Gebeliğe Hazırlık Yardımcı olur musunuz lutfen :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BirVarmisimBirYokmusum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
2.078
2.146
83
Merhaba. 36 yaşındayım gec evlendim. 1 yıldan fazladır çocuk düşünüyoruz ama açıkçası ilişki anlamında da cok istekli olmadığım için sadece ovulasyon dönemlerinde gün aşırı ilişki deniyoruz. Öncelikle bunu sormak istiyorum. Bazı yerlerde sadece ovulasyon dönemi değil sürekli gün aşırı ilişki olmalı yazıyor. Bu doğru mu? Amh ve diğer hormonlara bakıldı gittiğimde aşılama bile olmaz hemen tüp bebek diyen doktorum şimdi değerleri görünce aşılama da olabilir dedi. Düşündüğümden daha iyi değerlerin tabi ama yaşın ve küçük de olsa çikolata kistlerin var zamanı da cok rahat kullanma dedi. 2 başarısız aşılamayla tüp bebek için rapor veriliyormuş. Aşılamanin fiyatı tüp bebeğe oranla nasıl? Raporsuz tüp bebek fiyatları çok yüksek .bir de aşırı gerginim stresliyim..çocuk olayı değil ama işi,evi,insan ilişkilerini aşırı takıyorm kafaya. Bunun için ilaç önerirse psikiyatrist, bu süreçte kullanmamın zararı olur mu? Uzun oldu kusura bakmayın.nolur bi akıl verin bende kalmadı

Son düzenleyen: Moderatör:
Size tavsiyem kelimeleri tam yazin anlayana kadar göbeğim çatladi. Kimse dönüp zahmet edip iki üç kere okumaz. Bu sebeple cevap bulamayabilirsiniz.

Oncelikle adetleriniz duzenlimi.duzenliyse bile erken veya gec yumurtlama olayi olabiliyor ovulasyon gununuzu neye gore hesapliyorsunuz.yasiniz ve evlilik yiliniza bagli olarak tedaviyi devlet karsiliyor.ama belli oranda sizdende para gidiyor sanirim.doktorunuzun konualari tutarsizsa tek doktora bagli kalmayin derim.

Adetim düzenli. Ovulasyon testleriyle takip ediyorum. Başkent hastanesi yarı özel olduğu için raporsuz biraz pahalı oluyor. Bu yaş ve evlilik süresi devlet hastanelerinde mi geçerli acaba? Başka doktora gidiyordum ama hsg çekimi için muayene şart olunca diğer hormonları da görmek istedi. Cevabınız için tesekkür ederim sagolun

Evet devlette belli bi yas ve belli sureden beri evli olup cocuk sahibi olamadiginin belgelenmesi gerekiyor doktor tarafindan.devlet catlatma ignesini verirken bile 3 hekim raporu istiyor.sanirin sizin yasiniz uygun olmali ama kac sene evlilik sartini hatirlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…