• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilirmisiniz

fogliaa

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
55
5
6
30
Merhaba ben Ankara da öğrenciyim ve ev tutcam bu hafta letgodan ws koltuk aldım ama küçük eksiklerimi nereden ucuza temin edebilirim tül perde halı gibi bildiğiniz uygun fiyata nerelerde vardır sosyete pazarlarında varmıdır avmler genellikle pahalı oluyor oyuzden pazar tarzı yerler varmı burada alacağım?

Merhaba ben Ankara da öğrenciyim ve ev tutcam bu hafta letgodan ws koltuk aldım ama küçük eksiklerimi nereden ucuza temin edebilirim tül perde halı gibi bildiğiniz uygun fiyata nerelerde vardır sosyete pazarlarında varmıdır avmler genellikle pahalı oluyor oyuzden pazar tarzı yerler varmı burada alacağım?

Sosyete pazarlarında vardır tatlım. Camlarının ölçülerini al git. Hafif defolu tül, perde falan bulabilirsin 10 tl ye. Benim teyzem almıştı. Resmen salonda kullanıyor. Gelende bayılıyor. Halılar için halı pazarları var yol kenarlarında (ist yolunda falan). Otobüsle gidip alıp gelebilirsin.

canım sana şöyle diyim ankarada kolej de(kurtuluş parkı yanı) her perşembe pazar kurulur akşam saatlerinde git uygun fiyatlı ürünler bulursun...2- ankarada çok fazla spot bulamazsın itfaiye meydanından(ulusa yakın ) numune hastenesinin paralel sokagı halı bakabılırsın lakin öğrenci evine klimde olur ailenin yok mu? ya da bazı ev ürünleri saten mağazalarda metrekaresi 14-15 liraya halıfleks tarzı bişiler bulabılırsın ankarayı bana sorabılırsın nasıl gıdılecek bılırım ...

Onları da letgodan halledebilirsin canım

Facete, ücretsiz eşya paylaşma grupları var..oraya yazın mutlaka..Freecycle grupları ve atmaver gibi gruplarda ev kuracak öğrencilere evinde kullanmadıkları eşyaları ücretsiz olarak veriyorlar..isterseniz gruplara bir bakın..kolay gelsin :)

Özgür Dönüşüm Ankara grubundan talep edin.
Ya da Çayed'e (Çankaya Yarım Elma Dayanışma Derneği) bir uğrayın, Öveçlerde. Öğrenci kimliğinizle oradan ucretsiz bir çok şey alabilirsiniz. İkinci el. Biz öğrenci evinin perdesini, televizyonunu ve bir çok şeyini oradan hallettik.
İtfaiye Meydanı'na bakabilirsiniz.

Back
X