- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Ben hamileliğimi 11 gün sonra öğrendim canım olabilir ama iğnene etki eder mi bilmiyorum ama çizgin cok belirginMerhaba kızlar. Dün comfort erken gebelk yaptım hafif hayalet çizgi gördüm. Bugün çatlatma iğnemin 11.günü silik bi çizgi gördüm sizce hamilemiyim??
Evet canım ama insan yine de ümitleniyor elinde olmadan doktorumda net bişey demedi tekrarla diyinceCanım çatlatma iğnesiyle pek mümkün olmuyor. Moralini bozmak için söylemiyorum yanlış anlama. Bence gereksiz ümit daha kötü
Merhaba, İdrar da mı negatifti 12.gün erken genelik testi mi yapmıştınız?Mrb ben de bu ay çatlatma iğnesi vurdum 12.gün negatifti ama 16.günden sonra çift çizgi çıkmaya başladı
İnşallah canım yaa bakalım cumayı bekliyorumBence hamilesiniz...
İğneden 11 gün sonra mı öğrendin canım kaç çıkmıştı beta hcg?Ben hamileliğimi 11 gün sonra öğrendim canım olabilir ama iğnene etki eder mi bilmiyorum ama çizgin cok belirgin
Çatlatma iğnesinin 13. Günü bile gebelik testim pozitifti ama hamile değildim . Doktorunuzundediği tarihte kan verinMerhaba kızlar. Dün comfort erken gebelk yaptım hafif hayalet çizgi gördüm. Bugün çatlatma iğnemin 11.günü silik bi çizgi gördüm sizce hamilemiyim??
Hiç kan testi yaptırmışmıydınız peki idrarda pozitifi gördükten sonra, yaptırdıysanız sonucunuz kaçtıÇatlatma iğnesinin 13. Günü bile gebelik testim pozitifti ama hamile değildim . Doktorunuzundediği tarihte kan verin
Ben iğne olmadım canım yumurtlamadan 11 gün sonra öğrendim o yüzden iğne teste etki eder mi bilmiyorumİğneden 11 gün sonra mı öğrendin canım kaç çıkmıştı beta hcg?
4.98 gibi bişeydi canımHiç kan testi yaptırmışmıydınız peki idrarda pozitifi gördükten sonra, yaptırdıysanız sonucunuz kaçtı
İdrar da negatifti bugün hastaneye gittim çok şükür 3 haftalıkMerhaba, İdrar da mı negatifti 12.gün erken genelik testi mi yapmıştınız?
Canım hayırlı olsun kaç çıktı değerin?İdrar da negatifti bugün hastaneye gittim çok şükür 3 haftalık
Kan tahlili yapmadk tekrardan. Adetimim 8.günü net bir şekilde gördük keseyiCanım hayırlı olsun kaç çıktı değerin?
bi de adetinin kaçıncı günü öğrenmiş oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?