora gidicem zaten adet olunca gel demisti. Adet olmayi beklerken simdi bu şüphe cikti. Kanı ne zaman verdin sen? Daha cikmadi mi sonuç?Adetin geciktiyse bir umut var demektir canım kimininkinde 10 gün gecikmesinde çıkmış ancak görmüş testte düşün. Ama tabiki umutta bağlamamak gerekir ben öyle ciddi bir durumun olduğunu düşünmüyorum ama doktora görünmende fayda var. Ben bugün bat 14 aralık 2 gün varken test yaptım heyecan çok ama kan testini görmeden kendimi yatıştırmaya çalışıyorum ve senin hissettiğin gibi göğüs ağrım hiç yok belimde ağrımıyor sadece hafif bi yumurtalıklarımda ağrı gibi kıpırdama var ateş yüksekmesi falanda hiç yok biraz zaman geçsin testi tekrarla adet olmazsan kafanda soru işareti kalmasın
Sonuclar e nabizda görülüyor. Baksana hemen. 5ten buyukse gebelik var demek.Kuzum bugün öğrendim bende yarın gidicem allah nasip ederse 2 saatede çıkıyor sonuçlar zaten
Daha yaptırmadım canım kan testini yarını bekliyorum ama şimdilik 2 farklı marka testten denedim ikiside pozitif çıktı 12. Gün olmasına rağmen tabiki kandan sonra kesin hamileyim dicem kendimeSonuclar e nabizda görülüyor. Baksana hemen. 5ten buyukse gebelik var demek.
Insallaj gerçek pozitiftir. Erken testlerde yalanci pozitif durumu oluyor. Bin kere insallah gerçek pozitiftir.Daha yaptırmadım canım kan testini yarını bekliyorum ama şimdilik 2 farklı marka testten denedim ikiside pozitif çıktı 12. Gün olmasına rağmen tabiki kandan sonra kesin hamileyim dicem kendime
Güzel temennin için Allah razı olsun canım inşallah ama hissediyorum sanki kandada çıkar çizgi oldukça belirginInsallaj gerçek pozitiftir. Erken testlerde yalanci pozitif durumu oluyor. Bin kere insallah gerçek pozitiftir.
Insallah canim kan sonucunun çikinca yaz bana daGüzel temennin için Allah razı olsun canım inşallah ama hissediyorum sanki kandada çıkar çizgi oldukça belirgindilerim rabbim sanada yaşatsın en kısa zamanda bu mucizeyi gönlüne göre versin
Canım kan testi sonucum çıktı bu kadar erken olmasına rağmen 114,89Insallah canim kan sonucunun çikinca yaz bana da
Değerin çok guzel masallahCanım kan testi sonucum çıktı bu kadar erken olmasına rağmen 114,89
Canım valla yarın olmam gerekiyordu normalde 2 gün erkenden öğrendim ama kanı bugün verdimDeğerin çok guzel masallahadete kaç gün vardi bu kadar yuksek cikti?
Hayirli olsun saglikla kucagina al insallahCanım valla yarın olmam gerekiyordu normalde 2 gün erkenden öğrendim ama kanı bugün verdimbanada yüksek geldi ben 50 falan dedim sonuca çok şaşırdım
Amiiin allah tüm isteyenlere ve sanada nasip etsin.Hayirli olsun saglikla kucagina al insallah
Benim 3. Gun gecikme kaset testte negatif. Yoktur herhalde diye dusunmeye basladim.
Amiiin allah tüm isteyenlere ve sanada nasip etsin.Kaset değilde normal erken gebelik testini denedin mi?
Aslında göründüğü gibi silik değil gerçekte baya net ama evet en doğrusu kan testi. Eğer 2 3 gün daha olmazsan bence doktora git kanda ver en azından sağlama almış olursun. Gebe değilsen bile sorununu öğrenirsin ki inşallah hayırlı haberler verirsin banada canımO gecen ay pozitif çıkardı beni. Sonra adet oldum. Kimyasal gecirmisim herhalde. Bir yandan da senin fotografa baktim. 114 degerle bile silik çıkıyor. Demek ki bayağı büyük bir degerde algılıyor kasetler.
Adet olunca gel dedi doktor. Adet olmadan gitsem kızar mı?Aslında göründüğü gibi silik değil gerçekte baya net ama evet en doğrusu kan testi. Eğer 2 3 gün daha olmazsan bence doktora git kanda ver en azından sağlama almış olursun. Gebe değilsen bile sorununu öğrenirsin ki inşallah hayırlı haberler verirsin banada canım
Test falan yapmak içim söylüyorsa eğer adet olununca gidilmesi önemli demekki bi bildiği var. Ama olmuyorsun sonuçta bir süre daha devam ederse mecbur gideceksin. Daha önce yaşıyor muydun böyle sorun?Adet olunca gel dedi doktor. Adet olmadan gitsem kızar mı?
Hayir cok uzun suredir gecikmiyorumm geciksem bile kahve lekeler olmuyor siddetli bel agrim olmuyor gogsumde sizlama olmuyor.Test falan yapmak içim söylüyorsa eğer adet olununca gidilmesi önemli demekki bi bildiği var. Ama olmuyorsun sonuçta bir süre daha devam ederse mecbur gideceksin. Daha önce yaşıyor muydun böyle sorun?
O zaman git yahu ne kaybedersin en azından kafandan gider soru işaretin ucunda ölüm yok ya birşey diyemez doktor, belki başka bir sorun var bilemezsin canım git öğren :)Hayir cok uzun suredir gecikmiyorumm geciksem bile kahve lekeler olmuyor siddetli bel agrim olmuyor gogsumde sizlama olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?