• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi yardıma ihtiyacım var sanırım

Kayganazede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
226
0
96
Ankara
söz denen şey benimde başıma gelecek haftaya çarşamba kısmetse olacak bu gidişle bozulacak çünkü sürekli sorun bıktım ya yok söze alışverişe çıkılırmış yok bilmemne olurmuş ya aileler konuşmuyo arada ezilen biz oluyoruz bu nasıl bi iş ya onun ailesi arayıp adetiniz geleneğiniz nasıl diye sormaz benim ailem sanki yabancı biriyle alışverişe çıkmışım gibi geç kalma eve yok çıkamazsın edemezsin yemin ederim bıktım olmasın diycem artık bıktım bunlardan ben sizde bu kadar süründünüzmü merak ediyorum sadece ve akıl istiyorum benimki artık yetmiyo

nasıl yani. ailen neden öyle tepki veriyorki anlamadım. aileler önceden bir araya gelip konuşmadılarmı herşeyi canım

hayır sadece bi defa yemek yediler bi ay oldu söz tarihini verdirene kadar göbeğim çaatladı söz olsa yok diyolar olmasa sanki lötü bişey yapıyomuşum gibi adın çıktı elalemden utanıyorz bu söz o yüzden diyolar

o zaman tek yapacağınız şey sözü atlattıktan sonra sözlünle biraraya gelip konuşup ailelerle görüşmeniz. iki tarafla da konuşun herkes ne bekliyor ne istiyor tek tek öğrenin. sonra da ortasını bulun bir şekilde. siz birbirinizi seviyosanız hallolur hepsi merak etmeyin olur sıkıntılar

şu ayıp değilmi peki alışverişe çıkmışız hiçbişeytden kaçınmadılar onlarda sözde alışveriş gibi bi adet olmamasına rağmen alışverişe çıktık benim ailem sürekli nerdesin geç kalma diye arıyo güvenmiyosa bu insanlara niye bu işe kalkışıyo ben konuşmaktan bıktım keşke hayatımdaki herkes sizin kadar aklı başında olsada bana yardımcı olabilse

evet ailen yanlış yapmış malesef. tepkileri bence çok yanlış tatlım. üstelik doğru yani sözde alışveriş yapılmaz gerçekten ilk senden duydum. sizinkiler biraz zora koşuyo işi sanki. eminmisin onay verdiklerine. istemiyor da sana söylemiyor olmasınlar

hayat benim hayatım isteselerde istemeselerde olcak bu iş bi adettir takmışlar kafaya yok öyle olmaz böyle olur diye kaf dağında görüyolar kendilerini benim oğlum olsa yemin ederim böyle ters bi aileyle görüştürmezdim

o derce diyosun yani. ne kadardır birliktesiniz canım. işiniz falan nasıl kendi kendinizi idare edebilecekmisiniz. eminmisiniz evliliği yürütebileceğinizden. yani böyle kuruntular falan varmı

sorun ailelerin anlaşmamsı değil galiba arada bi iletişim kopukluğu var anladığım kadarıyla.
Çok zor yaa allah yardım etsin anlaşsalar bile elbet bi pürüz çıkıyo yanii zormuş cidden bu işler :/

Ayy valla bazen bu aileleri idare etmek hakikaten zor olabiliyor. Allar yardımcın olsun tatlım. Ama ailenin tutumu gerçekten de olmaması gereken bir tutummuş. Bir konuşsan ailenle.

cnm sıkmamaya çalış canını..onlar konuşmuosa sen konuş karşı tarafla..3 yıldır birlikte ne çok şeyi atlatmışsınızdır..bunu da atlatırsınız inşallah..

hayirli olsun:) , ben bisey soracam hani söz tepsim söz sepetim falan diyorlar ya ben anlamadim yani kiz tarafimi hazirliyor onlari yoksa hazirlanip erkek tarafinami gönderiliyo:S yani söz sepetiyle ne yapiliyorki :S hi bi fikrim yok lüften yardim edin benimde yakinda sözüm var insallah eyvahedigeldismile

aaaa daha yeni anliyorum:S canim aileler nasil konusmaz yaa bi araya getirmeye calissaniz konusunlar diye :S sorma valla hep bu adetler benim ailemde soruyor söz bohcasi yaparmiyiz diye, benimkide annesiyle babasina sormuyor direk yok biz yapmayiz diyo beni sinir ediyo offff offfffff bi sende yok dert anlicagin:S

Back
X