Yardımcı olur musunuz acil

denizmavisi0980

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
37
3
1
Kızlar merhaba size çok önemli birşey sorucam lütfen bilgisi olanlar yazsın bana.. Bugün göz doktoruna gittim uzun süre gözümde yanma ağrı vardı doktor gözünün içi yırtılmış ( göz de yırtılma olmuş)dedi resmen ameliyat yaptı gözüme lazer falan tuttu yırtığın etrafını korumak için daha kötü olmaması için? İlaç verdi iki tane ama ilaçlar için yok güneşe çıkmayın günde 3 defa damla vs yazılıyor pek güvenenedim ben. İsim vermek serbest mi acaba? Öyleyse yorumda yazayım.. yeni olduğum için bilemedim. Lütfen yardımcı olur musunu??

İstanbul Kuledibide goz hastanesi var oraya git.en iyi doktorlar orda.bnm esim kornea nakli oldu. Cok memnun kaldik. Sira numarasi uzun suruyor.acilden gir derm ben

Bahsettiğiniz şey büyük ihtimalle retina yırtılmasıdır. Bu isimle aratabilirsiniz. Retina yırtığı erken müdahale edilmezse kalıcı körlüğe sebep olabilecek önemli bir hastalık. Tedavisi lazerdir zaten. İlaçla ilgili ayrıntılı bilgim yok ama göz gibi çok önemli bir organ için içiniz rahat etmiyorsa başka bir hekime başvurun, burdan çıkan sonuçlar görme kaybı yaşamanıza sebebiyet verebilir. Geçmiş olsun.

Goz icin gunes iyi birsey mi,degil.. seninki hasta bi goz mu su an evet,o halde zaten gunesten uzak tut gozunu... belirtilen dozda degil de ben olsam once azar azar kullanirdim damlayi. Bakardim bi gidisata yani.. damla ne amacli bu arada,antibakteriyel mi onarici merhem gibi bisey mi suni gozyasi mi?

Allahim sifasini versin insallah. Goz onemli bir doktorla kalma bnce ama cnku bn goz hastanesinde 1 hafta kaldm hep ozellerden oraya geliyordu.insanlar.para aliyor falan ortada birsey yok hepsi bir degilldr ama arastrmak lazim sonucta morel cok onemli ayrica esim gozluk takiyor hep isiga bakamiyordu.mesela

Amin inşAllah Allah razı olsun sağolun. Evet araştırıp gidicez ama böyle okuyunca ilaçları insan tereddüt ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…