• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimci olur musunuz

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
726
685
103
36
Merhabalar iliski sonrasi yanma sebebiyle bugün kadın doğuma gittim.muayene etti akıntı çok ondan oluyor yanma dedi.bir de yara varmia sanırım smear testi için örnek aldı haftaya belli olacakmış. Açıkçası beni çok korkuttu bu durum yara olayı gebe kalmaya engel midir çocuk istiyoruz esimle

Engel olabilir cnm ne kadarlık evlisin? Dr kontrollerini ihmal etme sakın çok geçmiş olsun

Merhabalar iliski sonrasi yanma sebebiyle bugün kadın doğuma gittim.muayene etti akıntı çok ondan oluyor yanma dedi.bir de yara varmia sanırım smear testi için örnek aldı haftaya belli olacakmış. Açıkçası beni çok korkuttu bu durum yara olayı gebe kalmaya engel midir çocuk istiyoruz esimle
gebe olmaya engel değil ama gebelikte büyüme riski var o da sıkıntı.. bende de vardı dondurdum. dondurma işlemi toplamda 1,5 dk falan sürüyor. herhangi bir şey hissetmiyorsunuz. sonrasında adet ağrısı gibi ama adet ağrısından daha hafif bir ağrı oluyor kasıklarda o da birkaç saat sürüyor o kadar..

6 aylık evliyim smear testi belli olmadığı için çok bişe demedi.ama bu siralar gebelik oluşabilir dedi yumurtan var dedi.ne bilim ters bir durum olsaydı bu şekilde soylemezdi heralde

gebe olmaya engel değil ama gebelikte büyüme riski var o da sıkıntı.. bende de vardı dondurdum. dondurma işlemi toplamda 1,5 dk falan sürüyor. herhangi bir şey hissetmiyorsunuz. sonrasında adet ağrısı gibi ama adet ağrısından daha hafif bir ağrı oluyor kasıklarda o da birkaç saat sürüyor o kadar..
Öyle mi beni biraz rahatlattiniz neden yakma işlemi uygulanmadi aceba size

6 aylık evliyim smear testi belli olmadığı için çok bişe demedi.ama bu siralar gebelik oluşabilir dedi yumurtan var dedi.ne bilim ters bir durum olsaydı bu şekilde soylemezdi heralde

aynı sorun yeni evliyken bendede olmuştu 2 fitil kullandım 10 gün kadar kendiliğinden geçti.çocuk olmasına direk olarak engel değil ama ilişkide sıkıntı olacağı için birbiriyle alakalı sayılır;) smear testiniz temiz çıkarsa ilaçlarla kısa üsrede geçebilr yada yakılarak tedavide yapılabilr. geçmiş olsun :)

aynı sorun yeni evliyken bendede olmuştu 2 fitil kullandım 10 gün kadar kendiliğinden geçti.çocuk olmasına direk olarak engel değil ama ilişkide sıkıntı olacağı için birbiriyle alakalı sayılır:KK66: smear testiniz temiz çıkarsa ilaçlarla kısa üsrede geçebilr yada yakılarak tedavide yapılabilr. geçmiş olsun :)
Teşekkür ederim ben biraz pinpirikliyim de

Back