- 28 Mart 2020
- 21.319
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.711
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
canım geçen adet döngüm benzer olay benim başımada geldi femara kullanmıştım hatta adet günümde sabah yataktan kanlı kalkarım hiç şaşmazdı akşamına kadar olmayınca ve o yumurtlama akıntısına benzer akıntıda gelince ben bir ümitlendim ki sorma ama sonra o şeffef akıntı yine geldi içinde pempelikle birlkte sonrasında kanamam geldi malesef ama bu demek değildir ki aynı olay senin başınada gelecek inşallah sen hamilesindir.Selam kızlar, size danışmak istedigim bir sey var. Dün beklenen adet günümdü. Adet olmadim. Aksaminda iliski yasadim. Bir saat sonra falan lekelenme oldu. Tamam adet olcam dedim, her gelen akintiyi kanama sanip tuvalete koştuğumda şeffaf, kokusuz, fazlaca gelen bir akıntı oldugunu gördüm. Bütün bunlar yumurtlama gününde oluyor diye biliyorum. Şeffaf akinti, hafifçe kanama vs. hep yumurtlamada olur. Bunlar beklenen adet gününde ilk kez oluyor. Doktorum adetinin yogun oldugu bir gunde gel muayene edeyim demişti. Muayene olmak icin adeti bekliyorum ama ne gelen var ne giden. Hamile oldugumu sanmıyorum. Ates ölçüyorum duzenli olarak her sabah. 2 gun önce düştü sonra hep normal ates seviyesinde sürdü. Hiç yükselme olmadi. Gebelik olsa yukselme oluyor. Gebelik testi de yaptim her ihtimale karşı. Bembeyaz tek çizgi. Oncesinde gebelik belirtin oldu mu derseniz igne batar gibi goguslerimde batmalar oldu. Çamur gibi akintim oldu azicik. Tahminen adet bitiminden 14 gun sonralarda oldu. Adet sancisi gibi sancilarim da oluyor. Bunlari yasadim yasiyorum. Benim durumumu anlayan, neden oldugunu bilen, yaşayan birileri var mi? Tedirgin oluyorum açıkçası.
Bu yazdiklarimda hamilelik ihtimali var mi gerçekten? 1 gun gecikmede testim negatif, koku hassasiyetim yok, goguslerim birkaç gun once agridi ve şu an bir sey yok. Ihtimal yoktur diye düşünüyordum.canım geçen adet döngüm benzer olay benim başımada geldi femara kullanmıştım hatta adet günümde sabah yataktan kanlı kalkarım hiç şaşmazdı akşamına kadar olmayınca ve o yumurtlama akıntısına benzer akıntıda gelince ben bir ümitlendim ki sorma ama sonra o şeffef akıntı yine geldi içinde pempelikle birlkte sonrasında kanamam geldi malesef ama bu demek değildir ki aynı olay senin başınada gelecek inşallah sen hamilesindir.
göğüs hassasiyeti adet dönemindede olabilir peki adetiniz hep düzenlimiydiBu yazdiklarimda hamilelik ihtimali var mi gerçekten? 1 gun gecikmede testim negatif, koku hassasiyetim yok, goguslerim birkaç gun once agridi ve şu an bir sey yok. Ihtimal yoktur diye düşünüyordum.
Adet donemimde olmuyor hassasiyet. Bir suredir cok duzenli oluyorum. Maksimum 4 gun gecikme yasarim.göğüs hassasiyeti adet dönemindede olabilir peki adetiniz hep düzenlimiydi
hayırlısı olsun o zaman diyelim düşünmemeye çalış bir hafta gecikmedende test yapma sakın aklından tamamen at durumuAdet donemimde olmuyor hassasiyet. Bir suredir cok duzenli oluyorum. Maksimum 4 gun gecikme yasarim.
Gebelik yoksa hormonal bir durum mudur?hayırlısı olsun o zaman diyelim düşünmemeye çalış bir hafta gecikmedende test yapma sakın aklından tamamen at durumu
olabilir siz bekleyin bir hafta kadar gelmezse tekrar gebelik testi yapın sonuç negatifte bir muayene olup hormonlarınıza baktırın mutlakaGebelik yoksa hormonal bir durum mudur?
