merhaba cnm eski bir vajinismuslu olarak yazmak istedim bizim de o en güzel aylarımız yazık oldu her gece ağlama nöbetleri vardı ve eşim sağolsun çok anlayışlıydı ilk önce doktora gittim ben vajinama hiç bakmamıştım doktor öncelikle kendini tanı aynayla incele kendini demişti sonra da eşinizle sadece dokunmalarınız olsun demişti özel bölgelere hiç dokunmayın dedi önce ve aynayla kendini incelerken iyice ıkın demişti vajinanın nasıl esnediğini iyice gör demişti ve emin ol o kadar esnek ki ben görünce şok oldum parmak egzersizi vermişti işaret parmağı ile ilk başta birinci boğum bir hafta sonra ikinci boğum sonra üçüncü boğum derken iki parmak egzersizine geçtim ilk başta yapamam diyordum ve bu siteyi keşfettim kkaderim var ALlah razı olsun o çok yardımcı oldu eşimle denemeye geçtiğimizde zeytinyağını kayganlaştırıcı olarak kullandık ve ilk başta istersen sen üste geç çünkü kontrol sende oluyor istediğin zaman duruyorsun.daha rahat oluyor ve ben aştığımda oturdum ağladım bu kadar basit miydi diye canım emin ol başardığında sen de aynısını diyeceksin istersen özelden de yazabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim ve yalnız değilsin sakın umutsuzluğa kapılma BAŞARACAKSIN :)