yardıma ihtiyacım var vajinusmus konusunda?

Kizlar bende cinsel terapiye baslamayi dusunuyorum baska turlu olmayacak :KK43: Allahim su dustugumuz hallere bak bizum niye herks gibi olmuyo:KK43: kizlar vakit kaybetmeyelim eslerimizi kaybetmemek adina elimizden geleni yapalim yalniz benim anlamadigim bakire olupta su parmak egzersizlerini nasil yapacagim hic bir fikrim yok sadece kegele basladim acayip bi cinsel istek geldi benim gibi isteksizlik sorununuzda varsa tavsiye ederim
Ya bende sıkıldım Artık :(

merhaba siteye bügün tesadüf katıldım iyiki gördüm burada sıkıntımı halletmeme yardımcı olacagınıza inanıyorum.1 yıllık evliyim.5 yıldır görüsüyorduk severek evlendik. evliligimin başları biraz sıkıntılı idi ailevi sıkıntılar ilk gecenın basarısız gecmesı derken cicim ayı tabiri ile güzel gecmesi gerekirken sıkıntılar yasadık.ama eşim sagolsun sonradan farkına vardı ki anlayışlı davrandı hep halada oyle davranıyor sagolsun .bu sıkıntı doktor ıle cozulurmu?ne yaparım yüzlerce sey düsündüm.ama işin içinden çıkamıyorum.sanki ölümcül hastalıga kapılmısım gibi umutsuz hissediyorum :KK43: eksik hissediyorum dısarıda mılyonlarca ınsan var bakıyorum bu ınsanların yaptığını ben nasıl yapamam diye harap oluyorum..vajinusmusu yenmis arkadasların yardımını bekliyorum..
Canim altta yatiyosn sex yaptigini degil dogum yaptigini dusun tam o anda vajinana dogru ikin dogum yapar gibi. Baska birsey dusunme sadece ikin esin o an dalsin :) kesin cozum ;)

Evet yaptim faydasi oldu bana iliski sirasinda bile yapabilirsin. Kasma sadece kendini rahat birak hersey yoluna giricek bak gorursun .

Canim altta yatiyosn sex yaptigini degil dogum yaptigini dusun tam o anda vajinana dogru ikin dogum yapar gibi. Baska birsey dusunme sadece ikin esin o an dalsin :) kesin cozum :KK66:
Ilk basta o korkuyu hafifletmek lazim bndede her sey iyi giderkn o ana gelince asiri korkuyorum kalp atislarim tavan yapiyor nefesim kesiliyor gercekten cok kotu bir durum Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar ,normal bi jinekolog yardimci olamiyor malesef tek cozum cinsel terapi birde burda birbirimize verdigimiz destek

Peki yine aci duydun mu

Bu sekilde aci neredeyse hic hissedilmiyor cunku zaten herkesin vajinasi (bakire olsanda) ikindiginda 2 cm falan aciliyor o acikliktq yeterli zaten. Yardimci olabilmek icin acik yaziyorm afedersiniz :( kendinizi test tekmek icin yere comelip bi ayna yardimiyla ikindiginizda olayin nasil gerceklestigini gorebilirsiniz. ( kayganlaatirici birsey kullanmayi unutmayin tabi ki)

Yani aci soyle olur eger cok kasarsan acir elbet. Acir mi diye dusunmemeye calis kafani baska seye ver yani bebeginiZ olucakmis gibi dusun onun icin iliskiye gir mesela . Onemli olan kafandan acaba acir mi dusuncesini cikarmalisin inan hersey bir anlik. Bir tįk bir tik yapin yada bir anda zorlamayin gercekten korkacak hicbirsey yok canim inan bana hatta keske onceden yapsaydim bile diyeceksin..