Cok tesekkur ederimolabilir siz bekleyin bir hafta kadar gelmezse tekrar gebelik testi yapın sonuç negatifte bir muayene olup hormonlarınıza baktırın mutlaka
Geç yumurtlama mi acaba diye ben de düşündüm. Ama beklenen adet gününde yumurtlayacak kadar geç olur mu bilemiyorum. Bir de ates olcerek yumurtlama gününü de bulabiliyoruz. Atesimi olctum hep. Standart giderken birden düşer o gun yumurtlama olur. Diger gün çatlar o gunde yukselme olur. Ben sadece düşüşü yasadim. Yukselmedigi icin yumurtlamadim diye düşünmüştüm ama siz yazinca farkettim ki yumurtlamışım ama catlamamis olabilir.Geç yumurtlamış ya da bu ay iki kere yumurtlamış olabilir misiniz? Bazı kadınlarda olabiliyor diye duymuştum. Hatta burda bi üye o şekilde hamile kaldığını yazmıştı.
Evet bu da olabilir tabi. Ben ateş konusundan pek anlamıyorum. Kendim sadece akıntıdan anlayabiliyorum yumurtladığımı. Akıntınız aynı yumurtlama akıntısına benziyor o yüzden öyle yazdım.Geç yumurtlama mi acaba diye ben de düşündüm. Ama beklenen adet gününde yumurtlayacak kadar geç olur mu bilemiyorum. Bir de ates olcerek yumurtlama gününü de bulabiliyoruz. Atesimi olctum hep. Standart giderken birden düşer o gun yumurtlama olur. Diger gün çatlar o gunde yukselme olur. Ben sadece düşüşü yasadim. Yukselmedigi icin yumurtlamadim diye düşünmüştüm ama siz yazinca farkettim ki yumurtlamışım ama catlamamis olabilir.
Evet ben de akintiyi gorunce ne alaka yumurtlamak demiştim. Yardiminiz icin cok tesekkur ederim.Evet bu da olabilir tabi. Ben ateş konusundan pek anlamıyorum. Kendim sadece akıntıdan anlayabiliyorum yumurtladığımı. Akıntınız aynı yumurtlama akıntısına benziyor o yüzden öyle yazdım.
Benzer belirtilerle hamile oldugumu ogrenmistim, sizi uzmek istemem acikcasi ben regl 2 gun geciktiginde hemen kirmizi cizgileri gormustum. Gec dollenme olabilir ama ben pek sanmiyorum. Mevsimsel bir durum olabilir. İliski yasamanizdan oturu bu akintinin da geldigini dusunuyorumAdet donemimde olmuyor hassasiyet. Bir suredir cok duzenli oluyorum. Maksimum 4 gun gecikme yasarim.
Teşekkür ederim yorumunuz icin. Hamile oldugumu düşünmeyerek actim konuyu aslinda. Gec dollenme olarak ben de sanmiyorum. Insallah mevsimsel bir degisikliktir. Hormonlar degissin istemem hiç.Benzer belirtilerle hamile oldugumu ogrenmistim, sizi uzmek istemem acikcasi ben regl 2 gun geciktiginde hemen kirmizi cizgileri gormustum. Gec dollenme olabilir ama ben pek sanmiyorum. Mevsimsel bir durum olabilir. İliski yasamanizdan oturu bu akintinin da geldigini dusunuyorum
Benimde dün regl olmam gerekiyordu hala olmadım,suan belirti olarak sadece göğüs hassasiyeti var bide şansıma bugün yaptıgım kaset test bozuk cıktı mecbur pazartesiyi beklicemTeşekkür ederim yorumunuz icin. Hamile oldugumu düşünmeyerek actim konuyu aslinda. Gec dollenme olarak ben de sanmiyorum. Insallah mevsimsel bir degisikliktir. Hormonlar degissin istemem hiç.
Teşekkür ederim yorumunuz icin. Hamile oldugumu düşünmeyerek actim konuyu aslinda. Gec dollenme olarak ben de sanmiyorum. Insallah mevsimsel bir degisikliktir. Hormonlar degissin istemem hiç.
Göğüs hassasiyeti ve kremsi akinti en onemli gebelik belirtisi bence. Ama kisiden kisiye degisir. Benim şu an acayip bir mide yanmam var.Benimde dün regl olmam gerekiyordu hala olmadım,suan belirti olarak sadece göğüs hassasiyeti var bide şansıma bugün yaptıgım kaset test bozuk cıktı mecbur pazartesiyi beklicem
Göğüs hassasiyeti ve kremsi akinti en onemli gebelik belirtisi bence. Ama kisiden kisiye degisir. Benim şu an acayip bir mide yanmam var
Bakalım hakkımızda hayırlsı,sen gebelik düşünüyor muydun canımGöğüs hassasiyeti ve kremsi akinti en onemli gebelik belirtisi bence. Ama kisiden kisiye degisir. Benim şu an acayip bir mide yanmam var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?