yeni iş açılacak en son zamanlar.küçük esnaf kapatıyor işyerlerini satış olmadığından kışın daha da ağır geçecekinsanlar alışveriş sadece markete yapacak.pandemi bitmesini bekleyinMuğlada yaşayan varmı aranızda?orda butik açmayı düşünüyorum nasıl potansiyel olarak tutunabilrmiyim.bayan kıyafet üzerine.teşekkürler
yaz aylarında çok satış olur turizm aktivitelerinden dolayı .şile bezi elbiseler hint işi efil efil kıyafetler takı mayo bikini şort bir köşeye çanta türleri koyabilirsiniz çeşit çok olmalı ve yenilenmeli butikte yoksa aynı müşteri devamlı gelmez.merak etmeli ayy 20 gün sonra yeni ürünler gelmiştir tekrar bakayım diyeee.kombin yapılabilecek parçalar bir arada satılırsa karınız artar .mesela elbiseye uygun çanta takı şapka vs. ever şapka da çok satılır muğla da.vitrin düzenlemesi de çok önemli.netten araştırın fikirler edinin derim benŞuan sıkıntı evet virüsten dolayı normal şartlarda yani virüs olmasaydı mağazalar butikler sayısı nasıl acaba
Teşekkürler canımyaz aylarında çok satış olur turizm aktivitelerinden dolayı .şile bezi elbiseler hint işi efil efil kıyafetler takı mayo bikini şort bir köşeye çanta türleri koyabilirsiniz çeşit çok olmalı ve yenilenmeli butikte yoksa aynı müşteri devamlı gelmez.merak etmeli ayy 20 gün sonra yeni ürünler gelmiştir tekrar bakayım diyeee.kombin yapılabilecek parçalar bir arada satılırsa karınız artar .mesela elbiseye uygun çanta takı şapka vs. ever şapka da çok satılır muğla da.vitrin düzenlemesi de çok önemli.netten araştırın fikirler edinin derim ben
İnternetten başlıycam satışa bakalım geri allah kerimBence pandeminin bitmesini bekle kardeş
evet önce netten başlayın alışın ticarete .2. el siteelrde sıfır ürün satan butiğe dönüşmüş çok kişi var ben de onlardan alışveriş yapıyorum.çinden getirtilebiliyorsa bu ara ürünler bilmiyorum kıyafet oyuncak takı rahatlıkla satılıyor.mesela öğrenciler hostesler amarikadan çinden marka ayakkabı çanta giyim getiriyor o sitelere yüklüyor ben hep onlardan alıyorum mağaza yerine.pandemiden dolayı avm ye gitmeyenler çok olduğu için her ihtiyacımızı bu şekilde karşılıyoruz.deneyin derimİnternetten başlıycam satışa bakalım geri allah kerim
otel butikleri kazıktır alma bir dahaaSiz Mugla'da mi yasiyorsunuz yoksa oraya tasinip is kurmak mi istiyorsunuz? Burasi da onemli bence.
Mugla'nin Bodrum haric yabanci turist durumu ne bilmiyorum ama Rus turistlerin geldigi yerlerde kiyafet alisverisi patlayip gidiyor. Kemer'de alisveris yapmisligim var benim de, mayocusu, ayakkabicisi, taklit dericisi, cantacisi, gercek dericisi, kuyumcusu ... Ruslara hitap eden her sey delice satiyor ve modelleri cok cok guzel. Ben en son bu yaz mayo ve bikini almistim otel butiginden, fiyati ortalamaya gore yuksekti ama modelleri sahane ve kumas kalitesi super.
Kuzenim orda yaşıyo düşünürsen muğlada uygun falan abiye elbise üzerine pek yok mağaza diyodu ondan yaşayanlar varsa soriyim dedimSiz Mugla'da mi yasiyorsunuz yoksa oraya tasinip is kurmak mi istiyorsunuz? Burasi da onemli bence.
Mugla'nin Bodrum haric yabanci turist durumu ne bilmiyorum ama Rus turistlerin geldigi yerlerde kiyafet alisverisi patlayip gidiyor. Kemer'de alisveris yapmisligim var benim de, mayocusu, ayakkabicisi, taklit dericisi, cantacisi, gercek dericisi, kuyumcusu ... Ruslara hitap eden her sey delice satiyor ve modelleri cok cok guzel. Ben en son bu yaz mayo ve bikini almistim otel butiginden, fiyati ortalamaya gore yuksekti ama modelleri sahane ve kumas kalitesi super.
abiye satması zor olur hem alışı hem de satışı pahalıdır ve 1 gün giyilebilecek kıyafet olduğu için sürüm olmaz dükkanınızda siz benim yukarda yazdığım günlük giyilebilecek kıyafete yönlenin abiye çok az eklersiniz bir kısma olur biterKuzenim orda yaşıyo düşünürsen muğlada uygun falan abiye elbise üzerine pek yok mağaza diyodu ondan yaşayanlar varsa soriyim dedim
Sağol canım fikirlerin içinabiye satması zor olur hem alışı hem de satışı pahalıdır ve 1 gün giyilebilecek kıyafet olduğu için sürüm olmaz dükkanınızda siz benim yukarda yazdığım günlük giyilebilecek kıyafete yönlenin abiye çok az eklersiniz bir kısma olur biter
Evet pandemi baya etkiledi herşeyiMuğla’nın neresinde olduğu önemli fakat çok yanlış bir zaman olur bence bu aralıklarda düşünüyorsanız.
Muğla’nın neresinde olduğu önemli fakat çok yanlış bir zaman olur bence bu aralıklarda düşünüyorsanız.
yaşım 30 aslında dediğinz doğru gidip bakıp görmek lazım ticaret yapma olanağı nasıl diyeIyi de Kavaklıdere de Muğla, Datça da. Menteşe de Muğla, Fethiye de...
Nereye yerleşmeyi düşünüyorsunuz? İnsanlar genelde kirayı döndüremediği için batıyor tatil ilçelerinde. Ve bence butik işi patlamaya çok müsait. 3 adımda bir birbirine benzer şeyler satan dükkanlar var. Çok özgün olmak ve hedef kitleyi iyi seçmek lazım.
Yaşınızı vs bilmiyorum ama yerinizde olsam bir sezon gelip bir yerde çalışır, ortamı bir incelerim. Öyle uzaktan kuzeninizin gel demesiyle girilecek işler değil bunlar. Özellikle bu kış ciddi batışlar olacağını düşünüyorum, atmaca gibi bekliyorum biri sıkışır da kelepir bir ev denk getiririm diye.. Para dönmedi bu yaz. Çok çok iyi düşünün derim.
PS Fethiyeliyim
Semti de onemliMuğlada yaşayan varmı aranızda?orda butik açmayı düşünüyorum nasıl potansiyel olarak tutunabilrmiyim.bayan kıyafet üzerine.teşekkürler
Aynen öyle önce internetten ufak bi başlangıç yaparım sonrası olursa olur rakip çok malesef iki üç yıl önce çok azdı satıcı sayısınerede oldugu onemli yani simdi gidip mentesede tisortu 100 liraya satamazsiniz ama ihrac fazlasi urun gibi bir seyler ise yer yerde gider. musteri profili ile alakali yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?