Gebeliğe Hazırlık Yardımcı olun lütfen !!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bendeniz07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2018
576
345
53
32
kızlar merhabalar prolaktin düşürmeye çalışırken hamile kalanınız var mı yardımcı olur Muş'unuz yine olucanı zannetmiyorum ama prolaktin 35 çıktı ilaç kullanıyorum doktorum vermişti prolaktin düşünce hemen hamile kalanınız var mı yardımcı olun lütfen bilgilerinize ihtiyacım var

Tek sıkıntı prolaktin mi ?
Değerin sınırın üstünde ama hamile kalmayı engelleyecek, aman aman çok yüksek diyeceğimiz bi değerde değil.

Değerin sınırın üstünde ama hamile kalmayı engelleyecek, aman aman çok yüksek diyeceğimiz bi değerde değil.

Evet bugün başka doktora gittim oda aynısını dedi çok yüksek değil dedi bugün ovulasyon testi aldım foto atsam anlar mısın şimdi yaptım cnm

Ağrı'm oluyordu çok doktora gittim sağ yumurtalık da küçük bir kist var muhtemelen yumurtlama kisti bi yumurtluycaksın o yüzden dedi öyle birşey oluyor mu cnm soramadım da doktora başka hasta olunca oda da

Ağrı'm oluyordu çok doktora gittim sağ yumurtalık da küçük bir kist var muhtemelen yumurtlama kisti bi yumurtluycaksın o yüzden dedi öyle birşey oluyor mu cnm soramadım da doktora başka hasta olunca oda da
Yumurtlama kisti yumurta çatlamazsa oluşan kisttir. Ya bi önceki ay ya da o ay yumurta çatlamamış olabilir. Yani yumurtlama geride kalmış demektir. Yanlış anlamış olabilirsin.

Canım gönlünü ferah tut benim cevremde prolaktin tedavisi görüp hamile kalan var insan başına gelince anlıyor bende yaşadım bu sorunu dostinex kullandım 2 ay ve değerlerim normale döndü fakat hamile kalamadım herşeyin hayırlısını versin rabbim

Yumurtlama kisti yumurta çatlamazsa oluşan kisttir. Ya bi önceki ay ya da o ay yumurta çatlamamış olabilir. Yani yumurtlama geride kalmış demektir. Yanlış anlamış olabilirsin.

Bilemedim ki 2 ay önce de yumurtlama olmadığı için kiste çevirmişti sonra kendiliğinden geçti daha doğrusu soğan kürü kullandım onun faydası olmuş olabilir cnm

İnşallah cnm ya bana çok yüksek değil dedi bugün başka doktora gittim o söyledi ilaç bile kullanmana gerek yoktu aslında ama doktorun öyle uygun gördüyse kullan tabi dedi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…