- 18 Ocak 2018
- 37
- 3
- 1
- Konu Sahibi denizmavisi0980
-
Ben zaten daha önce başına gelenlerden yorum istedim. Hani bir bilgisi olan var mı diye.. umarım vardırDoktordan iyi bilemeyiz ki. Ne konuda yardim istiyorsunuz
Bu göz yırtılmasıyla ilgili bir bilgisi vs olan var mıdır diye.. belki oda kullanmıştır ilaç falan o yüzdenİcinizde kaldı ise farklı bir hekime görünün burada nasıl bir yardımda bulunabiliriz ki..
Nasıl yani böyle birşey demediIlaclari kullanin zaten lazer yaptiysa gunes yasak olmali.
Ilaclarda yaziyormus zaten.Nasıl yani böyle birşey demedi
Yok siz dediniz ya lazer yaptıysa diye. İlaçlar haricinde sordum?Ilaclarda yaziyormus zaten.
Genelde oyle oluyor tam ne yapti anlamadim ama korumakta fayda var gozu.Yok siz dediniz ya lazer yaptıysa diye. İlaçlar haricinde sordum?
Lazerle o yırtılmanın etrafını korumaya aldı daha da büyük sorun olmasın diyeGenelde oyle oluyor tam ne yapti anlamadim ama korumakta fayda var gozu.
Zaten bu havalarda gunesi nereden bulacaksiniz.
Siz ilaclari kullanin ihmal etmeyin.Lazerle o yırtılmanın etrafını korumaya aldı daha da büyük sorun olmasın diye
Uzağız malesefİstanbul Kuledibide goz hastanesi var oraya git.en iyi doktorlar orda.bnm esim kornea nakli oldu. Cok memnun kaldik. Sira numarasi uzun suruyor.acilden gir derm ben
Amin inşAllah Allah razı olsun sağolun. Evet araştırıp gidicez ama böyle okuyunca ilaçları insan tereddüt ediyorAllahim sifasini versin insallah. Goz onemli bir doktorla kalma bnce ama cnku bn goz hastanesinde 1 hafta kaldm hep ozellerden oraya geliyordu.insanlar.para aliyor falan ortada birsey yok hepsi bir degilldr ama arastrmak lazim sonucta morel cok onemli ayrica esim gozluk takiyor hep isiga bakamiyordu.mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?