Sandoz markasıCok sevondim senin adina insallh bn ve digee arkadaslarimda yeneremla mi kullandin uyusturucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sandoz markasıCok sevondim senin adina insallh bn ve digee arkadaslarimda yeneremla mi kullandin uyusturucu
Tesekkur ederimSandoz markası
Nasil basardin acaba yazarmusinBen de çok şükür başardım
Canim sakin umutsuzluga kapilma bol kayganlasdirici+parmak egzersizi+nefes egzersizi + sicacik dus olcak insallah acimiyo canim parmak egzersizi makas hareketi olay bukadar yaparsinnn korkmaaa kasilma sadece egzersizine adapte ol bukadarcik korkma olcakBen de 8 aylık evliyim.Ama eşimle ilişkiye hala giremedim.yardimci olabilecek olan var mi
SLM BENDE YAPAMAYANLARDANIM EGZERSİZ FALANDA YAPAMADIM NASIL BAŞARDIN ÖZELDEN YAZARMISINAynı şeyleri bende yaşadım bu hafta yendim çok şükür emin ol tahmin ettiğimiz gibi acıma olmuyor ilk giriş için sık dişini sonrası hooop kayıp gidiyorben inanamadım eşime sordum defalarca oldu mu diye yani anlamadım bile içimde olduğunu düşün
![]()
merhabalar bende 15 aylık evliyim. ama hala yapamadık yardımcı olun . kendimi çok kasıyorum.
Merhaba ArkadaşlarSLM BENDE YAPAMAYANLARDANIM EGZERSİZ FALANDA YAPAMADIM NASIL BAŞARDIN ÖZELDEN YAZARMISIN
Arkadasim bana ozelden yazarmisin 17 ay oldu evleneli ama hala bu durumu asamadik yardimci olursaniz cok sevinirim .Ben üç günde çözdüm yardım isteyenler ... nolu telefondan ulaşabilirler ben hera kadın sağlığı kliniği ne gittim iki yıl yaşadım problemi ararsanız seve seve yardimci olurum bir kaç önce anlatmış biri olarak
Nasil basardin acaba yazarmusin
Merhaba melek hanim vajinusmusu yenebildiniz mi acaba
Malesefff yenemedim siz yendinizmiMerhaba melek hanim vajinusmusu yenebildiniz mi acaba
Bana anlatırmısın parmak egzersizlerini nasıl yaptınDoktorla halledilebilir tabi.
Ama ben parmak egzersizi yaparak yenmistim.
İstersen mesaj atabilirim ayrintili.
Basarilmayacak bisey degil, inan ki yendiginde bu muymus diceksin.
Umarim en kisa zamanda cozersin.