- 31 Temmuz 2024
- 158
- 442
- 18
- 28
- Konu Sahibi melissaalice
-
Cok mantikli aslında anlık doping bile verse yeterRedbull kanatlandırır
İlaç önerisi istemedigim için soylenenler ya takviye olur ya da bitkisel bir şey. O yüzden evet kullanirim. İyi gelmezse de keserim sorun yokHerkes şunu kullan iyi geliyor derse kullanacak mısınız belki ona iyi gelen size gelmeyecek yanlış bişey
Hanimlar merhaba. Benim bu aralar yapmam ve yetiştirmem gerekenler var, enerjim her zamankinden daha çok lazım bana. Ustumdeki halsizligi enerjisizligi atamiyorum kesinlikle psikolojik oldugunu dusunmuyorum çünkü kendimi iyi hissettiğim bir donemdeyim. Doktora da gittim detayli kan bakildi hiçbir eksik yok. Bana onerebileceginiz her şeye açigim kocakari usulü diye tabir edilen eski tarifler, besin, takviye veyahut bambaşka bir sey. Ben şunu kullanmistim ya da şunu yapmistim iyi gelmişti gibi onerebileceginiz her şeye acigim, ihtiyacim var, şimdiden teşekkür ediyorum
b12m yeterli düzeyde çıktıGenellikle yorgunluk B12 eksikliğinden olur enerjisizlik filan.B12 vitamini içebilirsiniz
Çok teşekkür ederim tam da böyle bir öneri istemistimÖğrencilerim genelde sınav dönemlerinde zihinlerini toplamak için sollar nero nutriens kullanıyordu ben de denedim ama bana çok faydası olmadı ama onlar çok fayda ettiğini söylüyor bitkisel vitamin takviyesi diye geçiyor sanırım
Cook doğru bu sıralar çok karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum onun da etkisi olabilirKarbonhidratı azaltın suyu artırın dengeli beslenin bu bile enerji artırıyor. yapacağınız işler masa başıysa eğer sabahın erken saatlerini (5-6 civarı) değerlendirin beden gücü gerektiren işleriniz varsa ne fazla ne eksik düzenli bir uyku uyuyun , ekran sürenizi azaltın .
Yiyecek olarakta çörekotu bal yiyebilirsiniz bir kaşık. Pekmez içebilirsiniz.
Bana iyi gelen şeyleri tavsiye ettim umarım sizin içinde iyi olur:)
Bunların dışında b12 ve D vitamini düşüklüğü de yaşam kalitesini bozuyor takviye kullanıyor musunuz bilemem.
Rica ederimCook doğru bu sıralar çok karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum onun da etkisi olabilir
Çok teşekkür ederim
Bitkisel ürünlerde yan etki yapabilir amaİlaç önerisi istemedigim için soylenenler ya takviye olur ya da bitkisel bir şey. O yüzden evet kullanirim. İyi gelmezse de keserim sorun yok
Depresyonda olabilir misinHanimlar merhaba. Benim bu aralar yapmam ve yetiştirmem gerekenler var, enerjim her zamankinden daha çok lazım bana. Ustumdeki halsizligi enerjisizligi atamiyorum kesinlikle psikolojik oldugunu dusunmuyorum çünkü kendimi iyi hissettiğim bir donemdeyim. Doktora da gittim detayli kan bakildi hiçbir eksik yok. Bana onerebileceginiz her şeye açigim kocakari usulü diye tabir edilen eski tarifler, besin, takviye veyahut bambaşka bir sey. Ben şunu kullanmistim ya da şunu yapmistim iyi gelmişti gibi onerebileceginiz her şeye acigim, ihtiyacim var, şimdiden teşekkür ediyorum
Magnezyum takviyesi alıyor musunuz? Almıyorsanız mutlaka almamız gerekiyor demişti dr.İlaç önerisi istemedigim için soylenenler ya takviye olur ya da bitkisel bir şey. O yüzden evet kullanirim. İyi gelmezse de keserim sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?