yardımcı olabilirmisiniz

azize03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
4
0
38
Bana yardımcı olabilirmisiniz. Arkadasımla ilişkiye giridim. Kanamam oldu. Normalden fazla kan geldi. Adetimde 20 gun once olmustu. Fakat adetim gibi 4 gun sonra bitti . Acaba bu erken adet gormemiyidi yada baska sebebi varmı. Birde hamilelikten once boyle seyler olurmu. Yardımcı olursanız sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum

kizlik zari degildir heralde. o kadar kanamaz:? bence dr a gitmelisin. test yap bi bak yada...

ilişkiye girdiğinizden adetin başlamısandan say 12-16 günleri olduysa mutlaka bir kandan gebelik baktır derim.yumurtalama günü insandan insana değişir tabi.birde bazı insanların kız zarı kalın olduğu için çok kanama yapar.ama yinede doktora gitmeni tavsiye ederim.

hamılemyım dıye sormak ıstıyorsun ama cekınıyorsun sanırım
kızlıgın bozulduysa eger kı hamılelık olabılır benceee
test al yap

adetim erken olmus olamasmı bu kanama olmadan once saten sivilceler falan cıkmaya başladı birde userimde stres vardı karın ağrılarım vardı

bence kesinlikle adet kanamasıydı. zaten 20 gün önce olmuşsun. normal şartlardan 1 hafta öncesne kaymış. bununda nedeni hormonlar olabilir.

hayır aynı ay içinde iki kere adet olmuş olamazsın değilmi tabii bir düzensizlik yoksa yahut ertesi gün hapı falan içmediysen....
bi test al bakalım neyin nesidir...
birde uzmana danış derim....
dipnot :kulağına küpe açısından yazıyorum geri çekilme bir korubnma yöntemi değildir uzmana danış ve bir an önce kendine bir korunma yöntemi bul...
ilişki sırasında kondom kullanabilirsiniz....doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz....

doktora gitmeni tavsiye ederim bende canım. ilk ilişkinse eğer kızlık zarı kanaması o kadar 4 gün sürmez tabi bir yerinde kas yırtılması filan olmadıysa. bunun için de doktora gitmen şart öğrenebilmek için.

hayır aynı ay içinde iki kere adet olmuş olamazsın değilmi tabii bir düzensizlik yoksa yahut ertesi gün hapı falan içmediysen....
bi test al bakalım neyin nesidir...
birde uzmana danış derim....
dipnot :kulağına küpe açısından yazıyorum geri çekilme bir korubnma yöntemi değildir uzmana danış ve bir an önce kendine bir korunma yöntemi bul...
ilişki sırasında kondom kullanabilirsiniz....doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz....

benim düzensizliğim yok ama hayatımda iki kere aynı ay içinde iki kez adet görmüşlüğüm var hemde 20 gün arayla.

tabii ki dokora git ama içini biraz da olsa rahatlatmak adına belirtiyorum düşüncelerimi.

X