• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri yardımcı olun lütfen!! 46 bedene hangi model gelinlik gider?

mersah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
92
0
36
İstanbul
46 bedenim ve eylül ayında düğünüm olacak büyük beden birine hangi tarzda gelinlik giyer fikirlerinizi bekliyorum... şimdiden teşekkürler..

buyuk-beden-11.gif

1501main.jpg

canım kollarından rahatsızlık duyuyorsan kaliteli dantel kullanarak kamufle edebilirsin. yeterki çok taşlı pullu olmasın fazla dikkat çekici olur.

bence öyle gelinlikler daha iri gösterir.
bende bunu çok beğendim çok hoş durur gibi geliyor.

İyi bi modaeviyle görüşüp aslında özel diktirebilirsin..

Özel korselerle kamufle edebiliyolar birçok şeyi Canım..

sen tüm moellere bir bak 46 üstdeki modeller daha büyük bedeblker için bikaç tane üzerinde dene atıyorum ip askılı , straptez boyundan bağlı belden kabaran bütün inen gibi hepsinin neyi kötü durdu neyi güzel durdu ona göre bi model oluştur kafanda denediklerini resmetmene izin verirlerse bizde yardımcı oluruz ama cok takma byük bedenin başlangıcı 46 istediğin model de diktirebilirsin sana göre uyarlanır

belden biden kabaran modeller ve straplezler olmaz bence
aşağı doğru çan şeklinde inen dantelli
çok kabarık olmayan alt kısmı kamfle eden gelinlikler güzel olur
eğerki kollarından şikayetin varsa dantel kollar yapılailir
yada askılı bir gelinlik tercih edilerek göğüslerde büyükse toplanabilirsw

Bende tam onu dıcektım yukarıdakı lınktekı benm gelınlıgım 44 bedendım.antalyadakı ıyı gelınlıkcılerı ge<zdım dolastım her turlu gelınlıgı gıydım acaba kabarıkmı hos duruyo sade mı hos duruyor en sonunda hayalımdekı gelınlıgı dıktırdım bu gelınlık bır gelınlıgın ust tarafıyla dıgerının alt tarafnın bırlesmesıyle olustu ınce detaylarınıda provalara gttıkce kendımız olusturduk.sakın denemeden bır gelınlık dıktırme bırebır modleını bulamazsın belkı ama kesımlerıne bak en azından.yenı bır topic acmaya karar verdım suanda forumdakı 42beden ve ustu gelınler gelınlıklerını paylasırsa ıı olur bence hemen acıyorum belkı yardımcı olmak ısteyenler foto eklerler

mervecik verilen linkteki gelinliğine baktım Allah mesut etsin çok şık durmuş ama ben dediğim gibi tesettürlüyüm bu benim için çok açık ama çeşitli modeller denemek fikir verebilir..ve senin gelinliğinde şunu anladım ki aslında birden kabaran modeller düşündüğüm gibi çok şişko göstermiyor...

hepinize yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkürler kızlar

mervecik verilen linkteki gelinliğine baktım allah mesut etsin çok şık durmuş ama ben dediğim gibi tesettürlüyüm bu benim için çok açık ama çeşitli modeller denemek fikir verebilir..ve senin gelinliğinde şunu anladım ki aslında birden kabaran modeller düşündüğüm gibi çok şişko göstermiyor...

Hepinize yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkürler kızlar

inşallah ıcıne sınen bır model senın gelınlıgın olur cnm kolay gelsın

Back