• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz acil

Goz icin gunes iyi birsey mi,degil.. seninki hasta bi goz mu su an evet,o halde zaten gunesten uzak tut gozunu... belirtilen dozda degil de ben olsam once azar azar kullanirdim damlayi. Bakardim bi gidisata yani.. damla ne amacli bu arada,antibakteriyel mi onarici merhem gibi bisey mi suni gozyasi mi?
Onarıcı merhem gibi değil bunlar baya baya damla. ( pek çeşit bilemediğim için kusura bakmayın) Daha bugün gittiğim için hemen alamadım. Umarım iyi gelir ilerlemez

Bahsettiğiniz şey büyük ihtimalle retina yırtılmasıdır. Bu isimle aratabilirsiniz. Retina yırtığı erken müdahale edilmezse kalıcı körlüğe sebep olabilecek önemli bir hastalık. Tedavisi lazerdir zaten. İlaçla ilgili ayrıntılı bilgim yok ama göz gibi çok önemli bir organ için içiniz rahat etmiyorsa başka bir hekime başvurun, burdan çıkan sonuçlar görme kaybı yaşamanıza sebebiyet verebilir. Geçmiş olsun.
Yırtık tespit edildiğine göre müdahale edildi sanırım çok şükür ama tabi insan yeterli bulmuyor ilaçlar damlalar yani günde 3 kez şu zararlı şu şöyle insan bilemiyor tabi ki doktorun verdiği ilacı kullanıcaz ama bir bilen vardır diye sormak istedim. Amin inşAllah çok sağolun

Back