Birde nefesini kontrelle yap alip ver.. bir krem bile kullanabilirsin daha kaygan olsun diye onuda dene dedigim gibi bi tik bi tik ileri gitmeye calis

CANIM ön sevişmeyi uzun tut biraz ve bir şey diyeyim mi biraz alkol al ben öyle yaptım biraz cesaret verdi biraz sersemlik iyi geldi yani.normalde içki kullanmam ama sırf bu yüzden içitim ve hemen sarhoş oldum .evlendşkten 1 hafta sonra anca yabildik ve daha sonrasında yine korktum ama bir kaç defa daha alkol aldım ve artık alıştım korkulacak birşey yok

Yani aci soyle olur eger cok kasarsan acir elbet. Acir mi diye dusunmemeye calis kafani baska seye ver yani bebeginiZ olucakmis gibi dusun onun icin iliskiye gir mesela . Onemli olan kafandan acaba acir mi dusuncesini cikarmalisin inan hersey bir anlik. Bir tįk bir tik yapin yada bir anda zorlamayin gercekten korkacak hicbirsey yok canim inan bana hatta keske onceden yapsaydim bile diyeceksin..
ELimden geleni yapicagim tesekkurlee kizlar

CANIM ön sevişmeyi uzun tut biraz ve bir şey diyeyim mi biraz alkol al ben öyle yaptım biraz cesaret verdi biraz sersemlik iyi geldi yani.normalde içki kullanmam ama sırf bu yüzden içitim ve hemen sarhoş oldum .evlendşkten 1 hafta sonra anca yabildik ve daha sonrasında yine korktum ama bir kaç defa daha alkol aldım ve artık alıştım korkulacak birşey yok
Alkol de denedim malesef o bile korkumu hafifletmiyo o ana gelince asiri korkuyorum:((

arkadaslar bende bu rahatsızlıgı yenenlerdenım:) ıkı aylık evlıyım ılk ay aynı sorunları yasadım. ama esim cok anlayıslıydı. sonra bır cesaret kadın dogum uzmanına gıttım gayet rahat bır sekılde sorunumu anlattım. muayne ettı ve tıbben herhangı bır sorunumun olmadıgını soyledi:) bu benı cok rahatlattı. vajına boyumu bıle kontrol etti ve asla fızıksel bir sorunumun olmadıgını bılmek bana dehset guc verdi:) ayrıca 1 tane sakınlestırı 1 tane acı onlayıcı krem 1 tanede kas gevsetıvı verdı. ve esiminde kayganlastırıcı su bazlı vazelın kullanması gerektıgını soyledı. inanın 1 hafta ıcınde cok yol katettık . doktorumun benı rahatlatmıs olması ve ılacların en onemlısı burada kayganlastırıcı ( ısteyene ısım verebılırım) ıse yaramasıdır. kendınızı uzmeyın 35 tl vererek gıttıgım ozel hastahane doktorundan kı bayan sectım cok memnun kaldım:) sızlere tavsıyem bır doktora muhakkak basvurun:)
hepınıze gecmıs olsun gercekten ınsanı uzen bır durum . ama inanin cok kolay atlatılıyor yeterkı buhramınızdan kurtulun..

ayrıca alkol asla ıse yaramıyor. bence sakınlestırıcı - acı onleyıcı krem - kas gevsetıcı - kayganlastırıcı bu ısı cozuyor:)

Canim cok sevindim darisi bizim basimiza,) nasil oldu peki cok zorlndin mi cok aci duydunmu
ben kas gevsetıcı ıctım ve sonrasında uyusturan kremden surdum ya dha oncede kuladık krem ama olmamıstı ama sımdı esım bıraz zorladı ve oldu cok sukur ben farkına bıle varmadım ssadece zorlama hıssettım ..meger olmus snrdan anladk hatta

ben kas gevsetıcı ıctım ve sonrasında uyusturan kremden surdum ya dha oncede kuladık krem ama olmamıstı ama sımdı esım bıraz zorladı ve oldu cok sukur ben farkına bıle varmadım ssadece zorlama hıssettım ..meger olmus snrdan anladk hatta
Cok sevondim senin adina insallh bn ve digee arkadaslarimda yener;) emla mi kullandin uyusturucu

Back