Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

yelda banada bir öneride bulunun fındık kabuğu ile altın sarısını karıştırırsam bu renge yada buna yakınına bir ton elde edebilir miyim [ saç rengimi açıp yapacağım]

saçındaki renk koyu kahve olduğu için bu eklediğin resimlerdeki saç rengini kendin evde yapamazsın cnım .bence saçındaki boya yıkandıkça açılacaktır o yüzden brz beklemeni tavsiye ederim .

cnım orjinal saçının rengi koyu kestane ve şuan saçlarının sadece yarısı platin yani dipler kestane bu durumda kendin döndüremezsin cnım kuaföre gitmen gerk 2.sorunuza gelince
boyayı kuafçr kutusundan çıkarıp gözünüzün önündemi karıştırdı.benim bildiğim öle bi boya yok cnım bence marka varda saça direk sürüldüğünde platin yapacak boya yok.bence o oksidanla karıştırılmıştır.

yelda banada bir öneride bulunun fındık kabuğu ile altın sarısını karıştırırsam bu renge yada buna yakınına bir ton elde edebilir miyim [ saç rengimi açıp yapacağım]

saç rengini yazmamışsın cnım saç rengin ne bilmiyorum ama açıcı kullanıp saçını açtığında bu renk bi boya alıp boyayabilirsin.karıştırmana gerek yok.

saç rengini yazmamışsın cnım saç rengin ne bilmiyorum ama açıcı kullanıp saçını açtığında bu renk bi boya alıp boyayabilirsin.karıştırmana gerek yok.

teşekkürler cvp ladığınız için saçımaçık kestane idi aktı baya ama yinede açmam gerekecek , peki hangi boyayı yapınca elde edebilirim bu tonlarıbilmiyorumkismile

merhaba canımmm bu rengin ansıl elde edildiğini öğrenebilirmiyimm tabiki profosyonel bir renktir ama hiç deilsee rengin adını öğrenebilirmiyim...

avatardaki benimm bu rengide elde edebileceğim bir boya varmı teşekürler..

cnım çzür bi yanlışlık yaptım bakır kahve arada balyajlar var

Son düzenleme:
Saç uçları daha koyu, dip kısımlar daha açık oluyor..
Tek ton elde etmek için ne yapmalı..

yok cnm yanımda karıştırmadı.ben tüp boya alıyorum alırken oksidasyonunu kaç alırsam renklerde işime yarar bi özellik olur cnm?
bi de küllü açık sarı mı yapayım yine yoksa sadece açık sarı mı yapayım cnm ?

saçındaki renk koyu kahve olduğu için bu eklediğin resimlerdeki saç rengini kendin evde yapamazsın cnım .bence saçındaki boya yıkandıkça açılacaktır o yüzden brz beklemeni tavsiye ederim .

cevabın için teşekkürler ama birşey düzelmek istiyorum benim doğal saç rengim koyu kahve ve şuan uçlar hariç boya yok saçımda.avril in saçı ben de nasıl durur sence?avril in saçı tek renk geldi bana sanki diğerlerinde balyaj falan var ama avril in saçı gbi yapamazmıyım?bazı arkadaşlara sarı boya demişsin ordan aklıma geldi canm saol

Saç uçları daha koyu, dip kısımlar daha açık oluyor..
Tek ton elde etmek için ne yapmalı..

saçta 2 renkmi var ne boyadınız saçınız nasıl saç uçlarında farklı bi boya kaldıysa genelde çle olur uçlardakinin ya kesilmesi yada saç renginin tamamiyle açılması gerek.

pardon cnım ben saçının boya olduğunu sandım saçı tek renk değil cnım röfle var saçında ve bikaç işlem daha var saçın öle yapılabilir ama kuaför e gitmen gerek cnım kendin yapamazsın çünkü saçının renginide açmaları gerek

demoty ark sac rengını ıstyorummm:gitme:
resım eklıyemıyom ayıp olur:kedi:
bır bakarmısın son kahküllü haline son sayfalarda var.:kedi:
sacım sarı fakat berbat boyadılar dıpler kızıl kaldı bebegımden dolayı uzak bır kuaförde gıdemıyom yıllarca sarı kullndım ama bnmde kardesım kuafördu o boyuyodu eflenıp geldım kuafrsuz kaldım ıstanbulda:kedi:
bu renk hem dıp kızıllıgı kapatır hemde daha canlı durur gıbı gelıyo..tenımde aynısı beyazım çok
çok tsekkur edrım şimdidenaklinialirimsmile

40 gr lık al cnım açık sarı için yalnız uçlarında sarı var oraya fazla sürme

saçlarımı boyamayı düşünüyordum belki kendim yapabilirim diye burda sormuştum sağolsun arkadaşımız cevapladı,bugün birkaç kuaföre sordum,onlar hepsi bana sıcak kahve üzeri bal sarı balyaj önerdiler,ışıltı şeklinde doğal balyaj yaptırcam bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…