• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz lütfen

kurklukadin

Samimiyetsiz samimiyetler…
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.953
2.284
333
İstanbul
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır ama gerçekten bir derdim var 😄 kızlar 1,5 ay önce çok severek evlendik elhamdulillah ve 10 gün sonra bizim nişan yıl dönümümüz ayrıca tanışma tarihimiz 🙈eşime nasıl bir sürpriz hazırlayabilirim evde mi olmalıyız dışarıda mı sanırım eşim dışarda yemek için restaurant bakıyordu gizli gizli ☺ Evde olsak daha mı iyi olur fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim 🙏

Son düzenleme:
Valla benim dememe göre olacaksa kutlamayın 🤪
Madem nişan yıldönümü önemsiyorsunuz dışarda temiz bi ortamda yiyin bulaşık falan uğraşmayın evde
Sevgili olma yıldönümü kutlandı mı bakıyım
Onu es geçmediniz inş :KK53:

Genellikle belli bi zaman sonra bu kutlamalar en aza indirgeniyor erkekler tarafından kadınlarda bekleyip karşılık göremeyince problem çıkarıyor nişan yıldönümü de bilemedim yani evlilik olur tanışma yada sevgili olma yıldönümü olur doğum günü olur da nişan yıldönümü bilemedim

Valla benim dememe göre olacaksa kutlamayın 🤪
Madem nişan yıldönümü önemsiyorsunuz dışarda temiz bi ortamda yiyin bulaşık falan uğraşmayın evde
Sevgili olma yıldönümü kutlandı mı bakıyım
Onu es geçmediniz inş :KK53:
Dalga geçmeyin yahu 😂 1 eylülde nişanlanmıştık aynı zamanda tanışma tarihimizdi bizim için özel yani 😂😂

Genellikle belli bi zaman sonra bu kutlamalar en aza indirgeniyor erkekler tarafından kadınlarda bekleyip karşılık göremeyince problem çıkarıyor nişan yıldönümü de bilemedim yani evlilik olur tanışma yada sevgili olma yıldönümü olur doğum günü olur da nişan yıldönümü bilemedim
Eksik yazmışım tanışma tarihi ve nişan tarihimiz aynı

Ben olsam evde başbaşa romantik bi ortam hazırlardım. Müzik dans vs. Dışarısı kalabalık oluyor ve böyle kutlamalarda başbaşa olmak önemli bence

Back
X