Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdan değişik şeyler çıkacak gibi,had hayırlısı..Ben yeni dogum yaptim 3 ay olacak esimle bi sıkıntım yok ama hamilelik dönemi doğum vs derken stres yüklendi ve suan ben hiç hoş olmayan şeyler düşünmeye başladım benim özel dertlesmeye çok ihtiyacım var ve bunu kimseyle paylasamiyorum
Ozel dertlesme bolumumuz yok malesef.Ben yeni dogum yaptim 3 ay olacak esimle bi sıkıntım yok ama hamilelik dönemi doğum vs derken stres yüklendi ve suan ben hiç hoş olmayan şeyler düşünmeye başladım benim özel dertlesmeye çok ihtiyacım var ve bunu kimseyle paylasamiyorum
Ne gibi hoş olmayan şeyler Düşünüyorsunuz ?Ben yeni dogum yaptim 3 ay olacak esimle bi sıkıntım yok ama hamilelik dönemi doğum vs derken stres yüklendi ve suan ben hiç hoş olmayan şeyler düşünmeye başladım benim özel dertlesmeye çok ihtiyacım var ve bunu kimseyle paylasamiyorum
Ne dusunuyorsun misal?Ben yeni dogum yaptim 3 ay olacak esimle bi sıkıntım yok ama hamilelik dönemi doğum vs derken stres yüklendi ve suan ben hiç hoş olmayan şeyler düşünmeye başladım benim özel dertlesmeye çok ihtiyacım var ve bunu kimseyle paylasamiyorum
Zaten seni kimse görmüyor tanımıyor. Anlat gitsin özele ne gerek varBen yeni dogum yaptim 3 ay olacak esimle bi sıkıntım yok ama hamilelik dönemi doğum vs derken stres yüklendi ve suan ben hiç hoş olmayan şeyler düşünmeye başladım benim özel dertlesmeye çok ihtiyacım var ve bunu kimseyle paylasamiyorum
O zaman parayi verip psikologa anlatcaksin derdini .Ben yeni dogum yaptim 3 ay olacak esimle bi sıkıntım yok ama hamilelik dönemi doğum vs derken stres yüklendi ve suan ben hiç hoş olmayan şeyler düşünmeye başladım benim özel dertlesmeye çok ihtiyacım var ve bunu kimseyle paylasamiyorum
:)Bu konudan kesin saçma sapık bir şey çıkacak....
ahada şuraya yazıyorum...
![]()