• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var

Sağlam deliller arıyorum ama yok öyle bişey olmadı içinde şüphe de kalıyor vesvese diyorum yine dönüp dolaşıp aynı düşünceye sahip oluyorum
Belki fazla oldum ama birsey daha sorayım ben ağladım gün noldu die sordun da önce söylemedim ben söylemeyince eline telefonu aldı direk benim ablamla olan yazışmalarıma baktı esim buna ne diyebiliriz

Vesvese yapıyorsun bence herşeye bir anlam yüklemeye başlamışsın.Ablan eşin ile olsa tövbe yarabbim sana ne diye bu konuda birşey söylesin bunu en ahmak insan bile yapmaz.Onun yaptığı bir çirkinlik var itiraf da etmiş sana ama bu kişinin eşiniz olduğunu düşünmüyorum.Gerçekten bir destek alın

Kızlar şu whatsapp var ya program yükleniyır karşı tarafa onun yazıları sana da geliyor hani ablasına da kocasına da çaktırmadan onu kursa nolur sonra da uygulama gizler olmadı

Vesvese yapıyorsun bence herşeye bir anlam yüklemeye başlamışsın.Ablan eşin ile olsa tövbe yarabbim sana ne diye bu konuda birşey söylesin bunu en ahmak insan bile yapmaz.Onun yaptığı bir çirkinlik var itiraf da etmiş sana ama bu kişinin eşiniz olduğunu düşünmüyorum.Gerçekten bir destek alın
Dediniz gibi herseye bi anlam yükler oldum herseyin altında birsey aramaya başladım

Watsap da geçmiş varsa hani silinenler geri alma gibi bunu arastir

Galiba dogumdan sonra kendinizi begenmiyorsunuz ve artik hic bir seye yetememeye basladiginizi dusunuyorsuniz .lohusa depresyonuna girmis olabilirmisiniz acaba yorgunluk ve stres sizin boyle seyleri dusunmenize de sebep olabilir.

Galiba dogumdan sonra kendinizi begenmiyorsunuz ve artik hic bir seye yetememeye basladiginizi dusunuyorsuniz .lohusa depresyonuna girmis olabilirmisiniz acaba yorgunluk ve stres sizin boyle seyleri dusunmenize de sebep olabilir.
Olabilir ben kendinde güven patlaması yaşayan biriydim ama doğum sonrası dediniz gibi kilolarım hiç bişeye yetememe düşüncesi hepsi mevcut

Özel olarak (kadınlar kulübü) tarafından geldim.
İsterseniz bu önemli konuyu özelden daha detaylı bir şekilde konuşabiliriz?.

Hanelsu hanım ne yaptınız merak ettim sin durum nedir

Hanelsu hanım ne yaptınız merak ettim sin durum nedir
Çok teşekkür ederim insan kendini çok farklı durumlara duygulara sokabiliyirmus böyle biri asla değildim nasıl oldum da birden böyle şeyler düşünmeye başladım anlayamadım allah büyük yar ve yardimcimiz olsun evet ilk bebeğim ben mutluluğu geç tattim 31 yaşında evlendim çocuk istedik hemen olmadı tedavi süreci şu bu derken evladımi aldım kucağıma sanırım bu kadar mutluluğu kaldiramadim bi yerde bu büyü bozulacak gibi geldi bilemiyirum işte aslında esim çok çok iyi ve anlayışlı biri öyle dışarda gözü olmayan evinden işine işinden evine Benim ve kızının mutlulu için çabalayan adam ama her ne olursa olursun insan oğlu biz insanlar her zaman nankörüzdür doğum yaptıktan sonra Bebeğimi emziremedim çok uğraştım ama olmadı bu süreçte kilo kaybı olmuş hastaneye gittik bana bebeğin ölür dediler yatıralim hastaneye dediler ben sorunun bendenkaynaklı oldunu bildim için yatırmaya izin vermedim bütün sorumluluk ölüm vs bizimsorumlulumuz diye imza atıp çıktık hastaneden ertesi gün başka hastaneye götürdüm orda da aynı bu bebek elinde kalır senin dedi dokto rbenim bütün hücrelerimöldü o an ama ayakta durmaya çalıştım sonra si yine stres kussa kalbim azim da uyusa kalbim azim da derken 3 gün sonra anasagligagötürdüm kilosuna batırdım 3 gün de 300 gram almış normale dönmeye başladı şimdişükürler olsun sağlıklı yavaş yavaş büyümesürecinde dua ediyorum her an inşallahbeyinde bi sorun okusmamistir Dye işte böylearkadaşım bu süreç beni bayagi yıpratmisolacak ki ben kendimi bu halde buldum allah hepiniz den razi olsun eğer burada sizlerle dertlesmeseydim bu konuyu dile getirmeseydim catlayacaktim

Back
X