yardıma ihtiyacım var vajinusmus konusunda?

Canım korkulacak bir şey yok.
Emla krem alın onu sür uyuşursun birde kas gevşetici ilaç iç eşinde kendisini arko gibi bir kremle kremlesin .
İlişki anında dişlerini sıkma dizlerini göğüsüne doğru kaldır.
Belinin altına bir yast koyarak pozisyonu rahat tutabilirsin.
Karanlı ortam olsun ve sakin ol birde tavana doğru bakarak o anda ağzını açık tutmaya çalış bu kasılmayı engeller.Muayenede de bu yöntemi söyler bazı doktorlar hooopp oldu bitti.

canım cok tesekkur ederım bende sprey almak ıstyordum zaten epılasyon ıcın kullanılan varmıs... kremde var kas gevsetıcı falan da var ınsallah olsun ıstyrum egzersız yapmadan esımle olsun ıstyrum...

canım cok tesekkur ederım bende sprey almak ıstyordum zaten epılasyon ıcın kullanılan varmıs... kremde var kas gevsetıcı falan da var ınsallah olsun ıstyrum egzersız yapmadan esımle olsun ıstyrum...
kendini inandır olacağına yapıcm basarıcm de bn öyle yendim acı yok onu kendimiz buyutuyoruz kafamızda acıyomus gibi geliyo spreyde uyuşturacagı için kasamıcaksın ıkınmayı hiç bir zmn bırakma ozmnda kasamıyosun kendini

yaaaa insallah ya ınanıyorum olacak ama korkuyorumda spreye guvenıp korkumu yenerım ve olur ınsallah...

:)derin nefes al o anda ben öyle rahatlamıştım hazır hissettiğmde yavaş yavaş ilerledik eşimi ben yonlendirdim derin nefes alıp ilerlemesini soyluyordum ve girdiğinde gitgel yaptı biraz bıraktık bende çok korkuyodum ama şimdi bn istiyorum yapalım diye korkulack bişey olsa istermiyim.ben inanıyorum başarıcaksın cnm

İnşallah canım yani bende çok istiyorum eşimi fantezi konusunda eksiğimiz yok ama sıkıntı orda ışte bir asa bilsek

bende egzersizleri yapamıorum ıncecık bı aparatla denıyorum ama parmakla yapamıorum(( kafayı yıcem artık

Yazıların hepsiini okumadım sadece vajinusmus yasını okuyunca yazmak istedim .. yöntem tedavi şart ama inanın irade yoksa beyin inanmazsa tedavi boş. bundan 13 yıl önce oldum kaslarla alakalı. benimki korkudan oldu gerdek gecesi. hatta tam ilişki bile olmadan hamile kaldım yani kadın bile olamadan. doğumumda kadın oldum. sadece o tedirginliği atmanız lazım bakıyorumda çok takıyorsunuz böyle zor. hatta inanın vajinadan orgazm bile olamazsınız ömür boyu bu gidişle. sadece inanın bunu şöyle başlayabilirsin. kimseye bahsetmemekle. zira sorun görmeyin . beyninizden silmeden vücut kendini bırakmaz

Bir kere kültürümüz bunda çok suçu var kızlar, cinsel ilişkiyi öcü gibi gösteriyorlar oysa saçmalık bu düşünce.

merhaba cnm eski bir vajinismuslu olarak yazmak istedim bizim de o en güzel aylarımız yazık oldu her gece ağlama nöbetleri vardı ve eşim sağolsun çok anlayışlıydı ilk önce doktora gittim ben vajinama hiç bakmamıştım doktor öncelikle kendini tanı aynayla incele kendini demişti sonra da eşinizle sadece dokunmalarınız olsun demişti özel bölgelere hiç dokunmayın dedi önce ve aynayla kendini incelerken iyice ıkın demişti vajinanın nasıl esnediğini iyice gör demişti ve emin ol o kadar esnek ki ben görünce şok oldum parmak egzersizi vermişti işaret parmağı ile ilk başta birinci boğum bir hafta sonra ikinci boğum sonra üçüncü boğum derken iki parmak egzersizine geçtim ilk başta yapamam diyordum ve bu siteyi keşfettim kkaderim var ALlah razı olsun o çok yardımcı oldu eşimle denemeye geçtiğimizde zeytinyağını kayganlaştırıcı olarak kullandık ve ilk başta istersen sen üste geç çünkü kontrol sende oluyor istediğin zaman duruyorsun.daha rahat oluyor ve ben aştığımda oturdum ağladım bu kadar basit miydi diye canım emin ol başardığında sen de aynısını diyeceksin istersen özelden de yazabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim ve yalnız değilsin sakın umutsuzluğa kapılma BAŞARACAKSIN :)

cnm o kadar gusel anlatmıssınkı. aslında bunun sebebı bırazda vucudumuzu tanımamamız. bnde ıkınınca esnedıgını gorunce cok sasırmıstım.asılmayacak bırsey degılmıs. ben 2 yıl sonra dun yendım. Allah yardım etsın herkese

Çok güzel anlatmışini z sağolun bende bu site sayesinde başar a c a g mi düşünüyorum içime güven duygusu veriyorsunuz daha önce kendimi çok yalnız sadece ben misim bu hastalığı çeken gibi düşünürdüm daha da üzülürdüm şimdi başaran lar i gördükçe inanıyorum kendime

maşallah canım yaa çok sevindim :) korktuğumuz kadar değilmiş di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…