• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz?

Rossss68

Herkes kalbinin ekmeğini yer!!!
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
1.514
2.211
133
30
Kusura bakmayın kızlar, buda mı dert demeyin ama bana dert oldu.
Bugün bir ayakkabı mağazasının(flo) internet sayfasından alışveriş yaptım. Ama içime şüphe düştü. İnternette birkaç kötü yorum okudum. Aceba burada alışveriş yapan Varmı? Memnun kaldınız mı? Birde annemde sipariş verdim sorun çıkarsa çok üzüleceğim☹️

Geçen yıl indirim çeki var diye alışveriş yapmıştım flo’dan. Ben spor ayakkabı almıştım o yüzden sorun yaşamadım zaten ne geleceğini biliyordum. Kargo biraz gecikmişti gibi hatırlıyorum ama emin değilim. Onun dışında bir aksilik yaşamadım. Hatta numarası uymadı mağazada değişim yaptım sonradan.

Kusura bakmayın kızlar, buda mı dert demeyin ama bana dert oldu.
Bugün bir ayakkabı mağazasının(flo) internet sayfasından alışveriş yaptım. Ama içime şüphe düştü. İnternette birkaç kötü yorum okudum. Aceba burada alışveriş yapan Varmı? Memnun kaldınız mı? Birde annemde sipariş verdim sorun çıkarsa çok üzüleceğim☹
Sorun cikarsa direkt geri gönderebilir iade ve değişim isteyebilir hatta magazalardan bile bunu yapabilirsin. Dert etme yani uzme kendini

Kötü gelirse gidip mağazadan değiştirebilirsiniz faturayla. Tr....l dan almıştım oğluma beden uymadı götürüp değiştirdim.

Gerek mağaza , gerek internet sitesinden çok alışveriş yaptım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım .. sorun yaşarsanız iade edebiliyorsunuz diye biliyorum

Geçen yıl indirim çeki var diye alışveriş yapmıştım flo’dan. Ben spor ayakkabı almıştım o yüzden sorun yaşamadım zaten ne geleceğini biliyordum. Kargo biraz gecikmişti gibi hatırlıyorum ama emin değilim. Onun dışında bir aksilik yaşamadım. Hatta numarası uymadı mağazada değişim yaptım sonradan.
Çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar kötü tecrübesi olan olmadığı için sevindim hepinize teşekkür ederim.

Back
X