yardımcı olun bana

greeneyes87

fasulyemmmm
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
959
7
296
Kocaeli
merhabalar uzun zamandır takip ediyorum ama sadece okuyarak ilk defa bi konu paylaşıyorum 8 aralıkta düğün tarihine karar verdik ama hiç bir hazırlığımız yok şimdi evde tuttuk napmam gerekiyor önce neyi yapmam gerekiyor bilmiorum herşey benim omzumda herkesi ben yönlendiriyorum ama şuanda bende tıkandım ortada sadece tarih düğün salonu ve ev var başka hiç bişey yok bi akıl verin bişey yapın bana önce nerden başlayım. şimdiden teşekkürler bu arada maddi durumda öle çok yerinde deil

tuttuğunz ev belli madem gerisi kolay önce canını skma sakin ol cnm keyfle döşe evini...
beyaz eşyalardan başlayabilirsinz şuanda kampanyalı çok ürün var
sonra mobilyalar yatak odası koltuk vs...
ıvır zıvırla doldurma evini kullanırım nasılsa kullanırım diyip alma gerçekten kullanılmıyo bolca nevresim alabilirsin mesela o çok kullanılıo
vee en önemlisi gelinliğin şimdiden bakman hatta modeli belirlemen lazım diktrceksen de biran önce baslanması lazım anca yetişir...
fotoğrafçıyı şimdiden ayarla fiyat araştr kendiniz için en uygununa karar ver
kuaförünü belirle pazarlık yap mutlaka :))

sormak istediğin hrseyi çekinmeden sorabilirsn cnm seni çok iyi anlıorum

çok sağol işte aklımda sürekli bişeler var gelinlik bindallı mobilya halı filn ama hangisi öncelikli bilmiom :) yok arabasıydı çeyiz gelmesiydi filn bide ayrı şehirlerde olunca psıkoloji gitti bende iice

Slm. Canım aynı tarihlerde evleniyoruz benim de 8 Aralık hazırlıklar için canını sıkma bende çok takıntı yapıyorum ama herşey oluyo merak etme...
Öncelikle büyük eşyalarına bak Beyaz eşya, Koltuk takımı ve yatak odası ardından yemek odasını alabilirsin (isteğe bağlı). eşyalar için kapmanyalar oluyor onları takip et mutlaka...
Ardında mutfak eşyalarını alabilirsin durumum çok müsait değil dediğin için önce acilleri al diğerlerini zamanla da alırsın (Yemek takımı, Tencere takımı gibi...)
Nevresim takımı 3-4tane mutlaka al, battaniye pike sırayla alabilirsin. Burada topikler var çeyiz listesi diye oradan da yararlanabilirsiniz.

Tatlım eşyalarını al durumun çok iyi değilse düğün setleri var mobilyada 3 ü birarada 3-4 bin lira öyle alabilirsin tek tek alacaksan yemek odası takımı alma masa alırsın sadece birde tv sehpası yeter yemek odası takımları çok pahalı zaten yada ikeadan demonte alabilirisin ama vaktin yok nevresim 3-4 takımın olsa yeter onlar çeyizinde vardır zaten ben yıkayıp yıkayıp kullanıyorum yetiyor ki 3 günde bir nevresim değiştiririm. beyaz eşyalarını stoktan ucuza al gene alamayacak durumdaysan yada vestelde daha uygun sanırım.

Perdeleride diktirmek yerine hazır alırsın. Perdecide hazırda vardır hatta pazarda perdeciler oluyor mesela inanılmaz güzel perdeler dikili hazır ve çok ucuza alabiliyorsun.

çok teşekkür ederim bilgiler için beyaz eşyaları aldık arçelikten mobilyalarıda paket olarak modalifedan aldım mutfak araç gereçleriyle annem ilgileniyor sağolsun güveniyorum onu zevkine şimdi sıra perde ve halılarda fiyatları nedir hiç bilmiyorum hiç bakamadım bide banyoda dolap duşakabin yok onlar var banyo takımı alayım diyorum bide ama nasıl olacak bilmiyorum piyasa hakkında hiç bilgim yok perelerde stormu olsa daha iyi olur yoksa başkamı karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…