How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yardımcı olur musunuz lütfen?

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
726
685
103
36
Merhabalar adetime 4 gün var benim 3 4 gündür lekelenmem var.koyu kahve şeklinde annem ille de al test yao dedi ben çok umutsuzdm.ama idrar testi yaptım yükleyebilirsem yüklicem ve pozitif görünüyor.yarin kadın doğuma gidicem.boyle görünüp sonradan olumsuz sonuçlanabilir mi aceba?

IMG-20180415-WA0001.jpeg

Canım bi test daha alsaydin keşke tekrar yapardin için rahatlardi. Ama yarın kan testiyle kesinleşir inşallah. Allah gönlüne göre versin

Canım bi test daha alsaydin keşke tekrar yapardin için rahatlardi. Ama yarın kan testiyle kesinleşir inşallah. Allah gönlüne göre versin
Allah razı olsun 2.Testte de bu şekilde çıktı ama ben bu ay bilmeden antibiyotik kulllandm o etkiler mi aceba bir de lekelenme korkuyorm bir şey olur diye

Allah razı olsun 2.Testte de bu şekilde çıktı ama ben bu ay bilmeden antibiyotik kulllandm o etkiler mi aceba bir de lekelenme korkuyorm bir şey olur diye
Yok canım antibiyotik bence sorun olmaz yani gebeligin erken zamanlarında bebeğe zarar vermiyor diye biliyorum. Kahve lekelenme de tehlikeli değil ama yarın doktorun daha güzel bilgilendirir, progestan verir lekelenmelerini keser merak etme. Kırmızı lekelenmeler olursa hemen acile git ama. Stres yapma yat dinlen

Yok canım antibiyotik bence sorun olmaz yani gebeligin erken zamanlarında bebeğe zarar vermiyor diye biliyorum. Kahve lekelenme de tehlikeli değil ama yarın doktorun daha güzel bilgilendirir, progestan verir lekelenmelerini keser merak etme. Kırmızı lekelenmeler olursa hemen acile git ama. Stres yapma yat dinlen
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz biraz

Back