ben de yelda cım birşey sorcam,benim saçım koyu kahve,beyaz tenliyim,kahve gözlüyüm.daha önce 3 kez röfle denemiştim ve sarı saçı seviyorum,yakışıyor ama daha soluk gösterdiği için makyaj sarıya şart ve de olgun gösteriyor.şimdi saçlarım doğal renginde sadece uçlarında 3 cm kadar sarı var,şimdilik buda gzl duruyor ama ben boyamak istiyorum ve kararsızımboyatsam mı?kendim mi yapsam(ki daha önce kendim boyamadın)ve ne renk?bunlar için tavsiye verirsen sevinirim:)sarı balyajlar gzl açık kahvelerde ....hımmm bilemiyorum(olgun gözükmek istemiyorum,miyonluğumu seviyorum:)ayyy roman gbi yazdım gene...
ekte beğendiğim saç renkleri var,avrilin saç rengi evde yapabilinir mi mesela?:)
yelda selam bana da yardım eder misin
benim saçlarım platindi (şu an sadece yarısı platin)ve oryalden yıpranmasından bıktığım için 4-5 kez dipleri ,koleston açık küllü sarıyla boyadım.tabi doğal olarak küllü-turuncumsu oldu kaldı.açık sarı da yapmıştım onda da,turuncumsu olmuştu ama küllü kadar koyu olmamıştı.normal boyalarla platin elde edilemeyeceğini biliyorum ama en azından güzel bi sarı olamaz mı
saçımın orjinal rengi,koyu kestane bu arada . sence tekrar oryalle kuaförde mi açtırmalıyım?
diğer sorum da şu:ben istanbuldayken kuzenim bi kuaföre götürmüştü.yanlış hatırlamıyorsam igora marka bi boyayla boyadılar ve kız şey dedi.bunun içinde kendi açıcısı var oryalle açmamıza gerek kalmıcak mrk etme dedi.cidden bi boya işlemiyle 45 dakikada platin yapmışlardı dip boya olarak ve hiç yıpranmadı saçımmm hayret ettim.bunun sırrı nedir canım?bizim alabilme şansımız var mı bu tarz boyayı?
teşekkür ederim.
saç rengini yazmamışsın cnım saç rengin ne bilmiyorum ama açıcı kullanıp saçını açtığında bu renk bi boya alıp boyayabilirsin.karıştırmana gerek yok.
teşekkürler cvp ladığınız için saçımaçık kestane idi aktı baya ama yinede açmam gerekecek , peki hangi boyayı yapınca elde edebilirim bu tonlarıbilmiyorumkismile
merhaba canımmm bu rengin ansıl elde edildiğini öğrenebilirmiyimm tabiki profosyonel bir renktir ama hiç deilsee rengin adını öğrenebilirmiyim...
avatardaki benimm bu rengide elde edebileceğim bir boya varmı teşekürler..
Koleston naturals 7/0 maxi kumral. nettende bakabilirsin renge
cnım orjinal saçının rengi koyu kestane ve şuan saçlarının sadece yarısı platin yani dipler kestane bu durumda kendin döndüremezsin cnım kuaföre gitmen gerk 2.sorunuza gelince
boyayı kuafçr kutusundan çıkarıp gözünüzün önündemi karıştırdı.benim bildiğim öle bi boya yok cnım bence marka varda saça direk sürüldüğünde platin yapacak boya yok.bence o oksidanla karıştırılmıştır.
saçındaki renk koyu kahve olduğu için bu eklediğin resimlerdeki saç rengini kendin evde yapamazsın cnım .bence saçındaki boya yıkandıkça açılacaktır o yüzden brz beklemeni tavsiye ederim .
Saç uçları daha koyu, dip kısımlar daha açık oluyor..
Tek ton elde etmek için ne yapmalı..
cevabın için teşekkürler ama birşey düzelmek istiyorum benim doğal saç rengim koyu kahve ve şuan uçlar hariç boya yok saçımda.avril in saçı ben de nasıl durur sence?avril in saçı tek renk geldi bana sanki diğerlerinde balyaj falan var ama avril in saçı gbi yapamazmıyım?bazı arkadaşlara sarı boya demişsin ordan aklıma geldi canm saol
yok cnm yanımda karıştırmadı.ben tüp boya alıyorum alırken oksidasyonunu kaç alırsam renklerde işime yarar bi özellik olur cnm?
bi de küllü açık sarı mı yapayım yine yoksa sadece açık sarı mı yapayım cnm ?
demoty ark sac rengını ıstyorummm:gitme:
resım eklıyemıyom ayıp olur:kedi:
bır bakarmısın son kahküllü haline son sayfalarda var.:kedi:
sacım sarı fakat berbat boyadılar dıpler kızıl kaldı bebegımden dolayı uzak bır kuaförde gıdemıyom yıllarca sarı kullndım ama bnmde kardesım kuafördu o boyuyodu eflenıp geldım kuafrsuz kaldım ıstanbulda:kedi:
bu renk hem dıp kızıllıgı kapatır hemde daha canlı durur gıbı gelıyo..tenımde aynısı beyazım çok
çok tsekkur edrım şimdidenaklinialirimsmile[/QUO
evet küllü sarı alıp deneyebilirsin cnım ama diplere brz fazla sür.
sacı sarı degılki kahvenın tonu:kedi: ne renk boya almam lazım[
arkadaşın saçına baktım sen alttaki resimden bahsediyosun dimi cnım kahve değilki o renk daha önce saöı turuncuymuş akıtmışlar boyamışlar küllü renk almış senin saçların sarı değilmi anlaşamadıkve sen diplerden çıktığı için o renk gibi boyamak istiyosun küllü tonlarda alıp boyucaksın ve diplere daha çok sürüceksin istersen açık kahve alıp boyayabilirsin saçını ama sarı olan kısımları daha açık dipler daha koyu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?