- 28 Mart 2008
- 545
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende o dediğinden yaşadım,sanki küçük tuvaletim var tuvalete çıkasım var ama gelen giden yok,bi de yaptıktan sonra ki yanma hissi daha beter öldürdü beni,1 haftadır daha yeni düzeldim..Bi daha olursa direk idrar tahlili yaptırıp maydonoz kaynatıp içicem...
siz sistit olmussunuz anladigim kadariyla..sistit baslangicinda yani idar yapaken yanma hissini hissettigniz an bol bol su icmeye baslayin duzelio ama 2 gun bekleseniz hemen ilac tedavisi gerektirio antibiyotksiz gecmio..belki biliosunuzdr ama yinede yazayim :teselli:maydonoz suyu dusuk tehlikesine yol aciyor.eger hamileyseniz yada hamile olma ihtimaliniz varsa icmeyin.gecmis olsun..
maalesef aynı sorun bende de var.iltihabi bir durum sözkonusu değil çünkü uzun bir süre antibiyotik kullandım.gündüz herşey normal sık sık tuvalete gitme ihtiyacı duymuyorum.yatar yatmaz iki- üç -beş dakika arayla git gel yaşıyorum sadece birkaç damla için.yani tuvalete gitme ihtiyacı hissi hiç geçmiyor uyuyuncaya kadar.bir kez daha dr a gitmeyi düşünüyorum