Götürecek kimse olmasa tamam da gececi bir abisi varmış o götürsün. Esinizin parası da kesilmesin
Eşim söyledi böyle. Biz veririz sana günlüğün ne kadarsa dediler. Eltim çocuğu hasta olunca eşimin işten gelmesini bekliyordu, kocam yoruluyor kıyamıyorum birde hastane köşesinde beklemesin dedi bir kere. Tersledim çok fena şekilde , uzun süre bu sebeple kapima gelmediler.
Eşek olduk binen binene
Hastane yakın ben çocuğumu kendim götürüyorum eşimi bile beklemem hastalık olunca. Valla gece geldi bir kere eşini bekle kocamı uyandiramam bu saatte dedim ,hep çocuk için yazık günah hasta diyip götürdü eşim artık yüz vermiyorumKocam yoruluyor kıyamıyorum deyip kaynı hastaneye yollamak nasıl bir kafa ya Rabbim?
Çok uzak bir yer mi kendi gidemiyor mu kız, veya baba kız gidemiyorlar mi?
Bir noktada rahatsızlık duyduğunuz bu düzene son vermelisiniz.görümceniz reşit olduğuna göre ağzı ,dili ve bilgisinin yetmediği yerde akıllı telefonu varken başkasına hacet kalmaz.
Üniversiteyi bu yıl kazanmış bir kızkardeşim var. Yardımıma ihtiyacı olsa işi gücü bırakır giderim. Bence ailesinin tavrı ne olursa olsun bir abi olarak kardeşinin yanında olsun. Bir günlük maaş sizi çok etkilemeyecekse tabii. Bana göre kardeş için bir gün bir ay bir yıllık maaş önemli değil.
Universiteyi kazanmis esek kadar kiz, gitsin kaydini yapsin gelsin. Bu kadar somurmelerine niye izin verdiniz ki simdiye kadar?
Görümcem ben giderim dedi , kb ve kv tek başına nasıl yapacaksın oralarda dedi. Eşim hep tek klacak ya bundan sonra dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?