yardımcı olabilirmisiniz? fikir verebilirmisiniz lütfen?

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
28
arkadaşlar derslere kitaplara nasıl çalışıyosunuz tam kredi derslerin hepsini veriyosunuz sınavda ne zaman ders çalışmak verimli uykusuz olur mu?
35 kredi alıp 15 dersin hepsini vermem gerek.

arkadaşlar derslere kitaplara nasıl çalışıyosunuz tam kredi derslerin hepsini veriyosunuz sınavda ne zaman ders çalışmak verimli uykusuz olur mu?
35 kredi alıp 15 dersin hepsini vermem gerek.
Ben ilk defa giricem bu sene nefir nasildir pek bi bilgim yok.
Ben bi kitabi aliyorum elime butun gun okuyorum hepsini bastan sona.
Sonra degerlendirme sorularini cozuyorum.
Butun kitaplarim bitince netten test cozucem.
Daha 7 dersim var calisacagim.
Zamanda azaldi teste vakit bulurum insallah.
Aöl nin sitesinde testler var.onlara bakicam biraz.
Siz daha once girdinizmi sinavlara.nasil zormu.
Cok kafama takiyorum gecemezsem diye.
Anladigim kadariyla krediyi tamamlasak bile derslerin hepsinden gecmemizmi gerekiyo.tamda anlamadimya hos.
Amacim 2bucuk senede bitirmek.
1haftadir elime kitap almadim offf

Önce kitapları çalış konu konu bitir sonradan test çöz kelin ilacı olsa başına misali keşke erken bitirsek

Ben 162 puanla baslamistim aol ye hic calismadim 1 donemde bitirdim. Calismadigim halde hep yuksek puanlar aldim.
Bence sorular cok kolay ve genellikle aol sayfasinda olan sorulardan soruyorlar.
Aol testlerine calis derim onlarin cok yarari oluyor..

Ben ilk defa giricem bu sene nefir nasildir pek bi bilgim yok.
Ben bi kitabi aliyorum elime butun gun okuyorum hepsini bastan sona.
Sonra degerlendirme sorularini cozuyorum.
Butun kitaplarim bitince netten test cozucem.
Daha 7 dersim var calisacagim.
Zamanda azaldi teste vakit bulurum insallah.
Aöl nin sitesinde testler var.onlara bakicam biraz.
Siz daha once girdinizmi sinavlara.nasil zormu.
Cok kafama takiyorum gecemezsem diye.
Anladigim kadariyla krediyi tamamlasak bile derslerin hepsinden gecmemizmi gerekiyo.tamda anlamadimya hos.
Amacim 2bucuk senede bitirmek.
1haftadir elime kitap almadim offf
Testler bana gore hiic zor degildi gecen sene kesinlikle aol de testleri coz muhakkak ordaki sorulardan cikiyor..

valla ben erkenden başlamazdım. çünkü sınava gelene kadar herşeyi unuturdum. o yüzden sınava 1-1,5 hafta kala bütün derslerin özetlerini bulurdum yada kitabın arkasında yazardı onları okurdum. soruları çözerdim. bilemediğim birşey olursa uzun yazıları okurdum. onlar bitincede eski çıkmış soruları çözerdim. hepsinden yüksek not almadım ama bir sürü ders verdim. şimdi işletme mezunuyum. ne halta yarayacaksa...

X