• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz lütfen

Tuba Afra 21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2025
29
3
1
19
arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimle ilişkiye girdiğimizde eşim çok erken boşalıyor yani daha başlamadan bitiyor bu kez böyle olunca ben zevk alamıyorum boşaldıktan sonra o isteksiz oluyor bu sefer ben kızıyorum ,yani fiziksel ve ruhen bende kendimi kötü hissediyorum bu sorunu her ilişkiye gireceğimizde yaşıyorum .Bazen de bakıyorum tatmin oldun mu diye sorunca utancımdan sadece Hıhı diyebiliyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız?Benim gibi olan hanım arkadaşlarım aynı durumu yaşayanlar bana fikir veya önerebileceğiniz bişey var mı ?🙏

arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimle ilişkiye girdiğimizde eşim çok erken boşalıyor yani daha başlamadan bitiyor bu kez böyle olunca ben zevk alamıyorum boşaldıktan sonra o isteksiz oluyor bu sefer ben kızıyorum ,yani fiziksel ve ruhen bende kendimi kötü hissediyorum bu sorunu her ilişkiye gireceğimizde yaşıyorum .Bazen de bakıyorum tatmin oldun mu diye sorunca utancımdan sadece Hıhı diyebiliyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız?Benim gibi olan hanım arkadaşlarım aynı durumu yaşayanlar bana fikir veya önerebileceğiniz bişey var mı ?🙏
Doktora gürünsün eşiniz tabi kabul ederse.

Geçiktirici prezervatifler var ama en doğrusu bir doktora görünmesi tedavisi var diye biliyorum. Kibar bir dille söyleyin umarım anlayışla karşılar

arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimle ilişkiye girdiğimizde eşim çok erken boşalıyor yani daha başlamadan bitiyor bu kez böyle olunca ben zevk alamıyorum boşaldıktan sonra o isteksiz oluyor bu sefer ben kızıyorum ,yani fiziksel ve ruhen bende kendimi kötü hissediyorum bu sorunu her ilişkiye gireceğimizde yaşıyorum .Bazen de bakıyorum tatmin oldun mu diye sorunca utancımdan sadece Hıhı diyebiliyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız?Benim gibi olan hanım arkadaşlarım aynı durumu yaşayanlar bana fikir veya önerebileceğiniz bişey var mı ?

Bir önerim var aslında..

Ben bu konuda eşimin taktiğini söyleyebilirim eşimde çok erken boşalıyor vücutla temiz ettiği gibi boşalır ama 2-3-4 vs yapınca baya uzun sürüyor doktora gitmene bile gerek yok diye düşünüyorum bende ki sorun ise ben boşalmıyorum nasıl bir zevk hiç bilmiyorum

Ben bu konuda eşimin taktiğini söyleyebilirim eşimde çok erken boşalıyor vücutla temiz ettiği gibi boşalır ama 2-3-4 vs yapınca baya uzun sürüyor doktora gitmene bile gerek yok diye düşünüyorum bende ki sorun ise ben boşalmıyorum nasıl bir zevk hiç bilmiyorum
Bende sizin dediğiniz gibiyim boşalamıyorum ?

Back
X