yardıma ihtiyacım var vajinusmus konusunda?

gercekten korktugumuz gııbı degıl tamamen psıkoljık ben yenıden yapmaya korkuyorum ama cesaretımı toplamam lazım.
canım sen zoru aştın artık gerisi çok kolay olacak inanıyorum sakın korkma sen kendin dedin korkulacak gibi değil diye bir daha yaparken sen üste geç kontrol sende olunca kendini daha çok güvende hissedersin veya üstteyken sırtını eşine dönüp de yapabilirsin o da rahat oluyor rahat ol :)

Arkadaslarr.. 1.yılımıza gıreceqımız qece yani 2 gece önce wajınusmusu yendımmmmmmmmmmm :) Allahıma sukurler olsun 1.yılımıza huzunle buruklukla qırmedık. Rabbıme sonsuz sukurler olsunn. Herqun dualar ettım elımden qeldıqınce hep zekat werdım. Yıne her qun halıme sukrettım. benden kotulerı de war dıye saqlık konusunda..Ankaralara bıle qıttım tedawı ıcın. doktor 2 3 qunden sonra benı gerı cewırdı hazır deılsın tedawıye dedı. herseye raqmen biz o hayal kırıklıklarımızla memleketımıze donduk esımlee.. 1 ay boyunca randewu gununu bekledık burda bı psıkoloqa qıtmeye basladık kısılık testı yaptırdık ılk gun. dıger seansa qıttıqımızde ıse parmak egzersızı yapmam gerektıqını soyledı we ew odewı werdı. o gun buraya yazmaya basladım yarım edın nasıl parmaqımı sokabılırım dıye. bana cok zor geldı cesaretımı toplayıp parmaqımı bıle sokamadım vajınama. 2 qun once ıse dedım esıme bu aksam deneyelım ölürsem de ölürüm dedim o derece korkuyodum ölcem sanıodum o acıdan. neyse yattık yataqımıza dalin bebe yaqını kullandık bol bol. ınanın arkadaslar penıs qirerken ıkınmaya baslayın derin derin nefes alın.. bu arada ıkınmayı ben burda arkadaslardan oqrendım.cunku anladım kı ıkınınca vajınanın da acıldıqını qoruyosunuz. bende derın derın nefes alarak we ıkınarak wajınusmusu yendim. we sadece p... sokup cıkarmakla kalmadık ılıskımızı yasadık. hatta hamıle bıle olablırım su anda :) test yapmak ıcın zamn qecmesını beklıorum. esımle beraber olmanın mutluluqu war ıcımde adeta kelebekler ucusuyo :) Allah herkese nasıp etsın. hıc bır zaman ısyan etmeyın arkadaslar. ben burda hepınıze yardımcı olmak ıstıyorum.. bu arada tekrar yınelemek ısterım. parmak egzersızı yapmadan yendım ben vajınumusu.cunku parmak her zaman korkutmustur benı kemıklı we tırnak olduqu ıcın. ama p... ole deıl.ınanın daha kolay tırnaktan... :)

Arkadaşım tebrik ederim darısı banaaaa benden egzersiz yapmadan yenecegim inanıyorum

Kendine quwen sonuna kadar canim sunu düşün eşin senin canini acitacak bise yaparmi kim yapmaz sonuçta. Ben bunu dusunerek de yaptım yani cnm. Bi de bebek ozlemimiz wardi cok. Hep aqliyodum cocuklari qorunce. Esimin 2 qunden beri qozleri doluyo aqliyo mutluluktan. Üstümüzden büyük bi yuk kalkti. Inşallah sende yaparsın canim. Hep dua et. Allaha cok yalwardim ben.

Doğru tabi koyamıyor zaten acı çektiğimi hissettiği an oda üzülüyor bende bebis istiyorum bizde 1yillik evliyiz ve 2015e bu şekil girmek istemiyorum çok çok dua ediyorum biliyorum zamanı var ve olacak hemde bebeğim iz olacak inşallah

Merhaba kizlar ,Bende 2 aylik evliym ve hala bakireyim ,Benim gibi bu durumda olan arkadaslarima cok uzuluyorum nasil cozucegiz bu durumu bilmiyorum doktorlar cok para istiyor malesef ,parmak egzersizi cok tavsiye ediliyor duydugum kadariyla ama bakireyken nasil yapicagim bunu bilmiyorum lutfen bu durumu yenenler yardimci olsun Bize ,caresizlik cok kotu malesef..bu arada sende bir gelisme var mi arkadasim?

Canim rahat birak kendini kasacak birsey yok bende senin gibiydim hep istemsiz kasiyordum esim bana birakti herseyi ve doktor egzersiz verdi bide ben kasmamaya calistim artik nolcaksa olsun dedim ve kendim yaptim ben inanamadim :) umarim atlatirsin

Canim rahat birak kendini kasacak birsey yok bende senin gibiydim hep istemsiz kasiyordum esim bana birakti herseyi ve doktor egzersiz verdi bide ben kasmamaya calistim artik nolcaksa olsun dedim ve kendim yaptim ben inanamadim :) umarim atlatirsin
Sende parmak egzersizimi yaptin peki ?bakireler yapabiliyor mu bu egzersizi? Ne yapsam olmuyor cok uzuluyorum cok mutsuzum icimdeki korku ve endiseyi bir turlu atamiyorum kalp atislarim tavan yapiyo esimi itiyorum gercekten cok kotu bir durum(

Merhaba .ilerleme yarıya kadar gelmemiz. Eş denemesi yapyrm sadece. Yapmaktan bikmamam .ve artık dokunmasina izin vermek eskiden dokunduramazdm bile o bölgeye .inşallah bitecek bm egzersiz yapamyrum ama neefesin önemli olduğunu söylüyorlar .ikinmak ve nefes inşallah bu yıl. Bitmeden olsunn istyrum artık

Alla
Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar bu mubarek ayda dualarimiz kabul olur insallah :'(

Ve artık bebek istiyorum ben ya bebek görünce gözlerim doluyor .inşallah nasib eder Allahım ....isteyen herkese

Insallah ca

merhaba arkadaşlar bende tam 14 aydır evliyim ve hala ilişkiye giremedik kimseye anlatamadığım ama her saniye her an sırtımda sanki yüzlerce kilo ağırlığında bir yükle yaşıyorum forumda yazılanları okuyarak rahatlıyorum bir ben değilmişim diyorum çünkü kendimi kusurlu görmeye başlamıştım Allah ım nerde böyle bir derdi olan varsa tez zamanda derman versin(

Yok parmak kullanmadim ben egzersizi su yonde yaptim tuvaletimi yani idrarimi yparken az az yapip tutup ve tekrar birakmak oldu bu sekilde asagisi iliskiye hazirladi beni

Amin Amin. .....

Kizlar bende cinsel terapiye baslamayi dusunuyorum baska turlu olmayacak Allahim su dustugumuz hallere bak bizum niye herks gibi olmuyo kizlar vakit kaybetmeyelim eslerimizi kaybetmemek adina elimizden geleni yapalim yalniz benim anlamadigim bakire olupta su parmak egzersizlerini nasil yapacagim hic bir fikrim yok sadece kegele basladim acayip bi cinsel istek geldi benim gibi isteksizlik sorununuzda varsa tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…