- 8 Ocak 2025
- 10
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi hamilekalmak
Bilemedimmmm bakalım canımmm hayırlısı inşallahEvet buradaki arkadaşlar çoğu 9. Gün veriyor ama bizim doktor 12. Gün istiyor 3 Ocak transfer oldum mesela 15 Ocak kan testi verme günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemedimmmm bakalım canımmm hayırlısı inşallahEvet buradaki arkadaşlar çoğu 9. Gün veriyor ama bizim doktor 12. Gün istiyor 3 Ocak transfer oldum mesela 15 Ocak kan testi verme günüm
İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar görelim belirtin falan varmı peki kendince farklı gelenBilemedimmmm bakalım canımmm hayırlısı inşallah
Arkadasımın belırtısı yoktu ben 7. Gun yapınca ısrarımla o da yaptı ayrıca benım de belırtım yoktu kan verıp emın oldum hatta test gunu degerım yuksektı yıne de hıc belırtı yoktu o yuzden ona hıc bakmayınBelirti vs varmıydı mesela
Belirtim yok çok korkuyorum olmaz diyeİnşallah hepimiz pozitif sonuçlar görelim belirtin falan varmı peki kendince farklı gelen
Pozitif düşünelim her bünye farklıdır belirti olmadan olumlu sonuçta alanlar varmışBelirtim yok çok korkuyorum olmaz diye
Benım test gunu bıle belırtım yoktu o yuzden bu konuyu kafanıza takmayınBelirtim yok çok korkuyorum olmaz diye
Teşekkür ederim kalbimi ferahlattın herşey gönlünce olsun inşallahPozitif düşünelim her bünye farklıdır belirti olmadan olumlu sonuçta alanlar varmış
Amin inşallah canım test yapınca yorum yap bende yapıcam haberleşelimTeşekkür ederim kalbimi ferahlattın herşey gönlünce olsun inşallah
Canım bende senden bir gün sonra transfer oldum bişeyler hissediyor musunEvet buradaki arkadaşlar çoğu 9. Gün veriyor ama bizim doktor 12. Gün istiyor 3 Ocak transfer oldum mesela 15 Ocak kan testi verme günüm
Genel bel ağrısı var o hep vardı transfer sonrası kaldı bende nedense arada sağ sol kasık batması var artık ilac iğne etkisi mi yada geçen ay 5-6sı gibi regli olmuştum ondan dolayı mıCanım bende senden bir gün sonra transfer oldum bişeyler hissediyor musun
Çok heyecanlı bir bekleyişGenel bel ağrısı var o hep vardı transfer sonrası kaldı bende nedense arada sağ sol kasık batması var artık ilac iğne etkisi mi yada geçen ay 5-6sı gibi regli olmuştum ondan dolayı mı
Evet inşallah sağlıkla hepimiz pozitif sonuçlar görelimÇok heyecanlı bir bekleyiş
Merhaba 2. Ye doğal yolla hamile kalmışsınız sanırım kaç ay sonra oldu ? Yani herkeste farklıdır tabi ama ilki zor olunca insan pek beklemek istemiyor nasıl bir yol izlemek gerek diye düşünüyorum merak ettim sizde kaç ay sonra olduğunuEvet buradaki arkadaşlar çoğu 9. Gün veriyor ama bizim doktor 12. Gün istiyor 3 Ocak transfer oldum mesela 15 Ocak kan testi verme günüm