• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olun lütfen

Denizcakir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
40
6
1
Merhaba arkadaşlar.. Yardımcı olursanız sevinirim.. Çocukluğumdan beri hep korku yaşardım herşeye korkan pasif bi çocuktum sinirlenirdim ama korkaklığım ve pasifliğim nedeniyle sinirimi hep içimde yaşardım ergenlikle bu ortadan kalktı ve bu kez çok asi sinirli olmaya başladım. Hayatım normal devam ettiği sürece sorun yoktu ama bişeyler ters gittiğinde mutsuz olduğumda hep sinirlenirdim sonuç olarak sinir hastası oldum çıktım çok detaylar var uzatarak bunaltmak istemiyorum sizleri yaklaşık 1.5 yıldır evliyim üni mezunuyum ama henüz çalışmıyorum yaşadığım şehir koşulları nedeni ile eşimle ünide tanıştık çok aşık oldum okul bitincede evlendik halada seviyorum eşimi. Evlenmeden önce sinirlerim konusunda psikolojik destekte aldım kendi çabalarımlada hayatım düzene girmişti. Ama evlendikten sonra maddi manevi sorunlar nedeniyle ufak ufak sinirlerim kendini göstermeye başlamıştı karşımdaki insanları asla banane deyip geçemiyorum aşırı takıntılıyım aklınıza gelemeyecek en ufak şeylere bile takıntı haline getirebiliyorum resmen. Ufak sinir krizleride başlamıştı özellikle eşimin beni anlamaması konusunda deliriyordum. Karşımdakinin beni anlamaması çileden çıkartıyor beni evlendiğimden bu yana eşimin ailesinden ötürü bi kaç kez kriz geçirdim en son gecen hafta oldu bu inananın çok çaba sarf ettim ama olmuyor hep sakin olmam için sinirden ağlamamak bağırıp ortalığı yıkmamak için çok uğraştım ama takıntılı oluncada fazla devam edemedim tabi bir sürü sorun yaşamam kendi ailem eşimin ailesi ve eşim.. Bu sorunlarla başa çıkmayı bilmemem beni sinire doğru götürdü. Eşimle kavgalarımız genelde dış etkiler yani aileler nedeniyle oluyor bunu yapmamalıyım ama elimde değil eşime patlıyorum bide anlamayınca tümden deliriyorum eşimin ailesi tarafından bir kişide benim sinirimi kullanıp eşimle aramı bozma çabasında bütün herkes bunun farkında beni uyarıyorlar ama ben nasıl davranmam gerektiği bilmiyorum bile aslında çok olgun düşünen bi karakterim varken şimdi sorunlarla baş etmeyi beceremiyorum direk sinirleniyorum bunu nasıl yenerim bilmiyorum.. Sinir krizi geçirdim ve eşimin ailesi yanında oldu bu çok utanıyorum neden kendime hakim olamadım diye cok kızıyorum kendime.. Saçımı başımı yolmam bağırmam deli gibiydim aklıma geldikçe utanıyorum ne yapmalıyım bulunduğum yerdede psikolojik destek alabileceğim bi doktor yok yani daha önce denedim ama olmadı kendi çabalarımlada yapabilirim diye düşünüyorum ve istiyorum bana önerileriniz nedir sinirlerimi nasıl kontrol edebilirim?:KK43: :KK12:

Back